Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bluebanana

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tavaly májusban a többi európai ország után, a hagyományos migrációs célországok (Németország és Ausztria) is végleg megnyitották munkaerőpiacukat a kelet-közép-európai munkavállalók előtt. Az eddig esetleg feketén foglalkoztatottakat most már bejelentve dolgoztatják.…..
bluebanana 2012.06.06 14:22:47
@Bicepsz Elek77: van esély egy esetleges megmozdulásra. Ki tudja meddig bírják még az emberek. A baj otthon az hogy sok évvel ezelőtt elkezdődött egy bér színvonal emelkedés/életszinvonal javulás. De most csökkennek a bérek!!? Ez a nagy baj, mert a nyakighitel a fejed fölött, meg ha család is van, akkor nem egyszerü az egész. Én nem szeretem egyik pártot sem, se a Maszop se a narancs nem tett soha semmi jót, legalábbis személy szerinten nem. Hogy a jobbik mit pattog meg a lump(lmp) mit akar, még mindig nem jöttem rá. vicc kategória.
bluebanana 2012.06.06 13:58:28
@Gerusz: ez így van.Én már 4. évemet kezdtem angliában. no comment
"Kimegyek külföldre mosogatni, és királyul fogok élni!" Úgy tűnik, hazánkat is elérte a "kivándorlási láz", azaz egyre többen fontolgatják, hogy külföldön keresik boldogulásukat kis országunk helyett. Ez a folyamat amúgy nem egyedi, pl. a lengyeleknél vagy a románoknál már…..
bluebanana 2012.02.27 19:56:33
@Zlot:
Egyetértek veled! Én már 3. éve vagyok angliában, és nem bántam meg. Én jóval a minimálbér felett eresek, de nincs diplomám, csak pár spéci végzettség illetve most is képzem magam. a Cikk írója meg zöldségeket irkál hogy mit nem lehet elérni. Ha ügyes vagy és talpraesett mindent el lehet érni.
A 2006. őszi utcai összecsapások és a vörösiszap katasztrófa után a tegnapi tüntetéssel ebben a században már harmadszor sikerült magyar eseménynek a világsajtó címlapjaira kerülni. Gyakorlatilag az összes komolyabb nyugati lap és híroldal beszámol az Andrássy útra szervezett…..
bluebanana 2012.01.03 20:07:28
@geraz: Cső haver! Én veled vagyok. Akik hülyeségeket irnak hogy mit agitálsz meg stb. azok azt sem tudják miről beszélnek. Kérlek szépen ém még csak 3,3 éve vagyok angliában és bejöttek a számitásaim. Otthon nem engedtek szóhoz jutni/ se normális poziciot em kaptam. Itt meg! Szó szerint berángattak irodába hogy gyere már, itt a pénz és csináld. Ja és az árak olyan mint otthon. Egyedül a szállás kicsit drága. Ja és szerintem nem kell itt agitálni, akinek van csöpp esze és elvan az angollal az csak jól járhat és amugy most is jött ki sok magyar.