Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wildschwein

0 bejegyzést írt és 338 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok, Többen már tudják, hogy mi történt pár hónapja, és hogy a blog napjai meg vannak (voltak) számlálva. Aki nincs képben és esetleg nem a kezdetektől olvassa a blogot (pedig talán az első vagy második posztban írtam anno pár éve), azoknak röviden: A randikat jegyzeteltem akkor, amikor…..
Wildschwein 2020.04.05 14:56:06
@SubMatt: Szia!
"Nagyon bánom, hogy nem gimis éveim alatt, az indulásakor találtam rá az oldalra (2016-ban érettségiztem, 22 vagyok jelenleg :D ), pár kezdeti csalódást megúszhattam volna és talán jobban alakulnak a dolgaim nőfronton."
Igen, az ember mindig bánkódik, hogy "mennyivel jobb lehetett volna, ha...", de hidd el, 22 évesen még nem maradtál le semmiről. Én 40 felett ismertem meg a Red Pill-t, gondolhatod mennyi mindent elszalasztottam, illetve mennyi felesleges kört futottam addig. Soha nem késő, tényleg. Még akkor sem, ha már nem dübörög benned úgy a tesztoszteron, mint régen (például, akármilyen hihetetlen, de el fog jönni az idő, amikor már nem lesz automatikusan reggeli merevedésed :)). Merthogy a Red Pill nem elsősorban a nőkről vagy a csajozásról szól, hanem rólad, arról hogy fejlődj, hogy jobb legyél.

"Egyébként is, elkezdem önfejleszteni magam, főként az általatok közreadott anyaggal (videók, könyvek, edzés, befektetési tippek, stb), egyetem mellett pedig nem lesz időm követni a blogot."
Nagyon helyes, erről beszélek :) egyébként pont most néztem az egyik RP aktivista új videóját, amelyben arról beszél, hogy ez a mostani koronavírus-helyzet egy soha vissza nem térő lehetőség az önfejlesztésre. A legtöbb embernek most egy darabig sokkal több ideje van, mint általában. Kérdés, hogy mire használja. Bulvárhírek fogyasztására? Ostoba sorozatok nézésére? Idióta haverokkal folytatott csetelésre? Videójátékokra? Vagy pedig arra is szakít időt, hogy végre foglalkozzon azzal a területtel, amiben már régóta jobban el szeretett volna mélyedni? Hogy végre megtanulja rendesen azt az idegen nyelvet? Hogy végre elég időt szánjon a testedzésre?

Még egy dolog: így utólag visszagondolva, talán a legfontosabb, amit 22 éves férfiként nem tudtam, de jó lett volna tudnom, az az SMV-diagram. Az idő neked dolgozik, használd ki jól.
A sorozatrandizó Nyelvtanárnő 2020.02.17 09:23:54
Ilona angol-német-olasz nyelveket tanít középiskolában és magánban. 33 éves, dögös MILF kategória csak épp gyerek nélkül. Tinderen arról beszélgettünk, hogy mindketten öregek vagyunk már a tinderes ismerkedéshez (khm). Akármikor írtam, Ő másodperceken belül válaszolt, ami eleinte szimpatikus volt,…..
Wildschwein 2020.02.24 15:54:16
@Ethan Wolf: A Red Pill Intézet Elméleti Tanulmányok Tanszékén ezt úgy különböztetjük meg, hogy a nő szempontjából van a "validational sex", meg a "transactional sex". Már az elnevezés is sokat elmond, de a kifejezések tartalmához hadd ajánljam a nagy guru, Rollo Tomassi bejegyzését (figyelem: eléggé terjengős a stílusa, de tökéletesen igaza van):
therationalmale.com/2018/03/07/transactional-vs-validational-sex/

