Regisztráció Blogot indítok
Adatok
neokon

155 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elmész szavazni vagy nem?Demszky-s nem vicces, bár annak szánták, kicsi képzavar. Egyszer nézhető.Még mindig semmi sem történik, pedig más sokszór szóltak az Auchan széndékairól.Hogyan lehetne másképpen kopogtató cédulát gyűjteni?Populist kampány, gyűjtés indult itt és…..
neokon 2010.02.26 22:24:52
@tesz-vesz: Leginkább azért mert ez az az eszmerendszer ami a legközelebb áll az én világnézetemhez. Ha érdekel, akkor az alábbiakat érdemes elolvasni.

en.wikipedia.org/wiki/Neocon
www.szombat.com/archivum/h0401f.htm

És persze ez csak a kezdet!:D
neokon 2010.03.01 14:17:35
@tesz-vesz:
Tényleg számít, hogy zsidóval beszélgetsz-e vagy sem és hogy a szombaton vagy máshol olvasol valamiről?

Én nem a konzervativizmusról vagy a neokonzervativizmusról írok és nem is szándékozom ezt megfogalmazni, vannak erre nálam hivatottabbak, én úgy érzem, hogy a gondolkodásmódom ehhez az irányhoz van a legközelebb. Olvasd a bejegyzéseimet és meglátod, hogy én mit gondolok. Esetleg olvas el a máshova írt hozzászólásaimat. Ha össze tudnám röviden foglalni, nem írtam volna ennyit.

Nem értek egyet azzal, hogy bárkit bárhogy KELL olvasni. Én olvasom én értelmezem, mindenki más is úgy olvassa ahogy akarja.
Végre! Már majdnem azt hittem tényleg nem lesz többet postás. Eddig se mertem rábízni az értékesebb, fontosabb, sürgősebb dolgokat a postán, eddig is iszonyatosan hosszú sorok álltak az ablakoknál, csekk, küldemény feladásra várva, eddig is szívesen elkerültem volna a posta…..
Mindig elcsodálkozok rajta, hogy egy nagyvárost megakaszt egy kis eső vagy egy kis hó, de ha történetesen az a város tőlünk szélsőségesebb helyen van akkor még meg is tudom érteni, vagy ha a kis eső tovább tart és hosszan tartó csapadék lesz belőle, akkor talán el tudom fogadni,…..
"Minden volt és minden lesz. Volt szétszakított magyar nemzet, és lesz egyesített magyar nemzet" - Orbán Viktor, a FIDESZ MPSZ elnöke. Minden? Ettől félek, hogy lesz egy magyar nemzet, csak kik is fognak beletartozni az nem világos pontosan, így mindenki a saját szája íze…..
Mindig is sejtettem, hogy a H1N1 balhé kicsit túl van spirázva, de most a Heti Válasz jóvoltából konkrét számokat kaphatunk arról, hogy hány halálos áldozata volt a normál influenzának, illetve hogy hányan haltak meg tüdőgyulladásban -ez a H1N1 legveszélyesebb szövődménye-…..
"Magyarország csak jól kiképzett és jól felszerelt katonákat küld az amerikai elnök döntése nyomán kibővített afganisztáni NATO-misszióba" - Szekeres Imre, honvédelmi miniszter.  Az jó, mert igen hamar kiderülne a hozzá nem értés, a golyót nem lehet megdumálni,…..
Nem is értem pontosan, hogy miként került a csizma az asztalra, hiszen már jó ideje, azaz hónapok óta tudjuk, hogy meg fog szűnni a gázártámogatás. Pont azért van erről már hosszú ideje szó, hogy ne érje meglepetésként az embereket a dolog. Más kérdés, hogy gondoskodni kellett…..
Már jó ideje fogalmam nincs, hogy a sok hazafias barom mi a francért tüntet egyáltalán? Most, hogy kint voltam családostól a Kossuth téren a Meseváros, vagy Ország Karácsonya rendezvényen és ott kellett találkoznom a magyarkodókkal, teljesen leírták magukat a szememben. Eddig sem…..
1. STOP Bajnai csomag  Nem értem miért vágja maga alatt a fát tovább a FIDESZ, vagy ennyire őrültek, vagy ennyire elbizakodottak. Egyik sem a legjobb előjel a következő évekre, csak nehogy nagyon nagyot nézzenek a választások után és kénytelenek legyenek, előzetesen elvetett…..
1. Nyilvános korrupció az országos frekvencia döntésMost menjünk tüntetni, nem a Sláger nem is a Danubius érdekében, hanem, hogy megmutassuk ezt már nem tűrjük. Az, hogy ennyire nyilvánvaló legyen már a pályázat kiírásakor, hogy ki lesz a befutó, és az, hogy a szemünk előtt…..
"A válságkezelõ kormány célja az eddig meghozott intézkedésekkel az volt, hogy az aktívaknak és az öngondoskodásra hajlandóaknak kedvezzen, és ezt a réteget szélesítse" - mondta Oszkó Péter pénzügyminiszter.Ez biztosan nem sikerült, de nem is jókor és jól kezdték…..
Jó-e nekünk, hogy néhány hónap múlva minden megváltozik amit kormányunk tervez és tesz? Jó-e nekünk, hogy ellenzékben egy olyan erő lesz, aki a majdani kormánypártot hibáztatja a tehetetlenségéért? Jó-e nekünk, hogy van is meg nincs is ellenfele a Fidesz MPSZ-nek? Egyre inkább…..
"A fiatal politikusoknak kevés fogalmuk van az általuk irányított területről." - Kádár Béla, akadémikus.Az idősebbek többségének sincs fogalma róla. "A Fidesz sosem akarta növelni a hiányt." - Matolcsy György, korábbi gazdasági miniszter.Az baj, ha minden…..
Nézzük meg mi is történt az elmúlt napokban, csak hogy lássuk mennyire kicsinyesek és gyávák az emberek, függetlenül a társadalmi helyzetüktől, nemzetiségi hovatartozásuktól és pártállásuktól. Történt, hogy egy benzinkutas megelégelte, hogy a helyi maffia ingyen tankol a…..
neokon 2009.11.19 12:44:50
@iii: Lehetőség van bőven, de feliratot gyártani egyszerűbb és jelenleg nagyon menő a cigányokat gyűlölni!

