Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DasBoot

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az LG a jól bevált gyakorlatot követi és a 2010-es Blu-ray lejátszókat hasonló sorrendben jelenteti meg, mint korábbiakat. A sort a most is középkategóriás BD570-nel nyitják és a BD370 helyére szánják, aztán majd jönnek a drágább és olcsóbb változatok a BD390 és BD350V…..
Sikertelen vb-pályázatunk után két kérdést kell gyorsan tisztáznunk. Az egyik: hogyan lehet, hogy az eddig 67, mostantól 69 tagú IIHF kongresszusán száz-egynéhány szavazatot adtak le a döntéshozatalkor. A másik: így is felépül-e Alba Aréna, vagy sem. Az IIHF-nél minden…..
Jégkorong Kanada–Finnország 3-4 2009.05.04 23:06:54
Kanada mégsem verhetetlen, az előzetesen kevésbé esélyesnek gondolt finnek alaposan zavarba hozták a végső siker első számú várományosát. Salmeláék már a nyolcadik percre elhúztak két góllal, vezettek 3-1-re is. Dany Heatley két találatával hozták egálra a meccset a…..
DasBoot 2009.05.05 12:52:30
@Sakic19: helló sakic :) Szerintem ismerjük egymást, igaz csak szövegesen, bár jövök, megyek, mimt a meszes, mert ez a vezetéknevem :) Mellesleg LanceArmstrong néven is ismerhetsz. Remélem az vagy,akire gondolok. Hajrá magyarok, hajrá hokicsapat.
A magyar válogatott pont nélkül esett ki az A csoportból, még sincs okunk panaszkodni. Dühöngeni pláne nincs. Két dolgot nem szabad elfelejtenünk, amikor csapatunk teljesítményét gyorsértékeljük. Az egyik: olyan helyen jártunk, ahol eddig soha, és bár könnyűnek találtattunk,…..
DasBoot 2009.05.04 18:28:29
Sziasztok! HAJRÁ hoki válogatott, HAJRÁ hoki drukkerek!
A három legnagyobb hoki élményemet szeretném Veletek megosztani. Az első 1987-ben volt, mikor a svéd-szovjet döntőn a svédek második egyenlítő gólja megszületett és lettek világbajnokok, igazi katarzis volt Nekem. A második, 1994-95 telén volt, mikor a tatabányai hoki csapat első meccsét játszotta. Erről az van előttem, hogy az egyik játékosnak 99-es volt a mezén és a bemutatásnál lejött a vasalt szám  . A harmadik az az A-csoportos VB magyar-szlovák, első magyar gólja. Legalább 1 percen keresztül üvöltöztem, sikítoztam, ütöttem a térdem percekig és tényleg nekiugrottam a tv-nek. Komolyan úgy viselkedtem, mint egy kisgyerek. Anyám szólt, hogy mit csinálok, az egész utca hallja! Nem izgatott, nem érdekelt. Csak a gólöröm számított, 70 év után ütöttük az első gólt. Ilyet megérni felemelő pillanat, mivel csak egyszer van első gól. Sőőt, kicsit el is sírtam magam a meghatottságtól és a gólörömtől. Bevallom, hogy 38 éves vagyok és azt is, hogy 22-25 éve szeretem a hokit. Pontosan nem tudom, hogy mióta, de svéd-szovjet meccs idején már nagyon szerettem. Végül a negyedik élmény, ami már nem is az, hanem határtalan büszkeség. Az unokaöcsém az Én hatásomra szerette meg a hokit és kezdett el jégkorongozni. Annó 10 éve mutattam meg az NHL 99’ című játékot, 2000-ben. Azóta töretlen az érdeklődése a sport iránt. És a lényeg: kapus, KAPUS!!!! Jelenleg a tatabányai csapatban véd, 17 éves múlt, sőt már a felnőtt csapatban is edzett már. Rendkívüli módon büszke vagyok rá, imádom a kiscsávót, aki egy fejjel magasabb Nálam . A neve: Ruska Tamás.
Köszönöm, hogy ezeket a gondolatokat megoszthattam Veletek . A csapatról csak is szuper(Szuper )lativuszokban tudok beszélni. Továbbra is: HAJRÁ magyarok, HAJRÁ hokisok!!! Ez a csodálatos csapat rendkívüli élményt okozott Nekem az utóbbi pár napban (és Sapporoban is).

Ui.1 : pár évvel ezelőtt a helyi önkormányzat (leegyszerűsítve) szánalmas módon nem tudott építtetni egy jégcsarnokot, mert nem kell a megyeszékhelynek korizási lehetőség. Talán még Én is megtanultam volna . A csapat rémes körülmények között kell, hogy eddzen. Ezek a témák egy külön misét érnének meg!!

Ui.2: vegyétek meg az Indul a bakterház 1990-es kiadását könyvben, Szuper Levente van az elején.

Üdvözlettel: Meszes József, Tatabánya