Regisztráció Blogot indítok
Adatok
naxx

0 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jó hírem van, jó hírem van! Esztergomban is világvárost építenek, nem csak Budapesten! Ungarische Disneyland lesz: Mesepark! Műanyag Üveghegy, égig érő fa acél&beton kombóból, Süsü-vár, és még egy csomó minden egy fél Margit-híd árából, közpénzen. Magyar monda,…..
Droidfigyelő őrszolgálati alaptanfolyama az első rész után folytatódik, mégpedig egy különösen (majdnem azt írtam: kivételesen) emberséges őrnaggyal, és a már megismert Kovács honvéddal a főszerepekben. A nukleáris csapás idején végrehajtandó feladatokat pedig jól…..
Olvasónknak soha nem gyakorolt számítógépes programmal, két új telephellyel, segítség és betanulási idő és hiba nélkül kell dolgoznia.Egy piacvezető energia cég logisztikusa vagyok, 52 éves .Három fordulós pályázaton választottak ki több jelentkező közül 2 éve.Az akkori…..
Magyaridióta Isten barmai 2009.06.12 14:33:00
A kép innenRákerestem a humor, humorérzék szavakra a Bibliában, de nem találtam benne. Rákerestem a jókedv szóra, az benne van többször is, de tiltó vonatkozásban nincs. Fellélegeztem. Tehát a Szentírás nem tiltja a jókedvet, a humorizálást. Helyes. Akkor vajon mi okozza, hogy a…..
Kis kreatív játék következik. A következő kétsorosok ismert magyar politikusokról szólnak. Kik lehetnek ők? Annyit segítek, ha a kipontozott helyre beírod a nevét, akkor rímel! Nyereménynek egy kéthetes thaiföldi álomutazást tudok felajánlani; azaz mikor leközelebb…..
naxx 2009.06.12 16:15:21
Az Országos Választási Bizottságban zajló roppant magas színvonalú munkáról már nyerhettünk egy röpke ízelítőt, de tegnap sikerült minden eddigi teljesítményüket alulmúlniuk... Egy magánszemély ugyanis az OVB-hez fordult, hogy a Jobbik szlogenje, a "Magyarország a…..
Szombati posztunkban egy pénzügyi multiról lesz szó, ahol a munkavállalók jogaira magasról tesznek. Legalább a kávé és a tea ingyen van... Sziasztok !Szeretném leírni nektek az egyik „multis” tapasztalatomat, hogy Ti lehetőleg ne fussatok bele ebbe a munkáltatóba. Az…..
naxx 2009.05.30 11:54:25
@Kangörény_: azért ehhez az is jelentősen hozzájárul, amit a főiskolák, egyetemek nyomatnak bele az ifjúság fejébe, főleg közgáz/menedzsment szakokon, miszerint ha innen kikerülsz te leszel az isten, és a diplomáddal mehetsz középvezetőnek, aztán szépen koppan mindenki, amikor 3-5 évnyi áltatás és álmodozás után az első munkahelyén excel táblákkal kell molyolnia (jobb esetben), esetleg fénymásol, iratot lefűz, stb.
Rég nem volt rendőrhorrorsztori, pedig mindig akad kismillió. Legújabb kedvencem a csávó, aki elnézést kért a rendőrtől, aki mellbe lőtte, amiért kábítószeres ügyével terhelte. Derek Copp bűnszövetkezetén márciusban ütóttek rajta a kommandósok, miután 3,3 gramm marihuánát…..
naxx 2009.05.25 15:43:20
@magyar állampolgár: akkor ugye a tokajit is betiltanád, meg a szilveszteri pezsgőzést? Hagyjuk már ezt a tilcsukbe mantrát, mert szánalmas. Annyit kéne elérni, hogy a hatályos törvény, miszerint 18 éven aluli nem fogyaszthat nyilvános helyen alkoholt, be legyen tartva. A többi a szülők felelőssége. Bírom, amikor a sok nethuszár fröcsög, hogy így, meg úgy, de arra képtelen, hogy a saját gyerekét normálisan felnevelje, és azt sem tudja, hogy a gyereke 15 éves korára már nem szűz, cigizik, és hetente bebaszik a haverjaival. Szóval ne másokban keressük a hibát, hanem magunkban kedves állampolgártársak.
A háromkerekű motor hosszú ideje a legnagyobb példányszámban eladott jármű Magyarországon, csak nem veszik elég komolyan. Rádaásul mindneki azt hiszi, hogy kínai tömegcikk, pedig hazai termék, és már azt is megérte, hogy a magyar valóságra tett mélylélektani hatása miatt…..
naxx 2009.05.23 12:21:16
@Kis ember: ez nagyon nagy:D napirazj rulz!
Én is 22 vagyok, és nekem is volt kiskoromban hasonló járgányom, a többek által is említett teljesen fekete (illetve a kormánynak az a része, amit fogni kell, az piros volt, meg talán a dísztárcsák is:D)
Szintén imádtam, most 7 éves kisöcsém is sokat nyúzta fiatalabb korában (már nagyon lelóg a lába, és kényelmetlen neki:( )
Majd a gyerekemnek jó lesz:D Bírják ezek a strapát.
