Regisztráció Blogot indítok
Adatok
introspection

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Be nem teljesült jóslatok a telekommunikáció és a számítástechnika területéről - Miért ette meg jóslatát az Ethernet feltalálója? Minden kornak megvannak a maga technikai csodái, egyeduralkodó vívmányai. Ezekkel kapcsolatban sokan gondolják úgy, hogy jóslatokba és jövendölésekbe kell…..
introspection 2018.04.30 07:56:22
@mocser48: Az "illibek" a liberalizmus mostanában divatos DEBIL és egyben DIKTATÓRIKUS formáját utálják.
introspection 2018.04.30 18:25:51
@mocser48: Már miért lennének? Még egyszer: "Az "illibek" a liberalizmus mostanában divatos DEBIL és egyben DIKTATÓRIKUS formáját utálják. Tetszik érteni? Magyarul irtam.

(Rossz a klaviaturám. ezért van helyesirási hibám.)
A Demcsák-ügyként elhíresült friss médiabotrányka újabb, ha van Isten, utolsó darabkája is a helyére került ma reggel, amikor az ATV-ben két heti meló után kóros fáradságra hivatkozással felmondó Demcsák Zsuzsa egy negyedórás interjúban mesélte el, ő hogy látja a történéseket, amikről itt és itt is…..
introspection 2017.09.21 12:20:06
@szociál: Ez jó. :)
A világ legrémisztőbb épületeiről készült listáról szemezgettünk. A rövid bemutatást kiegészítettük egy kis irodalmi és filmes illusztrációval is. Sőt, újraindítjuk a szavazást!..
introspection 2017.07.31 07:55:36
@Kirei: Így igaz.
Mindenki szidja a Vajna-rendszert, ugyanakkor, ha nehezen is, de kezdünk visszatalálni a moziba, ha honi alkotás érkezik, és ez az elmúlt évek siralmas termése után igenis szép eredmény. A filmipar felébredni látszik a hosszúra nyúlt tetszhalálból, egyre több külföldi produkció…..
Az előző bejegyzésemben részletesen leírtam, hogy mit mond a csepeli hév jövőjéről a főváros hosszú távú fejlesztési koncepciója. Egyértelműen látható volt, hogy Budapest hosszú távú fejlesztési koncepciójában szó sincs fonódó villamosról, valamint a hév nyomvonalán haladó villamos 2-es és 6-os…..
"A jó kávé elengedhetetlenül szükséges egy újabb, megint csak semmittevésbe fulladó nap kezdetén. Az illata csábító, az íze édes, és mégis keserűség és sajnálkozás marad utána. És ebben, vitán felül, csakis a szerelem örömeihez fogható."  - Anthony Capella  A kávét…..
introspection 2015.10.25 19:39:31
@blasiusii: évek óta ez megy nálunk. Túlnyomásos főzővel kiváló.
Üdvözöllek a frissen indult Városi levegő urbanisztikai és közlekedési blogon! Ünnepélyes harmadik posztomban a budapesti kötöttpályás közlekedés fejlesztési lehetőségeit nézzük meg. Noha Budapestnek nagyon sűrű, és jó eljutást biztosító vonalhálózata van, a…..
introspection 2015.09.06 21:03:36
@lovet: Olvastam egy tervezetet, abban bemenne Erzsébet központba a föld alatt. Szép, de utopisztikus. :)
Nevetséges ez az egész. Végre lett volna egy épkézláb ötlet, de a megvalósítás elégtelen, ezt is sikerült profin elkúrnunk. Igen, vonjuk be a Dunát a közösségi közlekedés vérkeringésébe, hiszen a folyami szállítmányozás az egyik legolcsóbb megoldás - aki valaha tanult…..
Vitézy Dávid a BKK vezérigazgatója négy olyan 2020-ig megvalósuló fejlesztésről beszélt a Heti Válasz mai konferenciáján, melyeket itt jelentett be először, s melyekre már rábólintottak Fellegiék is a Nemzeti fejlesztési Minisztériumban. Gyorsan idesorolom őket, a…..
introspection 2011.11.29 15:14:42
@na-ki: Vannak igazságok írásodban. De, ha a fő csapás irányokban vannak a hosszú járatok, akkor az sokaknak jó. (Nekem pl. a 61-es villamos hosszabbítása bejött. Sokan leszállnak a Széll Kálmán téren, de egyharmaduk fent marad!) És nem kell minden szerelvénynek végig mennie. Gyerekkoromban majdnem minden járatnak volt /A-s betétjárata.
introspection 2011.11.29 15:58:25
@The Good Boy !: Senki nem mondta, hogy minden szerelvény végig megy. Lehet, hogy csak minden tizedik. A világ minden nagy városában, sőt Budapesten is voltak, vannak ilyen rendszerek.
introspection 2011.11.29 15:02:40
@griiischdoov: Emlékszem, hogy a kocsi pályázat kiírásánál szinte minden szakértő mondta, hogy alsó és felső vezetékes szerelvényeket kellene rendelni. Előre gondolkodtak. Csak nekünk egy fasza metró szakértőnk volt akkoriban Demszky személyében.
A közterületépítés első és második főtétele szerint: 1. Plázaépítés nélkül nem újul meg közlekedési csomópont. 2. A megújulás nagysága egyenes arányban áll a pláza nagyságával.  A Köki például nagyon megújul, így oda nagyon nagy bevásárlóközpont épül. Ahol…..
Míg a múlt héten egymásnak esett az RTL Klub és a TV2 azon, hogy ki nyerte a vasárnap estét, a Frizbi második adásáról nincs mit vitatkozni, Hajdú műsora fel sem került a 18-49 évesek TOP50-es listájára. Úgy látszik, hogy másodjára nem adtak esélyt a nézők Hajdú Péter TV2-s…..
introspection 2010.02.15 15:47:12
@Kotkodus:
Nekem például tetszett, hogy a bejövő damu roland nem esett el. Aztán HP nem ülve fogott kezett vele.

Biztosan más is tetszett volna, de itt már elkapcsoltam.
introspection 2010.02.15 15:52:25
@koopal: Egyetértés.

Igazán szellemes megjegyzései - szerintem - csak Hajósnak vannak. Gálvölgyi néha villan egyet, de "olyan rutinos poénokkal". Farkasházyban az a jó, hogy hülye. A nagy "tárgyi tudásán" látszik, hogy előző nap szedte össze az internetten.