Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Glover

0 bejegyzést írt és 90 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Heti merítés 2015.06.14 08:56:08
Rob Úr, az erdei utak elnyűhetetlen lovagja Neki csak ukrán gázolaj jutott, de szerette. Legtöbb gond a párhuzamkapcsoló meghibásodása és a gyakori rugótörések jelentették, ezeket már rutinszerűen javítottuk. (rugólapcsere 45 perc) . Második otthonom (a kép csak…..
Ötszáz lóerő, szárazkarter, szívómotor, 8800-at forgó négyliteres boxer hatos, mászóka, kagylóülés, PDK, kerámiafék. Amióta próbáltam az előző GT3 RS-t, azóta rend van a fejemben. Második a 458 Italia. Nincs turbó, sem hangbödön, csak a jóság és a tökéletesség, ahogy…..
Belsőség Nincs mit hozzáfűzni 2015.05.27 16:10:17
Két kör alatt 15 helycsere és mind elsőrangú. ..
Remélem a Citroënnel jössz haza- kommentelte Perkó Rudi az elhagyott Méhari láttán. Romokat nézni indultam Karthágóba, és végül romokat is találtam, de még milyeneket! Nem mernék rá megesküdni, hogy a pun háborúk általános iskola végi, vagy gimnázium eleji tananyag-e, de a…..
De most tényleg, lehet Peter Dempsey győzelmét mással kommentálni, mint egy elnyújtott óvazzeeeeeg-gel? És nem, az IndyCar semmilyen formája nem unalmas, sőt, mindenkinek ajánlom, a mai Forma-1 mellett igazi felüdülés olykor-olykor. Ez itt Dempsey, aki 26 tízezredmásodperccel írta…..
Viszonylag jól adja vissza ez a videó, hogy miért retteg minden autós attól a pillanattól, amikor egy közepesen kivilágított utcán nem vesz észre egy fekete ruhás gyalogost. (A való életben valamivel jobban látszott az ember, mint a videón, ezért picit világosítottunk a…..
Sacramento, Kalifornia. A Quick Quack Car Wash egyik helyi kirendeltségénél (csak Sacramentóban kilenc gyorsmosójuk van) a 94 éves sofőr összehozta a világ tán leggyorsabb autómosását. Állítása szerint, miután befizetett a kiválasztott mosóprogramra, elindult a kocsijával, de…..
Glover 2015.01.17 16:30:03
@Magyar[HUN]:
Majd akkor mondj ilyet, ha neked veszik, vennék el a jogsidat... Milyen alapon döntöd el, ki mikor vezessen? És ha valóban műszaki hiba volt? Könnyen törsz pálcát más felett...

Amúgy megint összehasonlítunk egy olyan ország-beli terméket velünk, amihez hasonló színvonal nálunk nincs...
A közösségi oldalak legnagyobb problémája az információ szűrésének teljes hiánya. Elég szívmelengető amikor a "Nem adok jogot az adataim felhasználásához" és az egyéb érdektelen poszt között feltűnt a következő. Az egyik ismerősöm kedvelte, majd miután közelebbről…..
Belsőség Tempomat fillérekből 2014.12.08 13:57:36
Őszintén megmondom, álmomban sem gondoltam volna, hogy működő extrát lehet legókockák segítségével építeni. De persze megint tévedtem. Sok modern autónál elég a kereskedőnél megvásárolt tempomat-kapcsolót rádugni a gyári kábelkötegre és már működik is a rendszer.…..
Amikor az ember napja szigorú rutin szerint telik, akkor valahogy repül az idő. Iskola, tanulás, pici lógás a haverokkal, és máris tizenegyet üt az óra, másnap pedig elölről. A gond a hétvégékkel van, ilyenkor mindenki lelép haza, én meg nagyjából egyedül maradok a…..
