Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nikíja

197 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amíg apja és lánya nagyokat napfürdőznek, addig Zsófika egy darázzsal beszélget az ablakon keresztül.   ..
.. ami sok mindenre magyarázatot adott Zsófika kapcsán. Kiderült, hogy Zsófikának van egy ikertestvére, aki szintén velünk él a lakásban. Csakhogy titokban. És felváltva bújnak elő és rejtőznek el, mert attól félnek, hogy még egy macskát nem fogadnánk be. Ezért kéreget annyi…..
Lili és Zsófi kalandjai F*ck you! 2014.02.28 21:37:54
Nem csak a zacskók, de a dobozok is Lili kedvenc szórakozóhelyeihez tartoznak. Ha hazaérünk a vásárlásból és kiürül a fonott kosár, azonnal belefészkeli magát. A konyhaablakban lassan egy éve egy doboz lakik és Lilike minden reggel abban ülve figyeli a madarakat. Néha Zsófi is…..
Lili és Zsófi kalandjai Napozós 2014.02.23 16:43:51
Amint kisütött a nap, mindkét cica befészkelte magát a lakás azon részeibe, ahol zavartalanul élvezhette a napozást. Az egyik kiterülve, a másik bambulva :)   ..
Éljenek a zacskók, papírok, táskák, csomagolópapírok és többi társuk! ..
Gergely egyik kedvenc szórakozása, hogy különféle búvóhelyeket építget a cicáknak. Ma éppen ezt: ..
Lili és Zsófi kalandjai Zsófi 2014.02.03 15:56:24
Pontosan ez a mondat hagyta el Gergely száját az imént. Én meg röhögőgörcsöt kaptam... S hogy miért? Mert míg Gergely az ecetben vízkőtlenített csapokat szerelte a fürdőszobában, addig Zsófika ott lábatlankodott neki, kaját követelve. Ilyen egyszerű a történet...
Az Ikeában sétálgatva ma Gergelynek támadt egy ötlete: vegyünk képkereteket, mert a cicákról még nincs fotó a falunkon. Végül egy hármas képkeret mellett döntöttünk. Szerintem jól tettük...
A két cica közül természetesen Lili nevezhető elegánsabbnak. Nem csoda, hogy rögtön lecsapott egy adag fülbire az asztalon. ..
Lili és Zsófi kalandjai BÚÉK! 2014.01.02 10:51:20
Mi két sztárfotóval kívánunk boldog új évet minden kedves olvasónknak! Photo: Kaki ..
Lili és Zsófi kalandjai Szomjan 2013.12.29 21:39:30
Ahogy minden szülő a legjobbat szeretné gyerekének, úgy mi is a cicáknak. Ezért pár hónapja úgy döntöttünk, veszünk nekik egy cicaszökőkutat, hogy tiszta, átszűrt vizet ihassanak. Az ajándék a karácsonyfa alá érkezett. Karácsony másnapján be is üzemeltük a gépet és…..
Ha valaki kételkedett volna abban, hogy nálunk a cicákra is vártak ajándékok a karácsonyfa alatt... ... és Zsófika persze rögtön kiszúrta :)..
Zsófikával pihentünk egyet ebéd után és az ünnepi hajsza előtt... ..
... avagy hogyan nem ettek a cicák rimaszombati macskaeledelt Történt egyszer, nem is olyan régen, és nem is olyan messze - bár Pozsonyhoz képest igen - , hogy egy számunkra nagyon kedves személy - nevezzük csak T.-nek - hazalátogatott szülővárosába  - nevezzük csak…..
Lili és Zsófi kalandjai Ciculás 2013.12.06 09:29:43
Nálunk a Ciculás töltötte meg este a csizmákat :)   ..
Az alábbi kép megtekintése 18 éven aluli olvasóink számára nem ajánlott :) ..
Tényleg majdnem lehányta. És nem csak az enyémet, hanem Gergelyét is. Alszik az ember gyanútlanul a saját ágyában, Lili meg - szokás szerint - a fejünk között szundít. Már-már lemegy alfába az ember, alig figyeli a külvilág zajait, amikor............. az ismerős hang. A…..
... mert az új számítógépnek nem csak Gergely örül......
Ismét nagy nap van. Zsófikánk négy éves lett. Boldog születésnapot, "kicsi", szőrös, kunyeráló és örökké éhes macsekunk!!!!! ..
Az elmúlt három hétben teljesen felforgatott üzemmódban működtünk idehaza. Két hétig vendégeink voltak a házban, ami eleinte a macskák nagy nemtetszését váltotta ki, de alig pár nap elteltével Zsófi már kanadai kezek simogatásai által hajózott a gyönyörök tengerén…..
Lili és Zsófi kalandjai 4 2013.05.15 08:38:35
Lilike ma ünnepli csodás negyedik szülinapját! Ezúton is köszöntjük a szőrös ünnepeltet és kívánunk neki félrepisilésekben szegény, kedves mosolyokban gazdag következő száz esztendőt :) ..