@MsIreneAdler: Kedves Yrén, a fenti linket neked is ajánlom a figyelmedbe. Amikor azt írod, hogy "egy olyan férfinek mennyit adhat bele, akihez még gyengéd érzelmek is fűzik és igazából érdekli, hogy neki is fantasztikus legyen az együttlét...", akkor bizonyára a hosszútávú kapcsolatra gondoltál. Rollo Tomassi szerint ez pont fordítva van: a validational sex során érdekli a nőt igazán, hogy a férfinek is fantasztikus legyen az együttlét, ilyenkor ad bele mindent, ilyenkor vannak "gyengéd érzelmei" a férfi iránt - de ez nem feltétlenül a hosszútávú kapcsolat jellemzője, sőt abban kifejezetten ritkán fordul elő.
A sorozatrandizó Texas girl 2019.12.16 09:59:24
Amanda tinderes találat, 165 magas, vékony (nagyon vékony), szőke haj, barna szemek. Már a bemutatkozója is angolul volt, de azért rákérdeztem, hogy tényleg nem tud-e magyarul (hát nem). Kiderült, hogy Texasi, de öt éves tanuló/ismerkedős körúton van. Angolt tanít egy iskolában, mellette egyetemre…..
Wildschwein 2020.01.07 17:12:40
@.Delin.: "Azonban tovàbbra sem èrtem, hogy mièrt okoz az bàrmilyen vàlsàgot, ha egy fèrfi felismeri, hogy a koràbbiakhoz kèpest nőtt az SMV-je? Attòl, hogy szexelhet külsőre jobb nőkkel, nem jelenti azt, hogy el is vennè őket. Hol itt a feloldhatatlan ellentèt?"
Én meg, őszintén szólva, a kérdésedet nem értem még mindig, de akkor inkább leírom részletesebben, hogy mire gondoltam, és akkor az hátha megválaszolja a kérdést is.
A mi kultúránkban a férfiak a nevelésük során elég intenzív blue pill hatásokban részesülnek. A család, az iskola, a média, a filmek 98%-ban az idealizált álomvilágot közvetítik nekik, mely szerint az ő feladatuk az életben az, hogy megtalálják a pont hozzájuk illő nőt, elvegyék feleségül, hordozzák a tenyerükön, teljesítsék a kívánságait, gyerekeket csináljanak neki és eltartsák őket évtizedeken keresztül, és ettől lesznek majd boldogok (mármint nemcsak a feleség meg a gyerekek, hanem a férfi is). És bizony sok férfi van, aki tényleg azzal vág bele a házasságba meg a családalapításba, hogy ez majd így lesz. Hogy ő majd mindent megtesz, amit kell, és akkor mindenki boldog lesz. De aztán mégsem így alakulnak a dolgok. Eltelik 15-20 év, a férj ugyan igyekszik, melózik, jól bánik a feleségével, mindent megad a családnak, ami csak telik tőle, de valahogy mégsincs boldogság. A feleség zsörtölődik, egyre inkább sárkányosodik, és nem figyel oda magára, rohamosan veszít a külső vonzerejéből is. Ilyenkor két eset lehetséges. (i) A férfi továbbra is a blue pill világban él, magát hibáztatja és intenzíven hazudik magának továbbra is azzal, hogy ez tulajdonképpen jól van így, neki az a dolga hogy a családtagjaiért robotoljon és elviselje minden rossz tulajdonságukat. Ebben segítségére lehet pl. az alkohol. (ii) Hirtelen, vagy fokozatosan elkezdi látni, felfogni, önhazugság nélkül értelmezni az SMV diagramon ábrázolt jelenséget. Na _ez_ okozza az életközepi válságot, szerintem erre gondolt a költő. És aztán ennek többféle kimenetele lehet, annak függvényében, hogy a férfi hogyan áll ehhez hozzá.
Wildschwein 2020.01.07 17:44:09
@MsIreneAdler: Ohh, a régi szép idők. Hát ebben bizony eltér a véleményünk. Azt írod, "nem feltételezzük róluk, hogy bizony össze vissza keféltek, mint a nyulak. Pedig de." - márpedig szerintem meg nem. A világ nem volt ennyire nyitott, a legtöbb ember kis közösségekben (falvakban, kisvárosokban) élt, ahol mindenki ismert mindenkit, és a társadalmi normáknak óriási visszatartó ereje volt, főleg a nők szemében. Az lehet, sőt valószínű, hogy keféltek volna szívesen a helyi alfákkal (és fordítva, a férfiak meg szívesen végigdugták volna a főutcát meg a Kossuth teret), de ezt nagyon ritkán tudták megtenni.

"A másik, hogy egy olyan nőt, akik nagyapáink, dédnagyapáink általában kaptak, olyat kaphatsz most is, ha azon feltételek mentén keresel, mint ők. Mert ugye akkoriban még nem volt elvárás egy nőtől, hogy szakmája legyen, dolgozzon, sportos legyen, de még az sem, hogy rendszeresen szőrtelenítsen. Na most egy ilyen iskolázatlan, nem dolgozó, kizárólag a háztartáshoz értő szőrmókot simán össze lehet szedni."
Megint csak más a véleményünk. Mit számít ebből a szempontból az iskolázottság? Semmit. A talpraesettség, életrevalóság számít. A mai nők jóval iskolázottabban, mint a száz évvel ezelőttiek - és? Használt ez nekik valamit abból a szempontból, hogy most jobb társai tudnak lenni egy férfinek? És mi az, hogy "nem dolgozó", meg hogy "nem volt elvárás, hogy dolgozzon"? Ezt a (már nem élő) nagymamáim nevében kikérem magamnak. Egyikük sem volt különösebben iskolázott, de mindketten rengeteget dolgoztak a ház körül, gondozták az állatokat, etették a gyerekeket, tették, amit kellett. Nem a luxusnyaraláson járt az eszük, mint a mai nők nagy részének (lásd: "más kultúrákat megismerni", haha). A szőrtelenítés, illetve úgy általában a higiénia és a szépségápolás kapcsán szerintem akkoriban is (még a drogériák nélkül is) megvoltak azok a házi praktikák, amelyekkel azt igyekeztek elérni, hogy kívánatosabbak legyenek a szomszéd Marcsinál. És nem hinném, hogy a nagyapáimnak és a barátaiknak büdös, szőrmók nőket kellett ölelgetniük. (Oké, 40 denes harisnya meg Triumph hálóing talán nem volt, ezért a dologért hálásak lehetünk a mai világnak, ezt elismerem.)

"Régen az ilyen dolgos, szorgos menyecskét meg nagyra tartották ám." Bizony! Mondtam én, hogy régen minden jobb volt :)

"az emberi természet nem változott." Ebben egyetértünk.

"ezen a blogon néha olyan seggnyalást kap a bloggazda, hogy én belepirulok :)" Nos, én már jó néhányszor dicsértem Wolfot, mégpedig azért, mert képes volt egyedül, önmagát a kudarcokon keresztül fejlesztve végigjárni a Red Pill útját. Ha ezt te seggnyalásnak látod, akkor azt vállalom. El tudom képzelni, hogy egy nő nem látja ennek a tettnek a nagyszerűségét, mert ez amolyan igazi férfidolog. ("Men make. Women take".)

