Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mil4n

0 bejegyzést írt és 57 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az árvízkárosultak megsegítésére létrejött keddi akcióindító cikkünk jelentős hatással volt a jégkorongos közéletre. Hihetetlenül értékes tárgyakat ajánlottak fel játékosok, sportvezetők, szurkolók, ezek közül jó néhányat megírunk mindjárt. Íme így küzdenek a…..
Kiharcolta a továbbjutást a Philadelphia Flyers, ötödjére 4-2-re verte a Montrealt, ezzel 4-1-re megnyerte a párharcot. A Flyers 1997 után játszhat megint a Stanley-kupáért. A Philadelphia tizenhárom év után ismét a bajnoki címért játszhat. Drámaian indult a meccs, a 19 986…..
mil4n 2010.05.25 11:59:01
mil4n 2010.05.25 12:01:07
Az a legfontosabb, hogy jó kapussá váljak, mondta blogunknak válogatottunk fiatal kapusa, aki vasárnap elrepült Lahtiba, hogy a finn első osztályú Pelicansnál bebizonyítsa, érdemes szerződtetni. Hetényi Zoltán kéthetes próbajátékra ment, néhány nappal az indulás előtt…..
Megkezdődtek az NHL főcsoportdöntői. A Philadelphia hatot lőtt odahaza a Montrealnak, a Chicago némi meglepetésre, 0-1-ről fordítva legyőzte idegenben a San Josét. Hiába szerzett vezetést a San Jose, a Chicago fokozatosan őrölte fel kaliforniai ellenfele erejét, és a harmadik…..
A főcsoportdöntők negyedik résztvevője még nem ismert, de az biztos, hogy vasárnap, közép-európai idő szerint este kilenckor a San Jose–Chicagóval kezdődik a soorzat. A Montreal négy órával később a Boston–Philadelphia párharc győztesével játszik. A Chicago tavaly…..
18 játékosnak van érvényes szerződése, a csapat magja együtt marad, mondta el a dh-online.hu oldalnak Azari Zsolt, a Dab.Docler ügyvezetője. A 400 ezer euróból gazdálkodó Brassó tovább erősítette csapatát, és a csíkszeredaiak is dolgoznak. A dunaújvárosiak felkészülése már…..
mil4n 2010.05.14 13:49:15
@B-mac: www.nemzetisport.hu/jegkorong/a-heten-eldolhet-mihaly-arpad-sorsa-2028294/

Én személy szerint ennyit tudok, és várom a híreket.
A Montreal nyerte a Pittsburgh elleni hetedik meccset, ráadásul a bajnok otthonában, 2-3-ról ment tovább. A Philadelphia is csodára készül, 0-3-ról egyenlített a Boston ellen. Jaroslav Halak a főcsoportdöntőbe védte a Canadienst. Oda, ahová legutóbb 1993-ban jutott a csapat, akkor a…..
mil4n 2010.05.13 12:43:53
@PhillyFun: úgylegyen, huuu kemény ütközet lesz az tuti és reméljük flyers siker :)

