Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sturnus_vulgaris

37 bejegyzést írt és 78 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itthon ma nagyon nehéz dokumentumfilmet forgatni. Még nehezebb talán olyan dokumentumfilmet, ami melegek életéről szól.Egy filmes stáb már régóta dolgozik azon, hogy leforgassa a Meleg Férfiak Hideg Diktatúrákat, ami a Kádár-korszak és a jelenlegi Magyarország momentumai között…..
„A történelem nagy titka, hogy a különböző társadalmi formációkat nem egyének alkotják és szabják meg, mint ahogyan azt az »emberi jogokért« bolonduló korunk véli, hanem társadalmi kapcsolatok, kezdve a családon belüli viszonyoktól egészen az állampolgár kötelességeiig…..
sturnus_vulgaris 2013.06.10 22:30:23
Az origo.hu videója következik: ..
szólj hozzá: Visszafoglalták a Sirályt..
Konok Péter írása   Mi nem ülünk fel annak a híresztelésnek, hogy az elkövetkező hetekben áradások várhatóak. Amennyiben erre mégis sor kerülne, mi az Ön helyében nem bíznánk a kétes osztrák szivattyúkban és homokzsákokban. Esetleges kisebb vízszintemelkedések…..
Bartók György írása Idefigyeljetek. Megértem, ha zavarban vagytok, én is zavarban lennék ahelyetekben. Azért tisztázzunk egy-két dolgot. Elegem van abból, hogy mindenkit, aki kifejezi nemtetszését áldatlanműködésetekkel, ámokfutásotokkal szemben, az szerintetek Bajnai,…..
A fidesz rendszerében az alaptörvény operatív policy eszköz, amely tény önmagában is sokat mond. Ha csak erről kell valamit gondolni, akkor ez egyszerű: a Fidesz alkotmányozása ellen tiltakozni kell. De egy fontos mozzanata is látszik a régi ballib hatalom-menedzsmentnek. Nem…..
sturnus_vulgaris 2013.03.09 09:12:22
sturnus_vulgaris 2013.03.09 09:24:32
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Remélem olvasni is tudsz. Ez egy Milla elleni flash-mob:

Se Orbánt,se Bajnait! - ez van a táblára írva.
UPDATE: Gyengébbek és olvasásban nem olyan erősek kedvéért: a második képen egy Bajnai ellenes felirat látható...
EXTRA MUROS Harmadik Félidő 2013.03.02 12:40:11
 Konok Péter írása következik. A Magyar Ultrák Dadaista Akciócsoportja szimbolikus támadást intézett a Győri ETO stadionjának mosdója ellen. A MUDA ezúton akarja jelezni, hogy mélységesen elítéli a Marcel Duchamp-fémjelezte álságos, biedermeier szürrealizmus önfényező,…..
Konok Péter írása Az új stadionjukban nyugodtan szotyolázó-zsidózó drukkerek hirtelen azt vették észre, hogy a biztonságukat óvó rendőrök eltűnnek, majd hipszterszemüveges, lódenkabátos fiatalok özönlenek be otthonosan összeokádott szektoraikba és Bourdieu-szövegekkel,…..
"Február elsején, péntek este 18 órakor kezdődik az első LMBT Történeti Hónap megnyitóünnepsége a Vörösmarty moziban. A rendezvényt Makk Károly filmrendező, a leszbikus témájú Egymásra nézve című film rendezője nyitja meg. Ezzel kezdetét veszi az LMBT Történeti…..
EXTRA MUROS Kordononkívüliek 2013.02.02 12:38:49
Konok Péter írása "Az úgynevezett jogvédők a jog határait feszegetik: van képük kikövetelni, hogy aluljárókban végezhessék dolgukat a hajléktalanok, és ahhoz is veszik a bátorságot, hogy a hatóság által kihelyezett korlátokat és berendezéseket önkényesen eltávolítsák" -…..
Aktivisták bontották el ma este több aluljáróban azokat a kordonokat, melyeket csúszásveszélyre és nem létező munkálatokra hivatkozva tettek ki múlt héten. Az origo.hu megörökítette az eseményt. szólj hozzá: Lebontották a kordonokat ..
sturnus_vulgaris 2013.01.31 19:37:45
Szösszenetek rovatunk második részében a náculás rejtelmeibe tekinthetünk be. "Üdv mindenkinek, akit illet, akit nem, annak nem üdv! Én egy 24 éves nacionalista fiú vagyok. Szeretek magyar emberekkel ismerkedni, néha ez első tőmondatig is eljutok. Szeretem a kiscicákat, a nagy…..
