Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nw8

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2009. szeptember 23-án a Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezet egy közleményt adott ki "A BAJNAI GORDON VEZETTE KORMÁNYZAT ÚJABB RENDŐRELLENES INTÉZKEDÉSÉRŐL" címmel. Ebben többek között az ellen tiltakoztak, hogy az ORFK 122 rendőrségi dolgozót kívánt…..
Egy kis hétfő reggeli könnyedség: a legbetegebb videó, amit mostanában láttam.Gyerünk, fel a székről és induljon a tánc! :-)  ..
Na végre! A nagy érdeklődésre való tekintettel, és példálózási célzattal a Szociális és Munkaügyi Minisztérium honlapjára felkerült a hiányolt lista: kik és mennyit fizettek be a Krízisalapba. A kuncsorgás sikeres volt, augusztus 12-ig 3 milliárd 188 millió 463 ezer forint…..
Nw8 2009.08.18 10:44:27
Egy is reklám következik: aki nem szeretné egy fekete zsákba önteni a pénzt, és valóban szeretne segíteni embertársain, az kölcsön adhat mikrohitelt. Az egyik legnagyobb ilyen site a
www.kiva.org
ahol PayPallal tudsz pénzt adni, minimum 25 dollárt a kiválasztott emberednek. A visszafizetés ideje előre ismert és utólag nyomon követhető, a bedőlt hitelek aránya pedig 1% körül van csak. Ezt egy kicsit értelmesebbnek találom, mint a krízisalapot.
A mezőkovácsházi K&H bankfiók elé szervezett tüntetést szerdára az MSZP-s Karsai József. Volt petíció, amit nem vett át a fiókvezető, volt beszéd, és voltak transzparensek is. "A résztvevők főleg idős emberek voltak, akik hangsúlyozták, fiaik és unokáik helyett…..
Makula György őrnagy úrnak, az Országos Rendőr-főkapitányság szóvivőjének hobbija lehet a bírósági ítéletek olvasása, értelmezése, másként nem tudom értelmezni a tegnapi produkcióját ... Makula a március elején lett a rendőrség szóvivője, amikor az öreg Garamvölgyit…..
Jó hírem van, jó hírem van! Esztergomban is világvárost építenek, nem csak Budapesten! Ungarische Disneyland lesz: Mesepark! Műanyag Üveghegy, égig érő fa acél&beton kombóból, Süsü-vár, és még egy csomó minden egy fél Margit-híd árából, közpénzen. Magyar monda,…..
Vastagbőr Jóri - BKV : 1-0 2009.06.30 09:01:00
Már a Google Street Wiew-es viselkedése alapján is gyanús volt, hogy Jóri András valami távoli bolygóról érkezett, de ez most abszolút bebizonyosodott. Mostanában megsokasodtak a buszsofőrök, ellenőrök elleni támadások, és nem csak vidéken, hanem a fővárosban is. A legutóbbi…..
Nagyon szeretünk Titeket, ezért úgy döntöttünk, hogy legalább a hétfő reggeletek induljon jól, kivételesen pozitív hírrel kezdünk:A Gellérthegy lábánál lévő illegális kávézót -ami csak úgy átcsúszott a bizottságon- lebontatta az önkormányzat.Kétszer is nekifutottam a…..
Fővárosi Önkormányzat a közgyűléseit a Váci utcai épületében tartja. Itt, a közgyűlési ülésnapokon egy büfé működik, ahol  önkiszolgáló rendszerben meleg ételt is felszolgálnak. Úgy, hogy semmiféle engedéllyel nem rendelkezik. Az önkormányzat sajtóirodája…..
Itt van a General Motors csődje, ami ha nem is a világ legnagyobb ilyen fiaskója - a Lehman Brothers és a WorldCom is nagyobb bukást produkált -, de termelő vállalattól még nem látott ekkorát a világ. A válság miatt, ezt mondják. Hogyne, persze, alig néhány hét, hónap alatt a…..
Fu Szekh Li tudatos fogyasztóként hústartalom alapján választ szalámit, de a Turista rúd összetétele minden elképzelését felülmúlta. Kár, hogy a műbelet szétfeszítő csodatermék íze mégsem váltotta be a hozzá fűzött reményt, talán répacukorból mehetett volna bele több.…..
Egy nagyon komoly intézet, a Magyar Tudományos Akadémia Nyelvtudományi Intézete bírálja el a az engedélyeztetni kívánt utóneveket. Valószínűleg győzött a túlerő, a sok beadvány, és ezek a nevek megkapták a zöld jelzést: Szép új nevek .... Hogy kaphatott valamelyik…..
Minden jó, ha jó a vége. Vagy nem? Pontosan egy hónapja robbant ki a "Demszky vs. Lada a két hajléktalan nővel" sztori. Dióhéjban annyi történt, hogy egy hajléktalan anya és a lánya egy forgalmi engedéllyel nem rendelkező Ladában laktak a Váci úton, a szervízúton, de…..
A Reakció ultramazochista bloggerei újra meglátogatták a Szent István parkot, ahol "részt vettek" a Népszava Feszt - Sajtófeszt 2009 rendezvényen.  (A Népszava, a Klubrádió, az ATV és a Vasárnapi Hírek szervezésében, a…..
