Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bob Button

2 bejegyzést írt és 58 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hihetetlen lehetőségek tárháza. De most komolyan, nem jól néz ki? Kattintson a tervrajzra! Nézz meg a részleteket! Vegye meg!  Ennél jobb feltételekkel úgysem talál ingatlanbefektetést.  ..
Eladósorba került az Apartmanvár Hajdúszoboszlón :) Az eladó ingatlan részletes tájékoztatója itt olvasható: >> Eladó ingatlan Hajdúszoboszlón << ..
"Kis lépés az embernek, de hatalmas ugrás az emberiségnek" - mindenki ismeri a legendás mondatot, egészen hihetetlen, de már 45 év telt el a pillanattól, amikor Neil Armstrong amerikai űrhajós első emberként a Hold felszínére lépett. Ma van az évfordulója az eseménynek, amelyre…..
A Tentacle Wars jó kis real-time stratégia volt a Nano Wars által meghonosított műfajban: bázisainkkal kellett más bázisokat elfoglalni úgy, hogy megfelelően osztottuk meg erőforrásainkat és okosan támadtunk. Külön színt vitt a játékba, hogy a bázisok színes mikrobák voltak, a…..
comment:com Szandika vs. Fábry 2011.03.25 09:14:00
Azt írja a Blikk, hogy Szandika kikészült, mert Fábry szatyorszájú libának bírta titulálni, és a becsületébe gázolt, meg minden, ő meg érti a viccet, csak nem szereti. Nagy bánatára milliós kártérítés lenne a gyógyír, mi más, kell a lóvé az új alkatrészekre, gondolom. A…..
...akkor mindössze annyit kell tenned, hogy elvársz tőle néhány olyan dolgot, amelyekről sokan úgy gondolják, hogy hozzátartoznak egy terapeuta feladatköréhez, holott erről szó sincs. Másként megfogalmazva: amennyiben nem akarsz csalódni a terapeutádban (és egyáltalán a…..
Vagy nagyszerű jóssal bír a Bors online divíziója, vagy elkérték az RTL időgépét, de valahonnan tudomást szereztek a tegnap esti VV Alekosz - VV Zsófi párbaj kimeneteléről. A honlapjukon megjelent cikkük kommentjeiben olvasható, hogy az írás már akkor elérhető volt a neten,…..
– Szövegelemzés –A jelen írás címe ez is lehetne: Egy mondat a zsiráfságról. Alább ugyanis egyetlen mondatot járok körül, amiről úgy vélem, gyönyörű példa az EMK (erőszakmentes kommunikáció) hétköznapi megjelenésére. Ez a bizonyos mondat J. K. Rowling Harry…..
Bob Button 2011.01.17 08:24:17
@Birtalan Balazs: ugye nem baj ha még erre is válaszolok?:) Elvégre ezért vagyunk itt.

Szerintem nem egyenértékű az okvetetlenkedő kíváncsisággal. Elvégre az némiképp megnyugtató tudat lehet, hogy ha tőle függetlenül, elüti a villamos Voldemortot, akkor is beteljesül a jóslat.

Ugyanakkor, hogy neked is igazat adjak:

Néhány évig egy afrikai törzs közösségében éltem.
Egyszer egy hörgő-morgó oroszlán kezdte dézsmálni a falu tagjait. A törzs varázslója, pedig éppen ezt jósolta nekem: "Nem élhet az egyik, míg él a másik." Nos, ez elég egyértelmű üzenet volt akkor.
Puszta kézzel téptem ki a hallócsontocskáit.

Tehát itt a könyvben is megállja a helyét.
Bob Button 2011.01.17 14:03:25
@Birtalan Balazs: Nincs is olyan, hogy oroszlán:)
Bob Button 2011.01.18 08:00:34
@Birtalan Balazs: Igaz. Bár épp nem a Mátrixra gondoltam, hanem erre:
birtalan.blogspot.com/2009/11/oroszlanok-pedig-nincsenek.html