A Disney beszólás pedig nem neked szólt - azt hittem, ez egyértelmű, nem tudom hogy miért vetted magadra.
Wildschwein 2020.01.08 13:04:03
@.Delin.: Erre muszáj nyomnom egy lájkot, mert egy nőtől igen ritkán hallani ennyire objektív, pontos, indulatoktól mentes meghatározást.
A cím eléggé árulkodó. Alma fekete hajú, barna szemű lány volt egy ismerkedős oldalon. Nehezen ment a beszélgetés indítása, mert a találó nyitószövegemre, amire rendszerint mosolygós válasz kell, hogy érkezzen (vagy semmi), ő elég rideg és rövid választ adott. A további kommunikáció is ilyen volt,…..
Wildschwein 2019.12.06 21:21:42
@vanderkaay: Ezt az elemzést lájkolom. Régebben a Férfihangon lehetett ilyen "applied Red Pill Theory" írásokkal találkozni, mostanában sajnos csak a férfijogi nyígás megy.
A sorozatrandizó A felvidéki 2019.11.25 07:47:36
Tetszett a göndör haja a képeken, és arcra is olyan tipikus barátnő feeling áradt belőle, aki nappal átlagos, este meg kiszívja belőled az utolsó cseppet is (a jó értelemben). Szóval volt benne valami. Kicsit pimaszkodtam vele, hogy olyan 80-as évek stílusú a frizurája. Három féle reakció van arra,…..
Wildschwein 2019.11.29 12:27:02
@tanor: "egybe hibáztal de itt ki nem, hogy kimutattad, hogy átlettel verve."
Ez miért hiba? Amikor kimutatta a bosszúságát, akkor már nem múlott semmi azon, hogy mit mutat ki és mit nem, hát akkor miért játssza meg magát?
Wildschwein 2019.12.01 13:23:41
@whoamiohmy: "pont a héten állt össze a fejemben egy nagyon érdekes elmélet, ami kicsit differenciálja a mainstream álláspontot például diéta témában."
Erről mondhatnál pár szót, eleve elég érdekes téma, és tulajdonképpen a Red Pill része kellene hogy legyen, de egyébként meg mi benne a "mainstream"? Én úgy vettem észre, hogy talán egyetlen más olyan téma sincs, amelyben annyi különböző, egymásnak akár gyökeresen ellentmondó irányzat létezik, mint a diéta / táplálkozáselmélet területén.
Ismerkedős oldalon láttam Emesét, aranyos, szemüveges, intellektuel beállítottságú, vékony testű, barna hajú és szemű lányka. Illetve nő, mert 27 múlt. A képei alapján simán 22-nek néztem amúgy, úgyhogy elég lazán nyomultam rá. Más megközelítést igényel egy fiatal húszas, mint egy harminc…..
Wildschwein 2019.11.29 14:27:54
@MsIreneAdler: "Arra a kérdésre meg, hogy a nők miért kezdeményezik a válást szerintem inkább a családon belüli erőszakról szóló statisztikákban keressük a választ..."
Kedves Yrén, légy szíves linkelj már be egy ilyen statisztikát, amelyből az látszik, hogy a családon belüli erőszak aránya (azon belül is a feleségek ellen elkövetett erőszak aránya) olyan magas, hogy indokolja azt, hogy a válások 75%-át a nők kezdeményezik. Kíváncsian várom. Ennek hiányában kénytelen leszek azt gondolni, hogy minden alap nélkül, általánosítva vádaskodsz a férfiak ellen.
Wildschwein 2019.11.30 15:36:09
@MsIreneAdler: Tehát akkor belevehetjük a jegyzőkönyvbe, hogy a válásokat elsősorban nem a családon belüli erőszak miatt kezdeményezik.
Nézd, én tényleg kedvelem a kommentjeidet. Értelmesen írsz, van humorérzéked, nem vagy sértődős, veszed a lapot és a frappáns visszavágásokban is jó vagy. Pont ezért kár, hogy időnként még te is ilyen általánosítóan férfiellenesen fogalmazol, ráadásul nemlétező statisztikákra hivatkozva. Szerintem ez a kitartó, alattomos feminista propaganda hatása, ami alól a legtöbben nem tudják kivonni magukat, ezért néha érdemes felhívni a figyelmet egy-egy ilyen csúsztatásra.
Egyébként igazad van, tényleg elismered a golddigger jelenség létezését, de hogy jött ez most ide? Talán kétségbe vontam?
És a kérdésedre válaszolva: nem, nincs arról statisztikám, hogy az említett 75%-ból hány százalék az, aki nyerészkedik, kiforgatja a vagyonából az exférjet, és él, mint hal a vízben. Meglepne, ha erről létezne statisztika.
Múlt héten volt négy éves a blog, de elfeledkeztem a szülinapról, így nem is készültem különleges poszttal. :( Sorry. A mai alanyunk: Egy ismerkedős oldalon írtam rá, hogy miért épp azt a fajta sört issza, amit két képen is láttam. A sör jó téma beszélgetéshez, amennyiben a kiszemelt nő nem bor…..
A kérdés költői. Gyakran vannak félresikerült randik, ami nem olyan meglepő, hisz a nagy számok törvénye.. Sokszor ott ülök a csajjal, tudom, hogy nem lesz semmi, mert nem jön be nekem, és mesél valami randizós történetet. És gyakran van az, hogy a lakótársnőjéről, vagy a barátnőjéről mesél, hogy…..
Lassan már ég a pofám. Hányszor, de hányszor megírtam, hogy házi nyúlra nem érdemes lőni. Hogy nem bölcs dolog kollégával kikezdeni. Erre a blog tele van ilyen esetekkel, és itt van még egy. :P Párszor már összefutottam vele egyik-másik céges rendezvényen, még pár szót is váltottunk évekkel…..
Wildschwein 2019.10.01 17:07:16
@VT 135: És ha azt mondja, hogy "én ilyent amúgy nem szoktam csinálni", akkor mentesül a ribancként történő megítéléstől???
Oké, a képeken nem Ő van. Arra tippeltem, hogy vannak ázsiai felmenői és igazam volt, egyik szülő kínai, míg a másik magyar. De kezdem az elején. Zsanett a badoon tűnt fel, és rögtön gondoltam, hogy mindenki a tipikus kérdéseket szegezi neki (kínai vagy, jártál ázsiában, stb), úgyhogy inkább a…..
Wildschwein 2019.09.25 14:52:29
@vanderkaay: "akkor az Átlag Józsik helyzete nyugodtan nevezhető körülbelül reménytelennek".