Tessék, így megy ez a világ más részein. Tolják a 124-es Mergát rendesen, izomból, senkinek a szeme sem rebben. Pedig tényleg, kilinccsel előre megy végig a kocsi, egy pillanatra sem engedik el a srácok. Azért egy pillanatra álljunk meg. Mennyi egy ilyen Merci menetkész súlya?…..
Az előző részek tartalmából:Elkezdtem Volkswagen Bogarat keresni.Vettem egy bogarat, örültem neki.Elkezdtem szerelgetni, kiderült, nagyon élvezetes dolog.Kasznit cseréltünk rajta, szép sárga lett.Az egyik részben pedig felpolíroztam Ezúttal lerobbantunk az út szélén Lilla: Ez a…..
Belsőség Indul a gép 2014.05.05 15:33:22
Szomorú kimondani, de a belső égésű motor felett eljárt az idő. Büdös, rémes a hatásfoka, és szép lassan megöli a bolygót, mennie kell. Ennek ellenére szeretjük, talán mert van egy megfoghatatlan romantikája, amit például az unokám már nem fog érteni. Ugyanezt érezhették,…..
Belsőség Ilyen az öreg dízel 2014.04.26 06:35:22
Milyen lehet vajon, ha az ember csak használja az autóját hónapokon át, és nem kell hozzányúlni? Egy-egy olajcsere, esetleg fékbetét, ha eltömődik a pollenszűrő, már nagy esemény. A téli, nyári gumi váltogatása bosszantóan sok időt rabol el, még talán időpontot is kell…..
Belsőség Zörögsz, te rohadék?! 2014.04.19 13:48:34
Feleségem Balenója sem akarja megbízhatatlanságával feldobni az Avensistől beszürkült hétköznapjainkat. Megy, na. Pár apróságot majd még megcsinálok rajta, de azok már komfortszolgáltatások lesznek, mint a tolatóradar, amit két éve aszalunk a dobozában. Én persze csak néha…..
Elvesztem. Magával ragadt a fogyasztáscsökkentés forgószele, kutyaól lettem a tornádóban. Megláttam a Fuel Shark Savert, és tudtam, nekem is kell egy. De okosba. Nincs olyan berendezés, amit egy magyar ne tudna létrehozni negyedáron, teherautóról leesett, pult alól vásárolt,…..
Glover 2014.04.12 19:32:56
@csedársajt: Nekem volt egy motorom, ami igen csak ette az olajat. Volt szelepszár szimering csere, nem ott ette. Utána lett bele téve csodaszer, direkt nem írom a nevét, és a felére levitte az olajfogyasztást. Tartósan! Akkor valóban kamu? Magamat nem szoktam becsapni. Amúgy a motor később szétbontás után biz ki lett dobva... Nem épít új motort, de a kevésbé szaron igencsak segít. És ezt nem egy embertől hallom, aki szavahihető számomra.
Tudom, gyarlóság, de valószínűleg én is a földön fetrengtem volna a nevetéstől. ..
TComment 7-es BMW-t gombokért? 2013.08.29 12:18:41
De dízel legyen vagy benzines? És miért kacag mindenki, főleg a Becsületesnepper? Az Égéstér 83. adásának kommentposztja.Direktlink a letöltéshez...
Zsiga barátom nem nagyon régi porschés. Volt már pár érdekes autója, többek között egy Olaszországból behozott régi Citroen DS, de az én Cougarommal is hosszasan szemezett, vagy legalábbis követte a hirdetés árcsökkenését. Rengeteg kiváló autós története van, a legtöbbet…..
Glover 2012.12.22 11:27:40
@koszti87: Nos, a GPS készülék inkább ad,ha van min, ha nincs, akkor hálózatot keres. Márpedig ez veszi fel a legtöbb energiát. Ha mobillal vagy olyan helyen, ahol nincs térerő, az is töredék idő alatt lemerül, mint ha normál üzemben van. Tehát, egy garázsban, ahol nincs jel, nem is fog kimenni sosem, ellenben sokat keresi a hálózatot, ahol adhatja az összegyűjtött infót. Hát ennyi.