De lehet, hogy ezt magadtól is kitaláltad:)
A Factory Balls három része szerepelt már az előző blogban, most karácsonyra megkaptuk az újabb folytatást, amiben nem labdákat, hanem karácsonyfadíszeket gyárthatunk a megfelelő eszközökkel és színekkel, és persze a megfelelő sorrendben. A feladat tehát nem változott, csak a…..
Bob Button 2010.12.16 13:40:25
Az egyik magyar Harry Potter-oldal, a Lumos.hu fóruma külön topicban foglalkozik Dumbledore-ral. Mind a hozzászólók, mind a hozzászólások nagyon vegyesek. Félanalfabéta tinilányok és -fiúk, harcedzett bölcsészek, kereszténygyanús konzervatívok, fásult hedonisták írnak;…..
Bob Button 2010.11.23 21:23:39
@Birtalan Balazs: Azt hittem lecseszel az ukránokkal kapcsolatos sztereotípia miatt:)
Bob Button 2010.11.23 21:35:42
@Birtalan Balazs: Az általánosítás biztonságot és békét hoz a földre, hidd el:)
A Tv2 már tudja, hogy ki vezeti majd A 40 milliós játszma című vetélkedőt, miután Vágó István már biztos nem vezet semmit a csatornán. Ennek ellenére a Tv2 folyosóin vagy éppen a büfésorban is több nevet suttognak, a csatorna ugyanis egyelőre abban érdekelt, hogy sokat…..
Bob Button 2010.11.18 11:05:04
Vágó István 61 évesen is sokkal többet ér mint a legtöbb olcsó bohóc akit a cikkben felsoroltak.

Gundel Takács Gábor - már bizonyított, ő az aki normális embernek nevezhető a jelöltek közül
Havas Henrik - nagyképű seggfej, de a műsorba kimondottan jó lenne. A tudása megvan hozzá, és van személyisége is.

Jakupcsek Gabriella - egy kiszáradt csirke, olcsó klisékkel, kit szórakoztat ez a mísz nyanya?

Liptai Claudia - jó arc, de szerintem a felkészültsége nincs meg egy műveltségi vetélkedőhöz.

Till Attila - ő kicsoda? ki találta ki ezt az embert? eredetileg nem karbantartóként tevékenykedett az üzemi kifőzdében? Attól hogy rázom a hajam, ugrálok és kiabálok, még nem lesz érdekes a mondanivalóm.

Kovács Áron - Nincs nagy gond vele, de nem egy húzó név. Az Áll az alkuban is működött, de sajnos felejthető kategória.

Majka papa - karizmatikus és tehetséges, na de egy műveltségi vetélkedőbe?! A TV2 pont itt csúszik meg mindig. Nem ijednek meg a nézők egy jól öltözött, intelligens ápolt embertől aki értéket képvisel. Tudom-tudom a TV2 vezetősége nem tud azonosulni egy ilyennel, mert szánalmas seggfejek, de kérem lássák be, nem lehet örökké a lecsúszott kis bulvár állatkertjükből gazdálkodni. Egyszer muszáj lesz létrehozni valami fontosan, szépen és jót. Talán akkor majd kiderül, hogy alkalmatlanok rá.

Kárász Robi - na de gyerekek...azért mert a baloldal segge nyalásából egy reggeli műsorba sikerült beültetni ezt a komolykodó kis bohócot...felejtsük már el, szót sem érdemel

Rákóczi Feri - saját bevallása szerint sincs humora, egy modoros unalmas, seggfej. Tehát ő lesz a műsorvezető. Jó érzékkel kiválasztva, és egy újabb bukás. Érdekes, hogy milyen jól elő tudja adni magát egy-két ember ott a TV2-ben. Fent az anyacégnél vajon hányszor hiszik el még, hogy ez sem az ő hibájuk és a következő bukás sem az lesz ugye.
Bob Button 2010.11.18 11:31:50
@namkuzu: Szántó Dávid:)
Sixx szerencsésen bejutott a TV2 új vetélkedőjének castingjára, meg is írta jól, most pedig a csatorna elkészítette a műsor promóját is. Azt egyelőre még mindig nem tudjuk, hogy mikor kezdik el adni, de a port.hu szerint a november 15-ei héten még az Ezek megőrültek! lesz…..
  Az íreket és az olaszokat összehozni a cigányokkal? Hát ez elég meredek. Ez volt előző két posztom kommentjeinek egyik tanulsága. Mi a cigány ebben a képletben? Jelző? Állapothatározó? Vagy a romani nép megjelölése? Talán az összes egyszerre. Ki a cigány, és ki a…..
J. K. Rowling Harry Potter-sorozatának számos pszichoterápiás vonatkozása van. Hogy ez Rowling részéről szándékos-e, vagy sem, teljesen hidegen hagy: én kihallom őket a történetből, és kész. Íme, a két kedvenc példám: a) Dementor A dementorok magas, sötét köpenyes,…..
Igazából elég érdekes ennek a bejegyzésnek a története, ugyanis pár napja kérdezték e-mailben, hogy lehetne-e az Opera gyorshívó elemeinek a számát megváltoztatni, mert nem a 3x3-ashoz szokott hozzá a Firefoxszal, amire azt válaszoltam, hogy nem, sajnos ezt nem lehet módosítani;…..
Bob Button 2010.05.25 19:01:18
Az alábbiakban az Operával kapcsolatos leggyakoribb kérdéseket válaszoljuk meg. A listát folyamatosan bővítjük, úgyhogy érdemes ide időnként visszanézni. Az olyan kérdéseket, amelyek több embert is érinthetnek, fel fogjuk venni a listába. Opera 11.10-hez kapcsolódó kérdések…..
w Kegyelem szegény fejüknek 2010.04.26 09:30:00
Elvégeztetett. A jó kormányzásnak csak a matematika szab már határt, azt viszont mostantól érdemes komolyan venni. Sajnos ez bele fog rondítani az eddigi mesékbe, és az ügyesen felszedett, ám csekély értelmű szavazók elvárásaiba. Orbánnak sikerült, ami eddig soha, és ami mindig…..
Bob Button 2010.04.26 19:51:25
Kedves Tóta Ronin Árpád

