Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mercer395

0 bejegyzést írt és 74 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na, ezt ki nem látta előre: alig néhány nappal azután, hogy Thierry Henry kezezéssel vébére juttatta a franciákat, itt az első játék, ami emléket állít a csalásnak. A játék nem nagy vaszisztdasz – minél több labdát kell kézzel a hálóba juttatni –, de poénnak nem…..
Mercer395 2009.11.24 14:40:12
Ma délelőtt a Lánchíd Rádióban kérdeztek meg arról, hogy átválthatnak-e az internetes hírportálok ingyenesről fizetős modellre. Azoknak, akiknek még kérdés ez a dolog, elég egyszerűen lehet válaszolni azzal, hogy a fizetős modellt az elmúlt tíz évben sokan és sokféleképpen…..
  A konyhabútor 2008. év legszebb konyhája. - hirdeti az ingatlanos erről a Markusovszky téri luxuslakásról. Hogy ki adta a címet, azt nem tudni, de végül is lényegtelen - anélkül is elég érdekes lenne a kecó. Én ugyanis még ilyen fafaragással díszített, sütőlapos…..
Azon hisztizik a jobboldali média, hogy az MSZP szerintük márciusban megválasztatná az új köztársasági elnököt a mostani parlamenttel. No de hogy is van ez, hogy lesz a semmiből vezető hír?Az persze nem kérdés, hogy abszolút etikátlan lenne, ha a hír igaz lenne. De milyen…..
Sajóbábonyban szétvertek a cigányok egy autót, megjelent az (Új) Magyar Gárda, zajlik az előre jól látható események sora. Az indulatok elszabadulnak, és ez csak a kezdet. DEKáli Sándor úr nyilatkozatott tett a minap.hu oldalnak ami„Ébresztő, Magyarország! Ez etnikai…..
killtheradical Il presidente 2009.11.17 06:12:00
Kovács László? Mit tudunk róla? Kovács László ért az energiaügyhöz. Vagy az adóügyekhez. Valamelyikhez. Kovács László kitűnő példája az MSZP fiatalítási kísérletének. Kovács László tesz is a népességfogyás ellen. Kovács László Kovács Pisti barátja. A H1N1…..
"Káli Sándor: Ébresztő Magyarország! Ez etnikai összecsapás volt Sajóbábonyban! A hétvégén Sajóbábonyban – Miskolctól alig 15 kilométerre – felfegyverzett emberek estek egymásnak úgy, hogy az egyik oldalon a cigányok a másik oldalon a cigányellenesek álltak. A…..
Dagály van a józsefvárosi mutyitengeren. Már Csécsei is vasvillával hányja a pénzt.Szabó Zoltán szoci országgyűlési képviselő szerint egy olyan megbízási szerződést kötött meg a józsefvárosi önkormányzat Csécsei Bélával (lemondott polgármester), amiben havonta 750 ezer…..
Mercer395 2009.11.17 10:49:52
@torró: @gitáros:
Szerintem torrónak teljesen igaza van. Ha minden állami cég csak úgy képes normálisan működni, ha tíz- meg száz milliókért kér tanácsot, akkor talán eleve ezekkel a cégekkel kellene az adott munkát végeztetni, és nem duplán folyatni a pénzt. Ha valaki polgármester, akkor ne egy kvázi külsőstől kérjen "tanácsot" havi sok pénzért, hanem talán a beosztottaitól, akiknek az a munkájuk, hogy a polgármester munkáját támogassák. Szánalom ez, hogy Magyarországon már minden 2. ember "tanácsadó", ami kb annyit tesz, hogy a googleről összekopipésztel valami szart, amit bármelyik egyetemista 10 perc alatt megcsinál, és erre milliókat vesznek fel a közös kasszából.
Miranda Kerrel már láttunk néhány ünnepi fehérneműt a Victoria's Secret karácsonyi kínálatából (itt), a cég azonban készített egy luxus kollekciót is a közelgő ünnepek alkalmából, amely kizárólag vörös és bordó színű fehérneműkből áll. Vannak…..
Mercer395 2009.11.17 10:28:30
@The Strange: hát ez szomorú, pedig már elképzeltem, hogy a 3. képen láthatót hogyan hámozom le róla, de akkor ez fail. Rendelni csak ide, Magyarországra nem lehet?

Bár gondolom, ha az ember végignéz pár üzletet, lehet hasonlókat találni.

Köszi egyébként a választ:)
Mercer395 2009.11.17 10:30:28
@mici˙: hú köszi, a honlapot már egyébként nézegettem, de erről az offer code-ról még nem hallottam:) Mindjárt meg is nézem.
Vasárnap bekapcsolva maradt a TV háttérzajnak az M1-en és ez az Egészség ABC nevű izé ment.Hirtelen csak arra lettem figyelmes, hogy megüti a fülemet az a szó, hogy homeopátia. Annak, aki nem tudná, a homeopátia az a babonakörbe tartozó "alternatív gyógymód" amely…..
Mercer395 2009.11.17 10:15:53
@Diktaturha: ha már ennyire tudni akarod, nem csak csecsemőkön, de állatokon is működik a placebo-hatás, a szkeptikus blogon olvashatsz róla, született ott is pár száz komment homeopátia ügyben.