A blogon már számos érv megjelent a nyugdíjasok ingyenes utazása mellett és ellen. Szerintem a legjobb megoldás az lenne, ha mindenki (vasutas, nyugdíjas, mindenki aki ingyen utazik) jegyet váltani. Az ingyenesen utazók egy 0 vagy 10 forintos jegyet. Erre azért lenne szükség, hogy a…..
naxx 2009.05.19 16:10:36
@Kopi3.14: "És bár elvileg mindenki a saját befizetései után kapna" Ez elvileg sincsen így ma Magyarországon. Mindig az aktuális befizetések finanszírozzák az aktuális kifizetéseket, és mivel a nyugdíjjárulék nagy rész nem az államkasszába vándorol, ezért is nincsen a nyugdíjakra pénz 9többek között).
Egyébként TheElf elképzelése nem rossz, pl a közszférában dolgozók munkaidejét lehetne (a mostaninál is jobban) csúsztatni, jellemzően azokét, akik valamilyen szolgáltaást végeznek (okmányiroda, földhivatal, apeh ügyintézők, stb, stb.,) mert ezeket a hivatalokat gyakorlatilag szabadnap kivétele nélkül nem lehet felkeresni...
Az első bejegyzéshez nem fűzök még hozzá semmit. Várom a reakciókat és a döntést. Bűnös vagy ártatlan? Nem is tudom hogyan kezdjem. Régi történet de már nagyon régóta nyomja a lelkem.3 éve történt mikor életem első nagy szerelmével jártam, picit későnérő tipus vagyok…..
Az alábbi levél igen elgondolkodtató. Ha egyszer boldog a kapcsolat és a pozitív irányba halad, elmondjuk e a párunknak , hogy egyszer félreléptünk. Sziasztok! 3 éve éltünk együtt boldogan a barátommal, amikor ez az eset megtörtént velem, Annyit kell rólam tudni, hogy egy…..
A ma reggeli posthoz nincs hozzáfűznivaló. A cím magáért beszél. Hello. Az én történetemben nincsen megcsalás, itt egyszerűen a pénzről van szó. A történet tavaly Májusban történt. A volt barátnőmmel akivel fél évig voltam együtt rendszeresen vettünk lottót. Majdnem…..
A magyarországi választásokat Hungaricummá kéne tenni. Minden alkalomra turistákkal megrakott buszokat kellene szétszórni a nagyobb városokban, bemutatni nekik az érdekességeket, hogy mik itt a lehetőségek, most épp miről szavazunk, ehhez képest a pártok mivel kampányolnak és…..
Kerékagy Bicikli hajtotta a Tilost 2009.05.19 11:41:00
Előre bejelentett áramszünet miatt kényszerszünetre lett volna ítélve a Tilos Rádió szombat reggel 8 és délután 2 között, azonban a rádiósok a Green Bikes for Peace bringaerőművével pótolták a szükséges energiát. Beszámolójukban azt írják, hogy az átállás 7 percet…..
A kukás a nagyobb lakótelepek élő lelkiismerete. Jelemzően olyan helyeken kísért, ahol hétvégén is össze kell szedni a szemetet.   Erre a napokban döbbentem rá, mivel betegségből kifolyólag ágyban voltam kénytelen feküdni és reggel csak későn tudtam felkelni az otthoni…..
Lassan elkészül a Szabadság híd felújítása. Mint minden fővárosi "sikerprojekt", ez sem ment zökkenőmentesen. 2007. augusztus 21-én zárták le a hidat, akkor kezdődött meg a felújítás, és most fogják átadni, május 30-án. Vagyis 21 hónapig (vagy 25 hónapig, mert a…..
Vastagbőr Az MDF császárt indít 2009.05.15 11:36:00
 Habsburgnak mindenképpen Habsburg .....
Nos, úgy néz ki megvannak a kreatív elkövetők, akik Bokrost Ferenc Józseffé alakították át, legalábbis az  MDF-plakáton: a Kétfarkú Kutyáék csinálják ezeknek a  plakátoknak a finom "módosításait" ... Az egyik Kétfarkú Kutyát sikerült elcsípnem egy…..
Mindenhol -így itt is- a fő téma a MÁV hibái, és a hiányosságai. Ezen a héten olyan jó tapasztalataim voltak a vasúton, hogy kénytelen voltam ezt megírni a MÁV-nak. Íme a levél:Tisztelt MÁV-Start Zrt!2008. május 12-én, Pénteken utaztam Budapest Déli pályaudvar és Érd-alsó…..
Reckl Amál blogja Butakör 2009.05.09 14:34:00
Mit csinál a balos szavazó, amikor tudja, hogy az általa preferált irányzat képviselői sem erkölcsileg, sem képességileg nem juthatnak kormányhoz a következő választásokon? Aggódni kezd azok miatt, akik viszont igen. Mert már megint futják a butaköröket fölöslegesen,…..
naxx 2009.05.16 13:26:27
@Dyson: csatlakozom. Valamint nem mindegy, hogy 200 zsebet kell megtömni (azt azért még bírja az ország), vagy 200 zsebet plusz ezen 200 zseb tulajdonosának az összes ismerősének a zsebeit, meg azok ismerősének a zsebeit, stb, stb.
A hétvégén bukkantan erre a pompás kis blogra. Köszönjük Bede Mártonnak, hogy eszébe jutott és azóta is rendszeresen eszébe jut valami.http://villaminterju.blog.hu/Kis…..