Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ergo

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Persze, persze, már most is úgymond-kvázi-szuperszámítógépet hordunk magunknál, de mivel nem az 1990-es közhelytárból írunk blogot, ezért lehetünk őszinték is: bőven van még hova fejlődni. Még mindig messze vagyunk például attól, hogy olyan telefonunk legyen, ami mindig nálunk van, de ha kell, akkor…..
ergo 2017.03.07 09:21:04
@Artie: "Note: All our phones are currently sold out, but new devices will be coming soon." Ha jó reggelt kívánsz, ha nem - ez a kiírás az Ubunu-oldalon jó példa arra, miért nem terjed el a Linux.
  Majd másfélezer villanyautó találhat gazdára év végéig úgy, hogy a vételárból egy-másfél millió forintot az adófizetők állnak. Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter a néhány hete megrendezett E-mobilitás fórumon a széndioxid-kibocsátás mérséklésének szándékával indokolta az intézkedést, ami…..
A Világgazdasági Fórum legfrissebb felmérése szerint történelmi mélypontjára zuhant a magyar versenyképesség. A vizsgált 138 országból Magyarország a 69. helyen áll. A régiós országok közül már Románia és Bulgária is beelőzött minket, a magyar gazdaság ezzel…..
ergo 2016.10.13 16:30:37
@a gyűlölködők bekaphattyák, érvénytelen a szavazás: "elmeroggyant, fideSS, fasszopó, hülye, troll, idióta, patkány" - ez egyetlen kommentedben. Te vagy nyilván a befogadó, toleráns, okos ember, aki szemben áll a "gyűlölködőkkel". Ugye?
2008-ban láttam egy dokumentumfilmet, a Mellbevágót. Egy Szalai Anett nevű nő csinálta, az RTL riportere (később vélhetően felvette a férje nevét, és Fürge Anettként dolgozott tovább) , arról, hogy milyen 31 évesen azzal szembesülni, hogy mellrákja van. A betegséget tíz éve, 2006-ban…..
ergo 2016.10.04 10:03:46
@Galicius: Te tudod, mit beszélsz? Egy ilyen hír kapcsán is gyűlölködés jut eszedbe? Rémes...

Nyugodj békében, Anett.
A többi történelmi egyházhoz hasonlóan egyelőre nem született állásfoglalás az októberi népszavazásról a Magyarországi Evangélikus Egyház vezetői részéről sem. Gáncs Péter elnök-püspök a Kötőszónak adott interjúban elmondta, hogy nem is terveznek ilyesmit, mivel a felülről irányított…..
 A fényképet knockinaround töltötte fel az Indafotó Urbanista gyűjteményébe. Ha valamire, hát erre jó az okostelefon. Mármint megnézni rajta, mikor érdemes elindulni otthonról, hogy ne fagyoskodjunk a buszmegállóban, vagy ne rohanjunk fölöslegesen az…..
 A még részegen felkelés szabályai késő húszasoknak, korai harmincasoknak    0. Mielőtt kinyitod a szemed, nagyon erősen reméld, hogy otthon vagy. Ha otthon vagy, az sokkal könnyebbé fogja tenni a pillanatokon belül bekövetkező pokoljárást. Ha otthon vagy, az…..
ergo 2012.02.24 17:44:29
@30: a blog 3/4, a hiszti egyes alá
 Az Indafotó rég várt, izgalmas funkcióval gazdagodik. Az Indafotósok mostantól egy-egy téma vagy esemény köré szervezett, közösen szerkeszthető albumokat hozhatnak létre. Az új szolgáltatást Gyűjtemények néven találjátok meg az Indafotón. Miért örülünk a…..
ergo 2011.06.16 13:47:58
 Bár jóval kisebb publicitást kap, mint a Magyarországot és annak új gazdaságpolitikáját megfedő bírálatok, de számos neves közgazdász, elemzőintézet és befektető szerint Európa jár rossz úton a válságkezelés módszereit tekintve. Egyesek - mint például Marco Papic, a…..
ergo 2011.01.28 10:13:11
@magyar bucó: Ott a ponT :-)