Nem tiltotta ő ki senkit, csak papírt írt!

Nem cigánymaffia, csak simán helyi kiskirályok, akik éppen véletlenül cigányok, vagy lehet, hogy nem is, de ezt a kutas állapította meg szemrevételezéssel.

Azért nem jelentett fel, vagy azért nem vitte tovább a dolgot, mert fél. Nyilván félti az egzisztenciáját, a családját és különben is ő is csinál stikliket a kúton nem kell, hogy azok kiderüljenek. Ez az egyik rákfenéje annak a jelenségnek, hogy nem lehet felgöngyölíteni nálunk komolyabb ügyeket, mert mindenkinek vaj van a füle mögött.
Nem.Nézzük, mi fog lezajlani a következő pár hónapban.Az első időszakban mindkét rádióról kihozza a közvélemény, hogy szar. Szar, mert nem a Danubius/Sláger szót búgják a fülünkbe, és főként szar, mert új. Eltelik pár hónap, aztán mindenki megbékél majd a két új…..
neokon 2009.11.19 11:58:07
@BéKa: Nem az volt eddig sem a gond, hogy Slágernek-Neonak, Danubisunak-Classnak hívják-e a rádiót, hanem, hogy milyen körülmények között született döntés.

Ez egy remek megosztó politika eredménye, hogy sikerült lebutítani a helyzetet ízléscsatára, aminek se eleje, se vége. Itt politikai döntés született, jól lehatárolható pártközeli cégek tulajdonába kerültek a rádiók, ezért állítják sokat, hogy pártrádiók lettek.

A tényekkel nem érdemes vitatkozni, elég furcsa kiírás szerint zajlott a pályázat, több helyen levezették, hogy anyagilag is rosszul jártunk, ráadásul egy pártok által működtetett szervezet döntött.

Egyébként a Neo FM himnusszal indított, és egy kicsit meg is ijedtem, hogy ezt fogják nyomni végtelenítve.

Már most kifulladt a tiltakozás!
A kuruc.info és a magyar szélső jobboldal hülyébbik része régóta tudjuk, hogy a társadalmi párbeszéd barátja, olyan arcok akik a békés baráti sörözés szó alatt a sör megívását, majd a söröskorsó a másik fejéhez vágását értik. A kurucok szimpatizánsaikat egy olyan…..
Polír Molnár Oszkár rasszista 2009.11.18 07:20:00
Az a csávó, aki egy demokráciában megengedhetetlen kijelentéseket tesz, a friss hírek szerint újra képvieslő lesz - elég jó eséllyel. És ne legyenek kétségeink a felől, hogy egy nem éppen a belső demokráciájáról híres pártnál ez miként szavazódott meg. Engedéllyel.Ennek a…..
neokon 2009.11.19 11:28:44
@T...: Kedves T...!

Molnár Oszkár rasszista. Ez nem rá lett húzva így van, ez tény nem kell megmagyarázni.

Amennyiben ön minden cigányt, vagy minden zsidót megkülönböztet, ill. egyes emberek cselekedeteik kiterjeszti egy társadalmi csoportra, akkor bizony én önt is rasszistának titulálom.

Üdvözlettel
Neokon
Szertár Víz a CD-n 2009.11.15 08:39:00
A CD-n nem csak adat, hanem nem kevés víz is tárolható.  Ha pedig ehhez hozzávesszük, hogy a víznek milyen jó a memóriája*, akkor egy CD-víz kombón már iszonyatos mennyiségű információ tárolható. DVD-ről, BlueRayről már nem is beszélve. Ez a kísérlet főleg a…..
"Ami ezen felül van, alkotmánymódosítás, kétharmad, az ebben a pillanatban és a magyar közjogi rendszer mellett, bár nagyon sokan vágyakozva gondolnak erre, magamat is ide sorolom, de a csodák birodalmába tartozik" - Orbán Viktor, a FIDESZ elnöke.Pedig a szavazók csodát…..
Az LMP által kitűzött cél nemes és nagyon becsülendő, de még rövid távon se kivitelezhető, hosszú távon pedig teljesen esélytelen az aki, nem hajlandó tudomásul venni, hogy a nagyok játszóterére ment és ott már vannak szabályok, amit előbb meg kell tanulnia, majd szépen…..
Rossz napok járnak a fővárosra, bár elszámoltató továbbra sincsen, mert hitelét mindegyik oldal, minden megszólaló elvesztette már. A Margit-híd lezárva és már biztosan csúszik az átadás, mert a számítások nem készültek el. Gondolom a számítások elvégzése azért…..