Valóban így van, legalábbis ami a "jó nő" kategóriát illeti. Az Átlag Józsik többnyire kénytelenek beérni egy vonzónak nem nevezhető, túlsúlyos nővel. Jól megfigyelhető ez pl. egy bevásárlóközpontban, ahol sokan vannak párok: a fiatal férfiak meglepően sokszor vannak egy kifejezetten ronda nő társaságában. Persze, erre lehet azt mondani, hogy tanulja meg a game-et, és akkor majd a szép nők is szóba állnak vele.
Wildschwein 2019.09.30 10:02:55
"de ő se nagyon tudta megfejteni a rejtélyt, hogy ott miért nincs faszkörhintázás, mint Nyugaton"
Egy lehetséges magyarázat: Annak idején, még évszázadokkal vagy akár évezredekkel ezelőtt, amikor a mai társadalmi modellek még nem léteztek, korlátlanul érvényesülhetett a női hipergámia, a férfi poligámia és ezekből adódóan a Pareto-elv: a nők 80%-át a férfiak 20%-a dugta, a többi férfinek (a bétáknak) nem jutott nő, nem lett utóduk, és ezért nem is igyekeztek a saját létfenntartásukat meghaladóan dolgozni (legfeljebb amennyi a csapat / horda érdekében még szükséges volt). Ez a társadalmi modell nem is volt igazán sikeres, nem fejlődött magas szintre. A ma ismert társadalmak sikerességének az egyik kulcsa az volt, hogy különböző eszközökkel (pl. erkölcsi normák, törvények) korlátozta a női hipergámiát. És a férfi poligámiát is. Így kialakította a monogám családmodellt, amelyben az egyszeri béta Átlag Józsinak is jut nő, lesznek utódai, akikért hajlandó erejét megfeszítve is dolgozni, és ez végső soron a társadalom fejlődéséhez is vezet. A nyugati társadalom évszázadokon át a legfejlettebb volt a világon, de kisebb eltérésekkel hasonló elv érvényesült a muzulmán országokban és Ázsiában is. A nyugati társadalmakban viszont már jó ideje (évtizedek óta) az említett korlátok lebontása folyik, legalábbis a női hipergámiát már nem igazán korlátozza semmi, így törvényszerűen elkezdődik a faszkörhintázás. Lehet, hogy Ázsiában még nem tart itt a korlátok lebontása. Például ha az embereknek rossz a véleménye arról, ha egy fiatal nő egyedül él és férfi kíséret nélkül jár szórakozni, és az újság, tv stb. sem dicsőíti az ilyen életformát, akkor a nők kevésbé fogják követni ezt az életformát.
Az egyik képen egy könyvet olvasott, vagy legalábbis tartott a kezében. A könyv egy erotikus thriller, ami ígéretes kezdés. :P Legalább nem a szürke akárhány árnyalata. Vali nem volt az a kifejezett szépség, de nagyon nőies kisugárzása volt a többi képen. Jó alak, barna szemek, barna haj, nagy…..
Wildschwein 2019.09.16 10:50:37
@Daenerys Targaryen: Egy szóval sem említettem, hogy "felvillanyozó", vagy hogy "pozitiv". Azt mondtam, hogy "tanulságos". Mégpedig azért, mert legalább két dologban tökéletesen szembemegy a mainstream ismerkedési-párkapcsolati jótanácsokkal (pl. amiket a női magazinokban lehet olvasni), és egyben alátámasztja a Red Pill által hirdetett ismereteket. A két dolog közül az egyik az ismerkedés: ahogyan Wolf felkelti az érdeklődést, ahogyan saját magát értékesnek pozicionálja, ahogyan már a találkozásnál elkezdi adagolni az érintést stb. A másik pedig az, ahogyan ez a kapcsolat alakult. Ha igaz lett volna az, amit a nő magáról, az életcéljairól állít, akkor egy ilyen dugópajti jellegű kapcsolat mind neki, mind pedig Wolfnak ideális lehetett volna. Mégis, egy idő után kiderült, hogy a nő többet akar, komolyra szeretné fordítani a dolgot. Amúgy ezzel szerintem nincs is semmi baj, tudomásul lehet venni azt, hogy a nők egy bizonyos életkor felett stabil, elköteleződéssel járó kapcsolatot szeretnének, mert így vannak összedrótozva, de akkor miért kell az elején mást mondani? (Költői kérdés.) Szóval ezekre a tanulságokra gondoltam. Tankönybe illő, mint említettem.
A sorozatrandizó Aszinkron 2019.09.02 09:11:15
Nárcisz nevű hölgyeményt egy ismerkedős oldalon találtam, és a borok volt a beszélgetésünk alapja (mint oly sokszor). 25 éves, fekete haj, kék szemek, átlagos testalkat és az egyik képen, természetesen egy nárcisz volt. Most abba nem megyek bele, hogy mennyire ironikus, hogy egy Nárcisz nevű lány,…..
Wildschwein 2019.09.09 15:33:36
@Serial Slut: "Azért ne általánosíts, csak mert egy-két nő számára az."
Jó-jó, tudom, te nem vagy olyan, mint a többi nő :)
Wildschwein 2019.09.12 13:45:37
@Krisz101: Ugyan, hagyd, semmi értelme ezt annak magyarázni, aki be van kötve a Mátrixba. Rollo Tomassinak van egy írása arról, hogy a "Red Pill aware" férfiak sokszor próbálják magyarázni az ismerősi, rokoni körben valamelyik Blue Pill férfitársuknak, hogy vigyázzon, mert éppen súlyos hibákat követ el a párkapcsolatában, és durva lesz majd az ébredés, de ennek soha nincs hatása. A Red Pillt mindenkinek magának kell megtalálnia, nem lehet segíteni senkinek abban, hogy leszakadjon a Mátrixról. Csak ha ez már megtörtént, akkor van értelme annak, hogy megosztod a tapasztalataidat azzal, aki még az elején tart.
Wildschwein 2019.09.12 16:19:10
@whoamiohmy: "A személyemet illető analízised ül, még a válássérültséget és a savanyú a szőlő illetve dögöljön meg a szomszéd tehene is hozzáállást is maximálisan felvállalom, sőt, a valosagteszteles illetve mentális szűrő torzulását is ezek miatt."
Most már meg kell hogy kérdezzem: nem ismered véletlenül Leutnant Dino blogját? Das Männermagazin - egy nagyon ütős német nyelvű MGTOW oldal.
A sorozatrandizó Randi - nem randi 2019.08.26 14:32:57
Volt egy kolléganőm, nevezzük Noéminek. Noémi egy másik osztályon dolgozott, de nap mint nap összefutottunk. Vállig érő barna haj, barna szemek, formás test, iszonyat jó fenék. Sajnos kicsit olyan "karótnyeltnek" tűnt mindig, és csak hébe-hóba beszélgettünk. Komoly kapcsolatban volt és amikor…..
