Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PanelCaesar (törölt)

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy ország mondja: nem azt jelenti Gábor, hanem azt hogy menjetek... Ezzel nem állítjuk, hogy az SZDSZ-t az LMP szivatta meg, de faragtak, farigcsáltak. És ezzel már teljesítették az elvárt minimál programot. Piros haj van, Schiffer András van, bejutás nincs. De legalább a politika…..
PanelCaesar (törölt) 2009.06.08 00:07:34
@kamasuka:
Én nem gondolom ennyire természetesnek, de abban igazad van hogy a legtöbb országban van ehhez hasonló nemzeti gittegylet. Lehet nem ebben kellene felzárkózni. Hogy mi nyomná le a szavazataikat? Egy stabil kormány aki képes intézkedni és megoldást nyújtani azokra a társadalmi és gazdasági problémákra amelyek táptalajt adnak a radikalizmusnak. Ez szépen hangzik, de belátom hogy csak álom. Meglátjuk ki alakít kormányt. Mostantól a jobbik a fidesz riválisa, az ő dolguk legyűrni.
     ..
PanelCaesar (törölt) 2009.05.25 16:14:21
Tanársegéd úr már lényegében leírta a lényeget. A jelenlegi vezetés nem hogy nem tett semmit, de folyamatosan megakadályozza a kérdésről folytatott párbeszédet. Ma már halkan kell kimondani hogy cigány, mert az már szitokszó. Aztán jönnek a TGM kategóriájú marxista zsenik és közlik hogy mindenki náci, majd ezt megismétli a szadi nagyobb szócsővel. Köszönöm szépen, máris megkedveltem a cigányságot! A probléma viszont nem csak őket érinti, mert bizony nehéz lerombolni a "mert az jár" alapú társadalmat, ahol nem csak a cigányok, de mindenki elvárja hogy bizonyos szolgáltatások alanyi jogon legyenek elérhetőek. Ezzel szemben ott a másik modell, az öngondoskodás, de az valamiért nem olyan népszerű. Ahhoz FELELŐSSÉGGEL kéne gondolkodni, mert egy ilyen rendszerben nem jön állambácsi és mossa fel a metlakit, ha kiborítottuk a fikuszt alátétestől. Amíg a cigányok nincsenek ösztönözve, addig nem lesz itt semmi. Nekik van igazuk, minek dolgozzanak, ha anélkül is megélnek? Márpedig a feltétel nélkül adott támogatás csak arra ösztönöz, hogy ne csinálj semmit. Az oktatási program, már elnézést, de csak mutogatni jó. A kedvező ponthatárok ellenére a cigányok nem árasztották el az egyetemeket. Kezdjük ott, hogy az egyetemi felvételin a tudás, és ne a szociális háttér érvényesüljön. Ők eléldegélnek, mert nincsenek motiválva, az istenadta nép meg hőbörög, hogy kopasztják és közbe le is hülyézik. Aztán meg megy a nagy meglepődés, hogy kidugta a fejét a csalitosból egy radikális párt. De legalább van kivel foglalkoznia a szadinak. Azon kívül hogy őket baszogassák másra nem jó az a párt, bármennyire is nyafogják hogy rájuk szükség van. Voilá, az elkúrás eredménye!
Mandiner blog Dinnyeeee! 2009 2009.05.04 08:01:00
 Lehet-e unalmasabb, mint egy századik tüntetésvideó? Lehet. Egy veteményes videó. De sokat dolgoztam rajta, a veteményesen is és a videón is, ezért nézzétek meg. (Mindenesetre rövidebb mint a tüntetésvideók.)  Sokan segítettetek nekem tavaly, amikor belevágtam a…..