Rövid ebéd előtti kis videónk, 3 gárdistáról, kik meglátogatták Lakatos Attilát borsodi vajdát és a sleppjét a kertjében, egy pár órás jópofizásra a kamerának. Annak ellenére, hogy jómagam naiv és idealista vagyok (amúgy egyik sem) valamint mérhetetlen romantikával tudok…..
Vastagbőr Gyula, a büfés 2009.05.25 11:01:00
A szemfüles Mokka egy kicsit besegített a kampányba. "Hírt" faragtak abból, hogy az MSZP reklámarca egy "valódi" MSZ-tag, nem úgy mint az SZDSZ-nél, és behívták a pasit egy kis beszélgetésre...  Gondolom, ennél fontosabb esemény nem történt az…..
Nw8 2009.05.25 11:53:07
@lofaszjoskasenki: Érdekesen indult az a tegnap esti riport: a Gárdisták "Jó napot!" köszönésére a válasz a háttérből: "Eddig jó volt". Kb. itt hagytam volna ott őket.
Gabriella hónapok óta keményen küzd a Fibernettel, most végső elkeseredésében a Fogyasztóvédő és Érdekszövetség Alapítványhoz és a A tévé ügyvédjéhez, na meg a Homárhoz fordult. Az ügyfélszolgálat töketlenkedése/félretájékoztatása/ostobasága miatt tartozásra…..
Végleges a cafetéria megadóztatásának a terve is. Két kategória lenne, a 32%-os adóval terhelt juttatások és az 54%-os adóval és 27%-os járulékkal terhelt juttatások. A kormány számításai szerint a 32 százalékkal adózó juttatások bruttó értéke összesen 154 milliárd…..
Micsoda ország! Avagy Kivágó Iván Györgyné, a jó ügynök, a jó kartárs megtette, amit megkövetelt a Párt! Reggel felkelt, megitta a kávét, átfutotta a Népszavát, elővette a kosztümjét, megcsinálta a haját. Bekapott egy fél grillcsirkét, majd kiállt a garázsból. Elindult…..
Nw8 2009.05.14 19:29:44
Ennek a posztnak a célja a sátáni nevettetés. A minősthetetlen szolgáltatást nyújtó, arrogáns kommunista maradvány, amelynek alkalmazottai annyi csomagunkat ellopják, hogy egy rakás komoly webáruház régóta nem szállt Magyarországra, most díjat kapott. Nem is akármilyet, hanem az…..
Nw8 2009.05.08 00:23:02
Mi a menő ma? Cipruson offshore céget alapítani, és üzletelni egy kellemeset Magyarországon. Majd állami tisztséget vállalni. De előbb nézzük meg, mi is az az "offshore", miért pont Ciprus, majd a végén jöhetnek az "ügyek". (hosszú a poszt, de megéri)…..
Érzékelhető, hogy sorban telik be mindenkinek a pohara. Dolgozunk vég nélkül (a munkahelyen pénzért, otthon csak úgy igényességből), de gyarapodásra esélye sincs az átlag magyar állampolgárnak, a rezsi és a kaja elviszi a jócskán megadóztatott fizetés nagy részét, egy…..
Nw8 2009.05.06 10:19:20
@Tapmancs: Az a baj, hogy akkor meg a jegyeket kezdik el cserélgetni pénzre, illetve cigire/alkoholra.
Nw8 2009.05.06 10:33:13
@Geza: Persze a kisnyugdíjastól meg a közalkalmazottól el lehetett venni a milliárdokat, de a segélyezés még mindig "szent tehén", pedig ezzel mennyit lehetne spórolni.

Komolyan mondom, én már nem tudom hogy ebben az országban minek kellene ahhoz történnie, hogy a segélyeket elvegyék, ha abból indulok ki, hogy Mo. gazdasága ilyen helyzetben már 100 éve nem volt. Ha itt kitörne a III. világháború, a segélyeket akkor is adnák az utolsó forintig.
Nw8 2009.05.06 11:36:54
@VonPerez "kapus vagyok, nem csatár": Gusztos nem is értené az érettségijével ennek a közgazdasági hátterét.
A SZDSZ remek EP választási plakátjai szokás szerint megmozgatta az emberek fantáziáját. (A plakáton szereplő két arc közül a szabad, demokrata valószínűleg ez az alak, a brutális-radikális meg ez az alak.) Mellesleg gartulálunk az SZDSZ-nek, akik ma leadták az OVB-nek az…..
A félelem és rettegés még mindig nem múlt el Kiskunlacházán. Ugyanis a megerőszakolt és meggyilkolt kislány gyilkosai még mindig nincsenek meg. 2008 november 13-a óta ... És hogy milyen állapotok vannak a Pest megyei 9000 lakosú nagyközségben még most is? Ilyenek: Nóra a hatodik…..
Vastagbőr Bugyimajális 2009.05.04 10:33:00
Tavaly eric és moks majálisozott a Városligetben, idén én próbáltam szerencsét. Az élmények, amik ott értek, megfizethetetlenek. Kezdjük is a legdurvábbal! MSZP-majális tőszomszédsága, a Nagyrét mellett: Ez meg is alapozta az ünnepi hangulatot ... Ezután szinte felüdülés…..