Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Törböly (törölt)

0 bejegyzést írt és 80 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Még egy adalék, ami aggódásra késztet: a facebook-adatlapjának profilképén még az exével pózol… nem tettem szóvá, nem kérdeztem rá” – a fiatalember arról mesél, hogy übercsinos csaja nem nagyon veri vissza a körülötte ugrándozó kis kanok nyáladzva…..
Törböly (törölt) 2011.10.24 13:14:38
A tegnapi sztori erősebb volt, de az tegnap volt, a maihoz jobb képet teszek. Küldjetek holnapra is párbeszédeset! A kép innen Sziasztok!  A következő párbeszéd az utolsó pár percben játszódott le a pár között: - este miért utasítottad el a közeledésem? - mert nem volt…..
Törböly (törölt) 2010.11.11 00:31:55
A párbeszédes forma mindig megdobja a sztorikat.A kép innen Sziasztok!   Egy igen rövid történetet osztanék meg Veletek. Netes ismerkedés, 1. "randi" néhány levél váltása után. Egy téren találkoztunk, este. A következő párbeszéd zajlott…..
Törböly (törölt) 2010.11.11 00:30:53
Van egy fogadásom, hogy a sztori ANGLIÁBAN, a szakítások mekkájában játszódik. Ne menjetek Angliába, kamionnal 34 óra!A kép innenHűségesnek jöttem. 4 hónapra idegen országba. Romantikus hittel, hogy senki nem lehet rám hatással. Hogy MI túléljük.De ő a második nap odalép…..
A férfi pálfordulás úgy látszik örökzöld téma, de legalább - amíg külditek a sztorikat - újra és újra értesülünk róla, hogy a jelenség még mindig létezik: nem ment ki a divatból, nem ment az sehová sem, ott lappang a lélek mélyén. Én is nehezen értem csak, mit szeretne a…..
„Az a lány, aki k*rvának van öltözve, ne csodálkozzon, hogy annak is kezelik” – Levélírónk egy korábbi posztunkra reagál, mélyebbre megy a felvetett kérdésben és megpróbálja megfejteni a fiatal, önigazolást kereső lányokat. Mivel neki is sok tapasztalat akad az…..
Törböly (törölt) 2010.09.02 23:32:11
„Úgy viselkedett a pasikkal, mint akit éppen dobott a barátja: felkaptam a vizet és megkérdeztem, akkor most mi is van? Ő azt mondta, semmi, és értsem meg, ő nem szeretne már tőlem semmit, még barátkozni sem” – hősünk tovább mereng a női lélek összefüggő és…..
„Ákost egyre kínzóbban gyötörte a gyanú, hogy a nő szimplán hülyének nézi. Sorban virrasztotta át az éjszakákat Vanda mellett és egyre kimerültebbé és ingerültebbé vált...” – szokásos pénteki sorozatunk hetedik epizódja következik, aki pedig végig…..
Törböly (törölt) 2010.08.07 00:25:32
„Balázs szülei kedvelnek, de az anyja valahogy fura. Mosolyog és kedves velem, meg minden, de valahogy érzem, nem akar az anyósom lenni” – A lány már nagyon szeretne családot alapítani, de első lépésként azzal is beérné, ha párja végre megkérné a kezét. Ha ez…..
Egy kapcsolat kellemes indulására nem lehet alapozni a jövőt, mert még ugyanúgy lehet belőle irdatlan bukta is. Következő Levélírónk ezt pontosan tudja, mert átélte, milyen, amikor egy csaj hirtelen és gyorsan megváltozik, felrúgva mindazt, ami korábban történt köztük. Az első…..
A címben szereplő megállapítás eléggé sántít, a fiú nem nagyon tudta hogy is szakítson, hát ilyeneket mondott. A lány érettebb és tanult a hibájából: ha már úgy indul egy kapcsolat, hogy jó lesz ez, ha megváltozol, annak nem lehet jó vége. A történet kezdetekor én (lány)…..
Vastagbőr Családi kör 2010.02.17 11:31:00
Aki esetleg még nem olvasta volna ...Demszky Gábor bizalmasa Mesterházy Ernő. Ernő felesége Mécs Mónika. Mónika apja Mécs Imre. Imre felesége Magyar Fruzsina. Fruzsina testvére Magyar Bálint. Bálint felesége Hodosán Róza. Róza volt férje Demszky Gábor. ..
