Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Feszty

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A múlt heti Vikingek-poszt után ha jól emlékszem, egy kommentelő jelezte, hogy ha Hujber Ferenc lesz Ragnar Lothbrok szinkronhangja, akkor ő köszöni, de nem kér belőle. Ezen Hujber Ferenc annyira felbaszta magát, hogy írt egy levelet, aminek közléséhez is hozzájárult, így nem…..
Feszty 2014.08.26 20:33:01
@sweeney todd: Nyilván egy színész nem feltétlenül művelt ember is egyben, de azért az elvárható lenne, hogy érthetően meg tudja fogalmazni a gondolatait. Az, hogy a parlamentben nem tudják a különbséget a -ba -be -ban -ben között, az egy dolog. De amikor egy színész úgy ír, mint egy kilenc eves, hátrányos helyzetű gyerek, az nagyon gáz.
Yoshihiro Shimada öt éve járja a világot kerékpárjával, pénteken érkezett Budapestre. A VII. kerületi hostelben szinte rögtön meg is szabadították kedvenc járművétől. A japán utazó a bulinegyed közelében található Kertész utcában szállt meg pénteken. A kerékagynak azt…..
Az amerikai V8-as dögökről való ábrándozást nem törheti derékba semmi. Még az sem, hogy az ember megvette első amerikai V8-as dögjét – még szép, hogy nem! Elvégre mi van, ha bekövetkezik az a valószínűtlen eset, hogy összetöröm, azzal a még valószerűtlenebb…..