Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Arwald

9 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Második hétvégém Bristolban nem ígérkezett éppen csendesnek és nyugisnak. Még alig keltem fel szombat reggel, amikor is már azon kaptam magam, hogy Bristol Temple Meads vasútállomáson (Kb. mint nálunk a Keleti) egy automatából masszírozom ki a jegyeket. Kissé zavarba ejtő, hogy 2…..
Ricsiékkel még vasárnap megbeszéltük, hogy ők sajnos nem tudnak jönni Bristolba, ezért az egyetlen lehetőség a találkozásra, ha én megyek. Ezt szívesen is tenném, de elég riasztóan hatott a 4 órás vonat (átszállással) vagy az 5-5,5 órás busz út (mindig rá kell jönnöm,…..
A hétfőben az a jó (már ha a hétfőben bármi jó lehetne), hogy ez az egyik nap, amikor nem kell korán kellni. Így volt időnk kipihenni a hétvégét. Kivételesen nem késtünk el suliból sem és szinte már meg sem lepődtünk, hogy új hét lévén új tanárt is kaptunk. Edward…..
Arwald 2010.07.31 23:02:31
@Švejkyně: Nem felejtettem el! :)
Pénteken abban a nem mindennapi élményben részesültünk, hogy már második napja volt ugyanaz a tanárunk. Most, hogy végre nem az ismerkedéssel kellett kezdeni, már volt időnk olyan fontos, a mindennapi élethez nélkülözhetetlen mondatokat megtanulni, mint: How much wood would a…..
Szerdán az első napon a héten, mikor már 9-re kellett mennünk, annak rendje és módja szerint elkéstünk. A reggeli csúcsforgalomban ugyanis a buszok nem a meghirdetett 25 perces menetidőtartják, hanem 45 percet (igaz, ezt legalább stabilan)... Ebben csak az csempészet némi izgalmat,…..
Kedden szerencsére csak 12:40-től van óránk, így vége kénylemesen kialudhattuk magunkat. A csoport szerencsére elég vegyesre sikerült, a legtöbben Spanyolországból, Oroszországból és Taiwanról jöttek, de van pl. német, olasz-szlovén, kínai, portugál és török is. Kis…..
 Hétfőn 4 órányi alvás után, reggel 7-kor keltünk nem egészen őszinte mosollyal az arcunkon. :) Gyors mosdás és egyebek, majd a konyhába kikészített cornflakes elfogyasztása után már indultunk is a suliba. A házigazdától még az éjjel megkérdeztem, hol lehet jegyet vagy…..
Visszatekintve nehéz elhinni, hogy alig másfél hónap telt el azóta, hogy május végén kiderült mégsem az államvizsgáról és álláskeresésről fog szólni a nyaram. Ez a 6 hét a szervezéssel és a munkával annyira sűrűre és eseménydúsra sikerült, hogy már csak azt vettem…..
Szóval megigértem és csinálni is fogom, hétvégén visszamenőleg felkerül az összes tervezett bejegyzés. Addig is türelem. :)Chapter -1: The promiseFirst of all I let you know I will do this blog recently, as I planned before. At the weekend I will upload any of planned blog entries with…..
Kedves Család, Barátok, Ismerősök!Szerencsésen megtörtént a Prágába való megérkezés, indult koránkeléssel, 7 óra buszozással. A reggel 5 órai kelés és a Népligetbe való kiautózás után kicsit rosszul esett, amikor a narancssárga autóbusz áthajtott Kelenföld…..
Arwald 2010.02.25 22:56:48
Sőt, talán az átível szó sem a legtalálóbb, hiszen a képek alapján furcsán rogyasztott formájú lesz. De senki se valami boszorkányból épített tákolmányra gondoljon. A Kopaszi-gát déli csücskét és a Hengermalom utat összekötő gyalogos hidat a látványtervek szerint egy…..