Ugye egy jellemtelen embernek (mint te) elképzelhetetlen, hogy azért szavaznak emberek egy pártra mert a hagyományos értelemben vett képviselőiknek a személye elfogadhatóak a számukra?

Ugye elképzelhetetlen, hogy más is összetarthat embereket, mint a pénz, az Orbán Viktor iránt táplált gyűlölet és/vagy a nyugdíjas igazolvány.

Nem vagyunk hülyék, nem vagyunk megvezetve.

A választási ígéteket - amióta demokratikus választás létezik - nem szokták, nem lehet betartani úgy, ahogy

1. az emberek érteni szerették volna
2. ahogy az ellenzék érteni szerette volna
3. ahogy az ígéretet tevő ígérte

Bármennyire is szerettétek volna, hogy a Fidesz túlígérgesse magát, nem tette. Habzott is a szája minden gennytálnak a heti hetesben és egyéb objektív tájékoztatással foglalkozó médium bérencének. A csendes kampány nem kedvez a gyűlöletből táplálkozó, gerinctelen majmoknak.

Tudjuk jól, hogy a Fidesz kormány tagjai sem a barátaink. Ők is politikusok.

Egyszerűen csak ők elfogadhatóak. Az mszp és a te egykori gazdáid az szdsz pedig nem azok az emberek akik vállalhatóak.

Szerinted ha Széchenyi vagy Kossuth találkozna Hillerrel, Kókával, Fodorral, Gyurcsánnyal, Szekeressel, bármelyikkel mit gondolna magában? Igen..ezek egyenes emberek.

Ugye, hogy nem? Na de sebaj. Amíg jut egy kis pénz, gyűjtögesd csak. Úgysem sokáig folydogál már ezektől a zsebedbe.

Ugyanis nem lesz honnan, és nem lesz miért...mert eltűnnek-eltűntök a süllyesztőbe. Reméljük...hamarosan.
w Fortélyos félelem igazgat 2010.04.08 05:45:00
  A győztes ismert, a győzelem mértéke még kérdéses. Benne volna a pakliban, hogy 2002-höz hasonlóan a biztos eredmény tudatában elalszik a fideszes tábor, de azért van tétje a játéknak: hogy meglesz-e a kétharmad. Ettől várhatja a Fidesz, hogy a már elkötelezetteken felül…..
Kedves kommuna, szerettem volna mást írni ide ma – hiszen ma van a blog harmadik születésnapja –, de bizonyos körülmények miatt egy elég rossz hír az idei születésnapi ajándék. A KMK mostantól határozatlan ideig szünetel. Lehet, hogy napokon belül újraéled, lehet, hogy…..
Bob Button 2010.03.19 03:23:09
A Gluey első pillantásra olyan jó kis időmúlató idiótaságnak látszott. A négyéves lányom találóan így fogalmazta meg: amelyik festékpöttynek szeme nő, azt meg kell kattintani, és akkor eltűnik, a többi pötty meg összefolyik. És tényleg. De csak az első hét-nyolc pályán,…..
Játszani, ha esik, ha fúj! Az egy dolog, hogy garantált hogy pisilni sem állnak fel, de hogy a jó életbe nem bassza meg őket az áram? ..