Wildschwein 2019.08.31 09:33:30
@Daenerys Targaryen: Ez nem igaz, én is a saját képemet használom avatarként. Lehet, hogy ezért szoktam egyetérteni azzal, amiket Krisz ír.
Wildschwein 2019.08.31 09:41:13
@whoamiohmy: Ejha, orvos létedre eléggé járatosnak tűnsz a politikai gazdaságtanban :) Amúgy számomra érthetetlen, hogyan lehet valaki gazdaságilag szocialista ÉS kulturálisan konzervatív. Aki gazdaságilag szocialista, az a közismert bölcsesség szerint (talán Margaret Thatcher) a mások pénzét osztogatja addig, amíg van. A kulturálisan konzervatív beállítottság ezt szerintem kizárja.
Csak hogy a témához is hozzászóljak, ugye.
Jolánról kezdetben csak azt tudtam a profilja alapján, hogy szereti a söröket, amolyan curvy kategória, szép barna szemei és átlagos magassága van. Kérdés persze, hogy nők esetén mi az átlagos magasság, 170 körül volt. Még tűsarkúban is rendben vagyunk, a fotói alapján pedig szeretett olyat hordani.…..
Wildschwein 2019.08.05 18:06:29
@Krisz101: Nem nekem szól a kérdés, tudom, de azért elmondom a véleményemet. Először is, látom te továbbra is csak azokat a csávókat veszed komolyan, akik egy kocsiban ülve készítik a videóikat :) De a lényeghez:
- Ez a "women make rules for betas and break rules for alphas" nagyon találó szerintem, ennek valahogy ott kellene lennie a redpilles alapigazságok között, valahogy mégsem találkoztam vele eddig. (Magamtól meg persze nem jövök rá ilyenekre, akármennyit is olvasom a szakirodalmat, pedig milyen jól kereshetnék vele.)
- A másik téma pedig, a levelezések, üzenetek törlése: Ez szerintem pont a másik irányból merül fel. A videóban a csávó arról az esetről beszél, amikor az exed kéri azt, hogy töröld a korábbi üzeneteket. Szerintem viszont ez már eleve ott kezdődik, hogy magadtól se őrizgesd ezeket. Ha valakivel szakítottál, akkor lépj tovább, zárd le az életednek ezt a szakaszát, és nyiss új lapot. Ehhez hozzátartozik az is, hogy törlöd a vele váltott üzeneteket is. Igen, azt is, amelyekben azokat a combfixes képeket küldte. Meg azokat is, amelyekben azt írta, hogy nagyon vágyik az érintésedre, meg hogy melletted igazi nőnek érzi magát, meg hogy az orális kényeztetésedet tanítani kellene, vagy hogy te igazán tudod, hogyan kell egy nőt felizgatni. És akkor - más előnyök mellett - teljesen irreleváns lesz, ha arra kér az exed, hogy törölj minden levelet.
Badoon írtam rá egy 24 éves lányra, gyönyörű arca volt, emlékeztetett egy régi barátnőmre (gyerekkoromból, nem olyan barátnő, csak haver volt). A beszélgetésünk a sörökről folyt, közben folyamatosan pimaszkodtam vele. Elég jó volt írásban az összhang, mert mindig tudtam, hogy meddig mehetek el. Ez…..
A sorozatrandizó Aranyásó Niki 2019.07.01 09:24:49
Tinderen azzal köszöntem rá, hogy minden fotóján igyekszik intellektust sugározni, és azzal hecceltem, hogy mire fel ez a nagy igyekezet. Az összes képen szemüveg, könyv, vagy diploma a falon. Persze humorosan csomagoltam a nyitást, hogy kissé pimasz legyek, de semmiképp sem akartam, hogy…..
Wildschwein 2019.07.05 17:18:00
@Krisz101: Szia! Én voltam már Férfihang olvasói találkozón. Nem indokolt az óvatosságod :) tulajdonképpen semmi extrém nincs benne egyik irányban sem. 10-20 pasi összegyűlik (forgás van, jönnek-mennek), söröznek és beszélgetnek mindenféléről. Két jó dolog mindenképp van benne: egyrészt megismerhetsz személyesen olyanokat, akikkel eddig csak virtuálisan társalogtál, másrészt pedig néha el szoktak jönni női kommentelők is. Ezt most nem a csajozás miatt tartom jónak, hanem amiatt, mert tényleg vannak olyan nők, akikkel értelmes eszmecserét lehet folytatni komoly dolgokról is. Ritkaság, az igaz.
Wildschwein 2019.07.07 14:21:34
@Krisz101: Nem, ez az általad említett tematizálás tényleg nincs. És bár persze mindenki bemutatkozott nekem, amikor megérkeztem és körbejártam a társaságot, de ahogy az ilyenkor lenni szokott, nem jegyeztem meg az igazi neveket (csak a nickneveket igyekeztem nemorizálni, azokat többé-kevésbé archoz tudom kötni). Szóval nem tudom, ki az általad említett úriember.
Wildschwein 2019.07.08 12:01:41
@Krisz101: És ez a lovebox üzemeltető úriember a Férfihangon kommentál? Meglepne, de semmi nincs kizárva. A felháborodásodat amúgy teljes mértékben megértem, de ha ez neki jó üzlet volt, hogy a manginákat lehúzta, akkor úgysem fogod tudni meggyőzni.
Egyébként ettől függetlenül eljöhetnél a találkozóra, mégiscsak más, ha személyes ismeretség is van.
Aki olvassa a posztokat, az tudja, hogy sokszor alkalmazom a "süssünk pizzát" módszert, általában sikerrel. Többen kérdezték, hogy kell ezt felvezetni, hogyan zajlik ez az egész. Olvasgattam a naplómat és találtam egy randit, ami ugyan nem lett sikeres, de el volt mentve a beszélgetés, így egy…..
Az egyik ismerkedős facebook csoportba valaki beírt egy hosszabb hozzászólást, ami generált is több száz kommentet a csoport tagjaitól.  Egy kissé szánalmas kirohanás volt ez egy fiútól, akinek elege lett abból, hogy a csoport lány tagjai nem akarnak ismerkedni vele. Igazából nincs sok minden,…..
Wildschwein 2019.05.28 09:18:52
@Captain Admin: "Gondolj bele, mennyit fizetne pl egy 35+ elvált nő azért, hogy közöld vele a valós pártalálási esélyét, a 15%-ot? :)"
Na igen, ezt már a költő is megmondta: "Ki venne pénzéért rideg valót?" :) Egyébként Madách is sok minden érzett a redpill szemléletből, csak a saját életében nem tudta alkalmazni szegény.