Egyébként pedig a magyar gazdaság védelmében csak szépen, jól, magyarul: "megfeddő" - nem pedig "megfedő"...
Megmondtam, hogy ezentúl sokkal több hiperes bort fogok kóstolni, mert fontos ez a kategória, és lám, alig másfél hét elteltével terítéken is van egy újabb tisztességes termék. A Varsányi Pincészet boraival tele vannak az élelmiszer-áruházak, a palettán minden szín…..
ergo 2010.05.18 13:20:55
@takács bálint - zsebtévé: Ez sok OMV-nél van? Nem is vettem észre eddig - persze nem is számítottam rá benzinkútnál. Legközelebb megnézem! Kösz a tippet.
Sárdobáló Szerintem szar 2010.05.13 07:00:00
Szerintem szar Mesterházy Attila, nála csak Orbán Viktor szarabb. Szerintem szar az ózdi Nemzeti Konzultáció. Szerintem szar az ingyen BKV, aminél csak Horváth Csaba szarabb. Szerintem szar a kutyaszar. Szerintem szar a Hajdu Péter féle Frizbi. Szerintem szar Nyakó István. Szerintem…..
Mielőtt kellemes húsvétot kívánok a blog minden olvasójának, a pillanatnyi politikai csendet kihasználva szeretnék még valamiről beszélni. Ezen oldal indulása óta hivatalból is figyelem a hozzászólásokat, de korábban is nagyon érdekelt, hogy miképpen érvelnek és indokolnak…..
ergo 2010.04.04 08:19:57
@serwer: "Fegyveres felkeléshez"??? Békés Húsvétot neked is, te szerencsétlen... Vagy neked inkább áprilisnégyrőlszóljonazének?
Kóczián Péter Nemzeti hip-hopot! 2009.07.24 13:37:49
 Szerintem a Belga dala alapján kormányoz majd Orbán: nemzeti képű kapitalizmust épít majd. Magyar kapitalizmust.  A Belga zseniálisan ragadta meg a hazai jobb-és baloldal globál- kritikai hangulatát: mi nem a hip-hopot utáljuk, hanem annak nemzeti változatára vágyunk. De…..
Tegnap délben szerver meghibásodás történt az Indamail szerverparkjában. Az egyik kiszolgáló szerverünk üzemzavart jelzett, és biztonsági mentés után leállt. A probléma néhány felhasználónkat sajnos közvetlenül is érinti: az ezen a szerveren tárolt postafiókok tulajdonosai…..
Huszonöt Tesco áruház pénztárainál bluetooth kütyüket helyezett el a Landmedia. A vezeték nélküli kapcsolaton vásárlói tájékoztatókat és közérdekű információkat sugároznak a mobilokra, ha a tulajdonos engedélyezi a kapcsolatot, majd elfogadja a letöltést. Eddig elég…..
A Másfélmillió lépés Magyarországon-ról szóló cikksorozatunk első és második részéből megtudhattuk, hogyan született a sorozat ötlete, hogyan folyt a két évig tartó előkészítő munka, és hogy milyen felszereléssel forgattak, illetve túráztak a csapat…..
A varázspöcök egy szelep, ami a tágulási tartályból engedi ki a levegőt. Ha nem állunk meg 45 liternél, simán több üzemanyag is belemegy az autóba, mert a tágulási tartályt is feltöltjük. Így ha valakinek 50 litert tankolnak valamilyen VW konszern autóba, ami nem teljesen üres,…..
                      Ma folytatódik Brüsszelben az Európai Unió kétnapos csúcstalálkozója. Ezekről az ülésekről általában a fenti családi fotó szokott megjelenni a magyar újságokban, pedig ennél érdekesebb…..
Legújabb kötetünk alapja az az Indexen 2006 októbere és 2008 augusztusa között megjelent cikksorozat, amelyért a szerző, Bodoky Tamás idén átvehette a Gőbölyös Soma-díjat, a talán legrangosabb magyar oknyomozói elismerést. A gyönyörű kivitelű könyvet a történteket…..