Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kapsz Lokk

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem akarunk és nem is fogunk politizálni, de bazi nagy löket az új pártirodás cigi értékesítés a leszokni vágyó magyarságnak mostanság, úgyhogy a belső undort kihasználva jó ugródeszka most ez a pár nap arra, hogy letegyük a cigit, ami persze tudjuk, hogy baromi nehéz. Egyes…..
Trolling is an art. Történt a messzi Egyesült államokban, hogy egy büntetett előéletű fiatalember, nevezett Dante Dears, foglalkozása szerint strici komoly fejtörést okozott a Szövetségi Nyomozóiroda szakképzett informatikus szakembereinek, azok ugyanis képtelenek feltörni a Samsung…..
A mai okostelefonok igen nagy értéket képviselnek, hiszen egy középkategóriás modellért is 50-60 ezer forintot kérnek manapság. Nem is beszélve a felső kategóriáról, ahol határ a csillagos ég. Éppen ezért főhet annyira a feje annak, akitől ellopják vagy egyszerűen elhagyja a…..
Kapsz Lokk 2012.03.05 10:25:12
En ezt hasznalom: www.androidlost.com
Ingyenes, tudja amit kell.
Dávid egy csúcskategóriás okostelefont vett mindenféle hűségidő nélkül a Speedshopban potom 160 ezerért, de sajnos ez sem mentette meg a kezdetektől jelentkező hibáktól. Első körben két hétig "javították", aztán az egész képernyő megszűnt reagálni. Amikor naiv…..
Talán már csak a süketnémák nem csináltak még viccet kormányunk idétlenkedéseiből, de lehet, hogy csak túl halk a szavuk. Mindenesetre tréfás kedvű statisztikusok stílszerűen venn-diagram formában adtak hangot az elégedetlenségüknek:..
Az AXN hamarosan bemutatja a So You Think You Can Dance című amerikai táncos-reality-t, azt, aminek egy vadhajtása már nálunk is ment Megatánc címmel a TV2 jóvoltából. A műsort az American Idolt (is) jegyző Simon Fuller készíti, és célja, hogy felfedezzenek olyan táncos…..
Kapsz Lokk 2009.05.04 15:30:47
Kapsz Lokk 2009.05.04 15:57:25
Kapsz Lokk 2009.05.05 09:30:39