  Választások idején mindig előkerül néhány futóbolond, aki szeretné megméretni magát, kellemes perceket szerezve ezzel az érdeklődő nagyközönségnek. Az ilyen szórakoztató indulók közé tartozik idén a Torgyán-Kisgazda-Koalíció, Torgyán József legújabb…..
Törböly (törölt) 2010.02.17 11:33:15
„Kiváló énekhangja volt, még azt is fontolgatta, hogy jelentkezik a Megasztárba” - a kétgyerekes anyuka egy strandon szúrja ki magának a fiatal és rendkívül értelmes fagylaltos legényt. Hamar össze is jönnek, és a közös boldogságukat kilóra lehetne mérni. Végül az…..
A Sors a legnagyobb rendező: tegnap kedd volt.....  :-) Egyelőre csak annyit tudni, hogy befolyással üzérkedés gyanúja miatt tartott kedden több helyen házkutatást a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) gazdaságvédelmi főosztálya, többek között a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem…..
Törböly (törölt) 2010.02.17 11:12:24
„Határozottan felszólította, hogy ne merjen gyereket csinálni nekem” – újra az anya-lánya (és az utóbbi fiúja) bizalmi háromszög problémáit vizsgálhatjuk. Az idilli kapcsolatot csak a leendő anyós dühös csaholása teszi elviselhetetlenné. A megoldás az anya…..
From: Steel Gym Date: 2010/02/16 Subject: Steel Klubtagság To: Hegedűs Dezső Tisztelt Hegedűs Dezső! 2010. feb. 15.-én írt Panaszkönyv-i bejegyzést a kollegina nem tudja elolvasni ,és én sem ,sajnos. E-mail-ben kért válazst ,én is kérem ,hogy E-mail-ben is irja le a panaszt…..
A vascső alkatú fiúval volt először orgazmusom.Kedves Szakítós blog, Ebben a pillanatban jutottam arra az elhatározásra, hogy megosszam veletek ritka érdekes storymat... :)Nos, anno, a kapcsolat kezdetén voltam én 18, ő 23.Túl egy 4 és fél éves kapcsolaton annyira ki lehettem…..
Törböly (törölt) 2010.01.28 01:20:37
Én nem tudom, miért, de nagyon el van cseszerintve ez a világ. Egyszerűen nem lehet normális pasit találni. De tényleg képtelenség, mintha kiirtották volna őket a föld színéről. Elmesélem a kálváriámat, hát hogy okuljatok, meg hogy tudjátok, mire érdemes figyelni. Ott kezdődik…..
Eddig sokan csak legyintettek, vagy nem is hallottak róla, mert csak a szélsőséges portálok (Kuruc, Barikád, SzentkoronaRádió) írtak arról, mi történt a Pest megyei Nagykátán szeptember végén. Mindenhol ugyanazt, az állítólag Morvai Krisztinának írt  levelet idézték:…..
Novemberben ellentmondásos hírek jelentek meg a szeptemberi nagykátai eseményekről, fel is tettük a kérdést, hogy "Most kopogtattak vagy megtámadták a rendőrkapitányságot?" Fejlemény az ügyben, hogy Zajacz Ágnes helyi rendőrkapitány feljelentette Bánfalvi Zoránt, aki…..
Nyakunkon a szerelmesek világnapja, és ha van valamilyen kellemes élményetek, ne tartsátok vissza! Osszátok meg velünk, mert minden jó történetnek itt a helye! Valamint szeretnénk ünnepélyesen beharangozni a Csajok és Pasik első buliját!   Sokan idegenkednek a Valentin-naptól,…..
Törböly (törölt) 2010.01.21 01:00:41
Walt Disney meséit az élet írja, no meg Kovi.Sziasztok!Mostanság egyre gyakrabban olvaslak benneteket. Komolyan nagyon jók ezek az írások. S ezek hatására, úgy elgondolkodtam az eddigi "hosszabb" - rövidebb kapcsolataimon. Mondjuk mivel 16 vagyok (l), nem nagyon vagyok híve a…..
Törböly (törölt) 2010.01.21 00:01:38
„Az ilyen Woody Allen-típusú, saját lányát levadászó (még akkor is, ha csak a nevelt lánya) perverzektől kiver a veríték” - a szokást kissé megtörve, most nem egy konkrét történet következik, hanem egyik kedves olvasónk véleménye. Nagyon forró témát vetett fel,…..