EXTRA MUROS Millanások a múltból 2012.12.03 08:00:00
Igazából én nem is akartam megírni ezt a bejegyzést. Igazából én nem is akartam ilyen strukturált formába önteni, annak ellenére, hogy még mindig bennem van egy-egy tüske. Csak éppen nyugalmat akartam, valahogy elfelejteni, letakarni (?) a régi dolgokat, de lehet, hogy nem lehet.…..
Szösszenetek rovatunk következik, melyben az első szó Konok Péteré: Azt mondja ez a Rétvári Bence nevű 3D-s óvszerreklám, hogy a "tolerancia diktatúrája" miatt, kéremszépen, itten keresztényüldözés folyik (ugye? milyen sokrétű lehet a valóság?). A "tolerancia…..
EXTRA MUROS Felhívás 2012.11.17 16:40:33
Meleg, leszbikus, biszexuális és transznemű embereket keresnek interjúzáshoz, főleg idősebb korosztályból. A Háttér Társaság a Melegekért és a Melegfront ötletcsoport a jövő évben Budapesten is megrendezésre kerülő LMBT Történeti Hónapra készülve interjúalanyokat keres.…..
EXTRA MUROS We strike! 2012.11.14 11:01:58
Európa több országa lázban ég ma, csak hozzánk nem jut el semmi üzenet. Több helyen általános sztrájk van. Színházat, utcákat foglalnak az emberek. Franciaországban tűzoltók akadályozzák a közlekedést. Csak nálunk néma mindenki, pedig a megszorítások bennünket is…..
Mondjuk azon, hogy a Milla milyen szónokokat képes felhívni a saját színpadára, nem nagyon lepődöm meg: eléggé nagy ellentmondás van például a különböző női jogi- és buziszervezetek képviselői és Dopeman személye között is, és itt van a legújabb attrakció a Bajnai kontra…..
EXTRA MUROS Altermilla 2012.10.21 19:08:05
Kényes ízlésemnek nem nagyon felelt meg egyik rendezvény sem mostanáig, ezért leginkább abban voltam, hogy kiugrok a Város Mindenkié megemlékezésére, aztán meg magánprogramot szervezek vagy alszom. Az alvás amúgy is nagyon egészséges dolog és mostanában sajnos nem mindig jutott…..
Hümm, ez most kicsit meglepett. Már akkor is, amikor ott voltam, mégsem emlékeztem rá, hogy ennyire negatív asszociációk kerültek volna elő. Azért is érdekes, mert az öndefiníciók között eléggé előkelő helyet foglalt el, tehát elég sokan voltak, akik öndefiníciónak írták,…..
Hát valahogy így, ahogy alant. eredeti hely: http://infogr.am/1350330660-909233/ Csak egy kis asszociációs, beszélgetésindító vagy éppen befejező játék volt, szóval semmi komolyabb következtetést nem kell levonni a főleg női társaságból összeszedett…..
Spanyolország újra "lángol". Az Indignados este körülvette a parlamentet, egy darabig a rendőröket és a rendőrautókat is, bár a túlerő már akkor is látszott. 9 órára már megfogyatkozott a tömeg, az erőteljesen gumibotozásoknak is köszönhetően, de a kitartóbbak még mindig…..
Úgy látszik, hogy a hetedik kerületi önkormányzat elirigyelte az ozorai eredményeket és támadást indított a belvárosban szórakozó überdeviáns hippik ellen is. A hatásvadász cím és bevezető után a(z általam ismert) tények következnek. Az esetről, ami csütörtökön…..
sturnus_vulgaris 2012.08.25 17:34:36
@kennyking: igaz, 2006-ban még nem írtam blogokba, szóval nem is tudtam volna ilyen módon megjeleníteni, de kimondtam a véleményemet a brutális rendőri fellépéssel kapcsolatban.
sturnus_vulgaris 2012.08.26 14:53:55
@eastern: dehogy, semmitől se rettegj. káros az egészségre. :)