@whoamiohmy: Mindig csodálkozom azon, hogy te, aki nemcsak hogy jól ismered a férfi-női viszonyok működését, nemcsak hogy tájékozott vagy a szakirodalomban, de még magad is ilyen találó elméleteket fel tudsz állítani (de tényleg, komolyan mondom), szóval hogy emellett ki tudod jelenteni azt, hogy aki nem néz ki jól, az nem fog nőt kapni. Ez így biztosan nem igaz. A kinézet valóban sokat számít, de ami igazán számít, az az általad "alfa szofvernek" nevezett tulajdonságok mellett az, hogy mit tusz kihozni a külsődből. A legtöbben sosem fogunk úgy kinézni, mint <nők körében népszerű férfiszínész neve>, de magunkhoz képest lehetünk 100% közelében, és ennek szerintem van jelentősége.

@julius_caesar: "Magyarországon jelentősek a jövedelemkülönbségek a férfi javára,"
Az ilyen kijelentésekkel nagyon vigyázzunk, mert a feministák egyik kedvenc hazugsága ehhez kapcsolódik. Ha jól értem, te olyan értelemben írtad ezt, hogy a férfiak jellemzően olyan szakmákban dolgoznak, amelyekben többet lehet keresni, mint azokban a szakmákban, amelyekben jellemzően inkább nők dolgoznak. És ez így, ebben a formában igaz is lehet (persze sok minden árnyalja, ahogy arra mások utaltak is). De a feministák ezzel csúsztatnak, úgy használják ezt, mintha a férfiak _ugyanazért a munkáért_ kapnának többet, mint a nők, és ezt utána kész tényként közlik, és erre alapozott követeléseikkel zsarolják a kormányokat és a cégeket.
Wildschwein 2019.05.28 13:49:50
@whoamiohmy: Szerintem ellentmondasz önmagadnak. Nem lehet egyszerre igaz az, hogy "mindenki megpróbálja a külsejéből a legtobbet kihozni", meg az, hogy "Amiben hatalmas volt az esés az az elhízás, a ferfiak minimum 60%-an van legalább egy kis kappanháj." Nem minden férfi, messze nem minden férfi próbálja meg a külsejéből a legtöbbet kihozni. (Még Wolfnak is volt erről egy külön posztja régebben.) Azt hiszem, ez az egyetlen olyan párkapcsolattal összefüggő dolog, amiben hagyatkozhatunk a nőkre - ha valamelyik hölgyolvasónak van kedve, mondja el erről a véleményét (feltéve persze, ha megegyezik az enyémmel, haha).