Egyébként szerintem teljesen jó dolog a homeopátia, csak gyerekeknél nem engedném, mert ők ugye még nem felelnek magukért, de felnőtteknél, ha meggyógyul, akkor érvényesült a placebo-hatás, teljesen jó, ha meg meghal, akkor egy manipulálható, selejtes hülyével kevesebb van: működik a természetes szelekció.
Nyájas, és mindent megbocsátó olvasóim, a fővárosba költözés és az újabb macska beszerzése minden időmet elvette, és sajnos lemaradtunk egy kicsit a Benkő of Love hogyvoltokkal, de ami késik, az nem múlik, mint ígértem. A következő adagra nem kell majd ennyit várni…..
Szili Katalin zászlót bont – írják a lapok. A volt házelnök sajtósainak azt is sikerült elérniük, hogy az újságok hozzátegyék: a szervezőket is meglepte, hogy a "Szövetség a Jövőért" mozgalomhoz milyen sokan csatlakoztak. A szocialista politikus, akinek a neve…..
Mercer395 2009.11.17 09:56:10
@6.Lenin: "Mennyivel lennénk előrébb,ha lenne Mo-on..

50 drb szocialista 22,5 liberális,45 kisgazda meg hasonló pártocskáknak nevezett családi kisvállalkozások?

Segítene ez valamit? "

Nem kéne ennyinek lennie, de az mindenképpen jó lenne, ha több párt lenne (és minél színesebb lenne a paletta), mert csak a blogokat olvasgatva, meg ismerősökkel beszélgetve én úgy látom, hogy százezrek vannak kvázi "párt nélkül".

Ezt az űrt jó lenne, ha értelmes pártok töltenék be. bár egy Szili-féle pártot nem sorolnék ide... Új arcok kellenének, akik hitelesek. Ilyet nehéz találni, és még ha lenne is, akkor sem tudna sikereket elérni, mert jól ki van ez találva, hogy ne nagyon legyenek új belépők...
Balkan A lakó legyen otthon! 2009.11.16 21:00:00
 Kiírták a lépcsőházban egy falra celluxozott papírra, hogy kedden jönnek leolvasni a gázórát, és mivel egy évben egyszer van ilyen (sárga kiemelővel), és ekkor digitális fényképet készítenek az óráról, ezért saját érdekében mindenki biztosítsa a lakásba való…..
Mercer395 2009.11.17 09:42:05
@Terézágyú: természetesen nem egyik napról a másikra kell már meglévő emberek munkaidejét áttolni délutánosra, hanem eleve úgy kéne kialakítani az egész munkarendet (és így meghirdetni az állást), hogy ne nekem, mint ügyfélnek (és még sok ezer másiknak) kelljen emiatt szabadságot kivennie. Szerinted nem lenne elvárható?
Akárhogy csűrjük-csavarjuk, technikai vívmányaink nagy része hadi fejlesztésként, háborús ösztönzésként keletkezett. Állami pénzekből minden kutatás olajozottabban megy, nem csoda, hogy máig profitálunk nem egy náci vagy bolsevik találmányból.Gondoltuk volna, hogy a motoros…..
Úgy jó igazán, ha az olvasónak magától esik le, mi is furcsa ezen a képen. Elsőre ugye köznapi látvány, a Szeged környéki település tornacsarnokának információs tábláját látjuk az alaprajzzal. Az empatikus olvasó esetleg megjegyzi, hogy lám, akadálymentes a WC. Aztán…..
Nos kérem szépen, tegnap elindult az RTL-en a "Benkő feleséget keres" című reality, éshát jó volt, csak kicsit száni. Persze mindehhez kellett az, hogy Benkő (a Dánielt meghagyjuk a versenyzőknek) pofátlanul hozza a formáját, végül is ilyen könnyen még nem kapott nőt.…..
Mercer395 2009.10.27 13:17:18
@csabapayne: amíg a tudatos néphülyítés nem a BTK tárgya, addig ilyen műsorok menni fognak. Ennyi.
Tanárként és egykori egyetemistaként is sokat tapasztaltunk, de a legfissebb levélben leírt állapotok bizony még bennünket is megleptek. Az, hogy a diákok egyre eszetlenebbül, és egyre kényszeresebben nyúlnak az alkoholhoz (és örülhetünk, ha csak ahhoz), számunkra sem újdonság,…..
Mercer395 2009.10.27 11:25:38
@Zotya85: ismerős, néha sajnos szoktam a tanítási idő vége felé utazni tömegközlekedésen, hát én sem kívánom senkinek. Ordibálás, köpködés(!), zenehallgatás mobilról, lökdösődés, stb. És már nem csak az áldott jó kisebbségünk csinálja ezt, mert az egész fiatalság kezdi átvenni ezt a stílust.
Mercer395 2009.10.27 11:27:22
@baum: a kilencedik osztály az mikor általános iskola? Hányszor buktál?:)
Hitvány korunk egyik legizgalmasabb mellékterméke a MILF, főleg annak fullextrás változata, Sarah Palin, aki 45 éves bombázóként nemcsak megfelel minden alapfeltételnek, de még majdnem az Egyesült Államok alelnöke is lett, ami tovább növelte volna MILF-együtthatóját.Aki közel…..
Általánosan elfogadott nézet, hogy a  '12 egy tucat' plázacicák ébrenléti idejét nagyjából a megjelenésük menedzselése tölti ki. A közvélekedés szerint ők droidok, akiknek egyetlen életcélja van: kialakítani, majd fenntartani az általuk tökéletesnek gondolt külsőt (az…..
Egy ideig velem is elhitette a világméretű wellness-lobbi, hogy az "itt és most" pillanat megélésének leghatékonyabb elősegítője egy hevesen bugyborékoló pezsgőfürdő/jacuzzi/masszázskád stb. Csak beleereszkedik az ember, két karját kitárva megtámaszkodik, nyakát…..
Ha Tóta W. vagy sixx megél a bloggolásból, akkor nekem is menni fog. Egyet-kettőt kattintottam, már kész is a blogom, a kiválasztott dizájn template-tel is maximálisan elégedett vagyok. Várakozásaim szerint holnap az index címlapra kerülök, megjönnek az első elsőzők, holnapután…..