Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FZN

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Figyelmeztetés: némely képen állat és/vagy kisded is látható, megtekintése csak saját felelősségre! Kinyílt a szeme rovat - NSFW - 18+   ..
FZN 2012.09.11 19:58:33
A brüsszeli bonviván a legszabadabb szájú és szellemű magyar államférfi. Aktív részese volt a Fidesz 1988-as megalakulásának. Rá egy évre Prágában a Vencel téri béketüntetésen letartóztatták a „Virággal jöttünk, nem tankkal” feliratú transzparensük miatt és…..
FZN 2012.03.30 16:32:59
@samba pa ti: Ne aggódj, már kikérték.
A TSK vezetése ugyanis tudhatja, hogy Schmitt dolgozata után legalább 10-20, a politikából, vagy a sport világából ismert ember doktorija után kezdtek érdeklődni a könyvtárban, és tartani lehet attól, hogy ezek újabb botrányokat indíthatnak el.
 Volt szerencsém beszélgetni Szendi Gáborral a héten. Szendiről azt kell tudni, hogy rendkívül népszerű szerző, mivel nekiment az antidepresszáns iparnak, ezen kívül Magyarországon az ő könyvei nyomán kezdődött el az ősemberes evés kultusza. Mivel a magas protein és…..
FZN 2012.03.17 08:39:20
@DuBarry: Nem. Egy egész doboz por alakú aszkorbinsav. Egy évig elég, mert fél mokkáskanál belőle 1000 mg.
FZN 2012.03.17 08:42:07
Bár a magyar ember nem túl egészségtudatos, a multivitaminokig és a kálcium tablettákig azért sokan eljutnak agyban. Bár ne tennék. Egyre több olyan hang van az egészségguruk körében, amely azt mondja, a tengeri kagylók héjából vagy korallból kivont kálciumtabletták nemhogy nem…..
FZN 2012.03.17 08:37:45
@DuBarry: Hu, az már lehet hogy túl sötét.
A köztársasági elnök és hivatala a legnagyobb válságát éli ezekben az órákban. Az elnököt a HVG.hu plágium vádjával illeti, s mindezt igen erőteljes bizonyítékokkal támasztja alá. A vád nem kisebb, minthogy az 1992-ben készült doktori disszertáció többsége egy…..
FZN 2012.01.12 16:25:32
Mit nem tud még a használtautó-kereskedelemről, a fontoskodó, kisstílű márkaszervizesekről és a bepróbálkozó ügyfelekről?Mai cikkünk blogposztja...
 Visszavonni a Kossuth-díjat azoktól, akik méltatlanná váltak rá? Mekkora ostobaság ez már megint! És persze itt nem a szerencsétlen, holokausztkárosult Kertész Ákosról, nem az adócsaló bohócról, Sass Józsefről van szó, hanem azokról a százakról, akik nem tettek semmi…..
 Tegnap a  békéscsabai sörfesztivál keretein belül került sor a Miss Security szépségverseny megrendezésére. A megmérettetésen 23 vagyonőr hölgy vett részt, először formaruhában, majd pedig alkalmi ruhában léptek a színpadra. A versenyt végül a Zala megyében élő…..
FZN 2011.06.12 16:44:33
Itt a Vincenten már csinos gyűjteményünk van az orbáni állam saját zsebre  törvénykezésének bizonyítékaiból. Egyszer majd talán lesz Wikipedia-cikk a Lex Haverokból (bár ha ilyen ütemben teljesedik ki Magyarországon a sajtószabadság, akkor lehet, hogy Wikileaks lesz az).…..
Nem hittem a szememnek, amikor a mai vaterás hírlevelemet megkaptam. Oké, az ötvenezres állólámpás Merci egy médiahack volt, azt mindenki tudta, de ez nem.Fűzöld kocka Zsigulátor, 1,3-as, 44 ezer kilométer van benne. Garantáltan sérülésmentes, közel hibátlan, állítólag…..