És igen, persze, ebben "kőkeményen vannak ám korlátok" - ezeket tudomásul kell venni, el kell fogadni.
Wildschwein 2019.05.28 18:17:17
@Captain Admin: "Sehol nem láttam még leírva, de alsó hangon 30%-al azonnal közelebb visz a célhoz, ha nővel vagy nőkkel megy az ember puncira vadászni."
Mert nem olvasol szakirodalmat! Folyton csak a gyakorlat, elmélet meg semmi? Itt van két összefoglaló a témáról a legjobbaktól:

sorozatrandizo.blog.hu/2017/01/05/a_baratzona_elonyei

www.masculinedevelopment.com/friend-zone-hot-girls/

És ezért a jó kis leírásért, amit ma délután osztottál meg a nagyközönséggel, bónuszként mutatok egy cikket a "hogyan menjünk egyedül csajozni szórakozóhelyre" témában is:

www.masculinedevelopment.com/field-guide-how-to-go-out-alone/
Enikő az orrkarikájával keltette fel az érdeklődésem badoon. Sportos testalkat, barna középhosszú haj, barna szemek, csinos arc. A képen épp kétkezes súlyzóval bicepszezett. Nem volt kigyúrt, vagy groteszkül izmos, nőiesen sportos teste volt, olyan Rubint Rékás. Csak alacsonyabb, olyan 160 centi…..
Wildschwein 2019.04.25 13:26:28
@Krisz101: A black pill témához hadd ajánljam a kedvenc RP gurum eszmefuttatását:
www.masculinedevelopment.com/is-the-black-pill-the-new-red-pill/
Nyilván lehet őt is "kretén gyökérnek" tartani, "aki önjelölt pszichológia és szociológia professzornak képzeli magát". Bár azért az anger phase sem magyaráz meg mindent, van aki egyszerűen csak egy tahó.
Wildschwein 2019.04.26 22:25:40
@Krisz101: Látom, neked azok a kedvenceid, akik autóban nyomják a szöveget :)
Egyébként tényleg nyersen és tömören fogalmaz, és nagyjából rendben is van, amit mond, én azért jobban kedvelem, ha rendezettebben adják elő. Ja és ő sem tűnik nagyon idősnek.
Badoon írtam rá, 29 éves (tudom), rövid vörös haj, szép arc, vékony testalkat. Rajongott az amerikai fociért, erről beszélgettünk eleinte, majd telefonszámcsere és megtudtam, hogy elég elfoglalt, sokat dolgozik, valami cégnél van magas beosztásban. Tudja is magáról, hogy karrierista és nehéz…..
Wildschwein 2019.04.19 09:39:50
@Frau Untermensch4: Ez a vers gyönyörű. A magyar irodalom csúcsteljesítményei között van (pedig erős a mezőny, szerencsére). Ezzel együtt: te tényleg azt ajánlanád egy férfinek, hogy legyen olyan, mint Juhász Gyula? Annak a szegény embernek a Red Pill szó szerint az életét menthette volna meg. És ki tudja, hogy a költészete is milyen magasságokba emelkedhetett volna még, ha nem hal meg idő előtt, és tudja kezelni azt a helyzetet, amikor egy szőke, kék szemű Annával találkozik. Mind a ketten jobban jártak volna. És szerintem a verseinek az olvasói is.
Wildschwein 2019.04.19 18:39:04
@Frau Untermensch4: Tényleg nem értem, hogy mi a bajod a Red Pill-lel, valahogy nem tudod konkrétan megmondani, csak azt, hogy ez egy "véglet", meg hogy "döbbenetes", miközben összemosol dolgokat ezzel kapcsolatban. Pedig VT 135 már leírta, hogy ez egy olyan tudásanyag, ami a férfiakat segíti abban, hogy fejlődjenek, jobbak legyenek férfiként (beleértve a testi-lelki-szellemi szintet is). De ne keverjük: a Red Pill nem azonos a PUA-val - az első a férfiasság tudatos fejlesztését, kiteljesítését jelenti, a második pedig egy módszertan arra, hogyan kell ismerkedni nőkkel. (Szerintem még csak azt sem lehet mondani, hogy a PUA részhalmaza lenne a Red Pill-nek, legfeljebb van közös metszetük.) És az is fontos, hogy a Red Pill szerint a dolgokat olyannak kell látni, amilyenek azok valójában, ferdítés és szépítés nélkül. Na ez az, ami nagyon nehéz (akár magadról, akár a külvilágról van szó), viszont ez szükséges ahhoz, hogy egy hímnemű ember ne csak vegetáljon, hanem férfiként élhessen.