Halaknak a végén kinéz egy Vezina :D
mil4n 2010.05.13 12:56:29
@MacPhisto: akkor nem szóltam, sry
A Montreal a Washington kiverése után hasonló bravúrra készül a bajnok ellen. Három elveszített meccs után másodszor is nyert a Philadelphia, ezúttal Bostonban nullázta le a Bruinst. Könnyen lehet, hogy ez volt Lidström utolsó NHL-szezonja. A Montreal előbb hét meccsen verte ki az…..
mil4n 2010.05.11 18:46:20
@PhillyFun: hajaj, remélem 7. meccs dönt és tovább megy a FLYERS, goo :D
Simon Gagne hosszabbításban lőtt góljával szépített a Philadelphia, a Boston ennek ellenére otthon harcolhatja ki a továbbjutást. A Chicago hetet vágott Vancouverben, egy lépésre került a főcsoportdöntőtől. Drámai csatában szépített a Philadelphia. A sérüléséből…..
Javított a Red Wings, nem is akárhogyan. Johan Franzen négy góljával, két gólpasszával valósággal kiütötte a San Josét a párharc negyedik meccsén. A Montreal nagy csatában fordított a Pittsburgh ellen, ez a konferencia-elődöntő most 2-2-re áll. Lassan semmi meglepő nincs…..
mil4n 2010.05.07 16:40:14
@qx92: én is remélem hogy nem erről van szó, de felmerül mint lehetőség. Amúgy nem szeretem egyik csapatot sem, de ha választani kéne akkor inkább a detroit :)
A San Jose–Detroit után eldőlni látszik a Boston–Philadelphia párharc is, a Bruins már 3-0-ra vezet. A Chicago 5-2-re nyert Vancouverben, így visszavette pályaelőnyét. Nagyszerűen indult a meccs a hazai szurkolók számára Philadelphiában. A két vereséggel álló Flyers…..
mil4n 2010.05.06 21:51:39
@PhillyFun: egy kis friss hír a flyers facebook oldaláról:
Surprise! Simon Gagne returns to practice and may play Friday.
A magyar válogatott remek vb-teljesítményt nyújtó kapusa kéthetes próbajátékra utazik a finn élvonalbeli Lahti Pelicanshoz, adták hírül kinti portálok. A 22 éves fiatalember az SM-Liiga patinás csapatánál ennyi idő alatt bizonyíthatja be, hogy megérett a váltásra. A klub…..
Szoros meccsen, az utolsó percekben verte a Boston a Philadelphiát. A harmadik harmadban fordított a Chicago a Vancouverrel szemben, egyenlített a párharcban. Megint szorosan alakult a Boston–Philadelphia. Kétszer vezetett a Bruins, de a Flyers mindkétszer egyenlített, a végén…..
A Pittsburgh hazai jégen simán verte a Montrealt a Keleti Főcsoport elődöntőjének első meccsén. A Penguins négy lehetőségből négy emberelőnyös gólt lőtt a találkozón. Ez az összecsapás nem úgy sikerült Jaroslav Halak kapusnak, mint a Washington elleni sorozatban több is. 20…..
mil4n 2010.05.01 15:30:21
@MacPhisto: valóban nem néztem utána h ki nyert a 13 város jégkorong csapata közül legrégebben csak azt tudtam h a flyers 1975ben és az sem tegnap volt :D
Úgy hogy go FLYERS :)
Hoki Sport Club Csíkszereda néven, kék-fehér-fekete színekben indulhat az új szezonban az SC, a csapat neve a címerben is magyarul szerepel majd. Ezt az értesülést Ráduly Róbert, Csíkszereda jégkorongbarát polgármestere megerősítette blogunknak, de közölte, az adminisztrációs…..
A bajnok Pittsburgh Penguins Ottawában lőtt hetet, 3-1-re vezet. A Philadelphia Flyers másodszor is nyert otthon, szintén egy győzelemre van a továbbjutástól. A Detroit és a San Jose is egyenlített. A Nashville megint megverte a Chicagót. 2004 óta először fordul elő, hogy a…..
mil4n 2010.04.21 21:06:00
@aroncika: bizony, Let's GO FLYERS!!!
Egyenlített a Chicago, a Penguins mellett 2-1-re vezet a Phoenix is, amely visszavette a pályaelőnyt a Detroittal szemben, másodszor nyert a Philadelphia és a Colorado. Az első detroiti meccsen visszaszerezte két napja elveszített pályaelőnyét a Phoenix. A siker áldozattal is járt, az…..
mil4n 2010.04.19 17:03:06
Mint arról már beszámoltunk egy tegnapi posztban, szerda este kilenckor lezárult az NHL-ben a csereidőszak. A "trade deadline" a liga egyik legfontosabb eseménye. Brian Burke, a Maple Leafs és a Team USA managere röviden így fogalmazta meg ennek a napnak a jelentőségét:…..
mil4n 2010.03.04 23:17:10
@serjtankian: sport2 01:00 eredeti kommentár
holnap ism 16:00 sport2 magyar kommentárral
Jönnek az elődöntők az olimpián, este kilenckor az Egyesült Államok és Finnország, hajnali fél négykor Kanada és Szlovákia csap össze. Vancouveri idő szerint csütörtökön csak a péntek déli első meccsen érdekelt két csapat edzett. Kanada sajtótájékoztatót tartott néhány…..
mil4n 2010.02.26 23:17:14
@aic: Nem lepődnék meg ha ugy alakulna a köv meccs, akkor a bírok belenyulnának
Simán nyerte az EBEL-negyedöntő harmadik mérkőzését a Vienna Capitals. A bécsiek hazai jégen háromgólos előnyre tettek szert a második szünetre, a harmadik harmad elején Vas Márton szépített, ám utána még kettőt ütöttek Rotterék, 5-1. A párharcban 2-1-re vezet az ellen,…..
Kedden nagy sikerrel megtartotta bemutató edzését a legendás NHL-kapus Káposztásmegyeren. A jelentős érdeklődést kiváltó rendezvényen válogatott kapusaink is részt vettek. A sportside.hu jóvoltából mindezt mozgóképen is meg tudjuk mutatni. A felvételt a gyakorlatok mellett az…..
Gazdára talált a zalaegerszegi jégcsarnok. A Markó Galéria Kft. 2009. április 21-én aláírta az adásvételi szerződést az MKB Bank Zrt.-vel. A szerződés aláírását követő harmadik napon a birtokba vétel is megtörtént. A tényeket és a terveket ismertetjük. A felszámolási…..
Magyarország pont nélkül esett ki az A csoportból. Nem játszottunk igazán tempós és színvonalas meccset a németekkel, az ellenfél jobb volt, sokkal többet lőtt kapura, két emberelőnyös góllal győzött. 0-1 után volt erőnk egyenlíteni, 1-2 után nem. Az utolsó harmadban csak…..