"Az "ösztönlénység"-et nem értem, már többször írtam, miért róják fel a nőknek és mi lenne nélküle, és egyébként is, nem ösztönös bizonyos dolgokban a férfi is? Mi lenne, ha elfogadná a férfi, hogy a nő ösztönökkel született, a génjeiben van."
Látod, pont ez az. A Red Pill nem rója fel a nőknek, hogy ösztönlények, hanem azt mondja, hogy el kell fogadni őket ilyennek. A baj nem is ezzel van (sőt ez így van jól), hanem azzal, hogy egy férfit már kora gyerekkorától fogva ezzel ellentétesen nevelnek, szinte mindenhol és mindenkitől hamis képet kap a nőkről, és így nehéz megfelelően viselkedni velük. A tagadás, az önbecsapás nem vezet eredményre, még akkor sem, ha még a csapból is az folyik. Például te is utalgattál arra, hogy a hipergámia nem is igaz, pedig nagyon is az, és aki ezzel nincs tisztában, az soha nem fog tudni kijönni a nőkkel. Hiszen te is írod, hogy fontos a tudatosság.

"Talán a fiatalabb férfi korosztály fogékony inkább erre (25-35 körüliek), akiknek már valóban egy "nehezebb" lány/nő generáció jut, elismerem :)"
Ez szép tőled, hogy elismered, de akkor te is láthatod, hogy pont ezért van nagyon nagy szükség a Red Pill ismeretekre.

"De attól nem lesz jobb, sőt csak rosszabb, ha így állnak hozzá, ezeket a lányokat már nem fogják tudni "rabszolgalizálni", ebben egészen biztos vagyok. Máshogy kéne, mert így a két nem előbb-utóbb harcolni fog egymással és gyűlölni, zsigerből. Amiből aztán mi lesz?"
Gondolom, arra széles körben elterjedt feminista hazugságra és történelemhamisításra utalsz, hogy a nők régebben "rabszolgaságban", "elnyomásban" éltek. Ez nem igaz. Az tény, hogy a nők élete korábban nehezebb volt, mint most. Mint ahogyan a férfiaké is. Mindkét nem számára egy kemény küzdelem volt az élet (eltekintve a kis létszámú felső rétegtől), olyan kemény, hogy azt manapság elképzelni sem tudjuk. De szó sem volt elnyomásról. Az is igaz, hogy a nők számára nem volt megengedve, hogy korlát megéljék a hipergám ösztöneiket. (Valójában ez az, ami a feministáknak nagyon fáj, ezt nevezik ők "elnyomásnak".) Mint ahogyan a férfi számára sem volt megengedve, hogy megélje a poligám ösztöneit. Szóval ez az "elnyomás" nagyon rossz duma, ezt inkább hagyjuk. Azt viszont jól látod, hogy ebből bizony a nemek harca lesz. Sőt nem is lesz, Amerikában és Nyugat-Európában már most is az. Szerintem, ha nem sikerül a hipergámiát visszaszorítani korlátok közé, akkor ez a nyugati típusú társadalom, amelyben élünk, el fog pusztulni, meg fog szűnni, és bizony nem lesz jobb, ami utána jön.

"Mert az hogy az ösztön, hogy a nő olyan férfit keres, akiből "kinézi", hogy gyereke apja lehet, hogy "kinézi" azt, hogy el is tudják tartani a családot, hogy "kinézi", hogy talpraesett és megáll a lábán, az életben, az miért baj?"
Dehogy baj, egyáltalán nem baj, de miért kell ezt minden létező csatornán tagadni? Miért kell azt állítani a filmekben, reklámokban, cikkekben, hogy a nő feltétel nélkül, örökké tartó érzelmekkel tudja szeretni a férfit? Miért kell tagadni azt, hogy a nő már nem látja a férfiben ezeket a tulajdonságokat, _és_ egy számára elérhető másik férfiben viszont látja ezeket, akkor el fogja hagyni az elsőt? És ha egy férfi tudatosan azon igyekszik, hogy fejlődjön ezekben a tulajdonságokban: talpraesett, életképes, gondoskodó legyen, akkor miért kell nőgyűlölőnek beállítani?

Az meg milyen már, hogy "nincs időd a Red Pill-ről olvasgatni", amikor ilyen hosszú kommenteket írsz. Ennyi idő alatt két cikket is elolvashattál volna a témában. (Jó, mondjuk nem Rollo Tomassitól :))
Wildschwein 2019.04.20 11:33:53
@Frau Untermensch4: De ha tényleg nincs időd olvasgatni a Red Pill-ről, akkor ajánlok egy Youtube csatornát: The Ukrainian lens. Egy fiatal, Hollandiában élő ukrán nő osztja meg a gondolatait, miután megismerkedett a Red Pill szemlélettel. Nőként is képes világosan, őnbecsapás nélkül látni a világot és véleményt alkotni róla, még ha ez nem is mindig hízelgő a számára. Egyébként angolul beszél, tehát nyelvismeret nyilván kell hozzá, de egyszerűen, érthetően fogalmaz, és non-native speakerként az akcentusa is sokkal érthetőbb, mint mondjuk az amerikai RP csatornáké. Hallgatható főzés, vasalás, takarítás közben is, sőt ezeket valósággal feldobja :)
Nagyon sok film helyszíne az irodaház, ami általában egy felhőkarcoló és sok-sok érdekes jelenet tud ott zajlani. De kezdjük alulról és haladjunk felfelé. Az épület egyik legfontosabb része a mélygarázs, ami mindig fullon van, és amikor kell akkor tök üres. Mindig minden visszhangzik, benne legyen…..
Most, hogy a feka hős már átlagos és már Artúr király udvarában is volt minimum 2 NBA játékos és a férfiak is úgy falják egymást a filmekben mintha nem lenne holnap, ki kellett valami újat találni. Ráadásul a scifikben is újítani kellett mert már uncsi volt, hogy minden bádog pirítós potenciális…..