Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kocsolas

0 bejegyzést írt és 174 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagy a nyomás gyerekek, most hogy megtudtam, hogy Pávó Réka is minket olvas (sziaRéka), úgyhogy hajnalban keltem, hogy a szajrét időben és minőségi formában kapjátok, bár a kommenteket olvasva, ha 5 előtt jön a poszt sapkában, az a baj, ha 5 után sapka nélkül, akkor meg amiatt vonyítanak egyesek,…..
kocsolas 2018.11.18 20:41:48
Túlzás lenne részemről azt mondani, hogy a sör a kedvenc italom. Néha tényleg jól esik, főként a húsos kajákhoz, de önmagában ez a keserű lötty számomra érthetetlen, hogy miért lett a „világ itala”. Ezért is szeretem inkább a pancsolt söröket (citrom,…..
 A februári búcsú időszakában még megígértem egy egyszeri, nyári visszatérést, ahol a szintén játékokat bemutató Lalee-val közösen elkészítünk egy videót. A Youtube 15 perces időhatára miatt 3 részre kellett vágnom, indavideón majd egyben lesz.   Tekintettel arra,…..
Kedvenc fogyasztóvédelmi magazinotok újra jelentkezik, ugyanis tegnap kipróbáltam a Borsodi (gyanítom) szezonális termékét, a 2%-os almás sört. Én bevallom, szeretem a pancsolt söröket (germánoknál ittam kólás sört, na az az egyetlen, amelyre azt mondom, hogy kár volt...) és azt…..
Néha illik egy kicsit kidugni a fejünket az RTL Klub-TV2 nézettségi táblázataiból, és körbenézni, hogy a tematikus adók versenyében mi a helyzet. Már csak azért sem érdektelen ez a kérdés, mivel az elmúlt fél évben az ún. egyéb csatornák mind teljes napra, mind…..
Ritkán tévézek, de most gondoltam, ránézek a port.hu mai tv műsorára. Hát elrettentő, hogy mik mennek munkaidőben a 3 legnagyobb tv csatornán... Nem mintha esténként annyival jobb volna a helyzet, de azért mégis egy fokkal jobb.Nézzük a Királyi TV-t:Déltől fél órás híradó.…..
 Most olvasok egy cikket, amelynek a tartalma röviden:Obama végignézte Oszama megölését Az amerikai elnök élő videóközvetítésen nézte végig a negyven perces kommandós akciót, melynek során megölték az al-Kaida vezetőjét.  Na vajon hány nap míg kikerül ez a…..
Ma kikerült az új "Majmok bolygója" reboot első előzetese. Nem néz ki rosszul, biztosan megnézem majd, ahogyan tettem azt a Tim Burton-ös verziónál is (amely egyébként egyáltalán nem olyan szar, mint mindenki mondta)De két észrevétel:-Nem tudom, miért akarják, hogy…..
Nem először látok ilyet, de ez a fajta munkateljesítmény amit most láttam ez kiverte bennem a biztosítékot... Tiszta ideg vagyok, nem vicc... Egyik kedvenc blogom a Comment:Com írta meg nemrég, hogy milyen elképesztő sületlenség volt a TV2 Mokka című műsorában tegnap. Beszarok.…..
Rossz PC Játékok Sorozat 2007 április 16 - 2011 február 16 Ezzel az összeállítással búcsúzik ez a sorozat. A videók továbbra is elérhetőek itt A Youtube csatornámon fenn vannak a legutolsó videóim és egyéb kiegészítők, trailerek. Ide továbbra is fel fogok tölteni…..
kocsolas 2011.02.16 21:40:24
comment:com Ki legyen a Csudanő? 2011.02.10 14:30:00
Az NBC hosszas kínlódás után csak berendelte David E. Kelley Wonder Woman-rebootját, ami az 1976-79 között a tévében látott sorozat újragondolása lesz, de ha nem is, akkor a DC Comics szuperhőstörténetén alapul majd (a kettő nem teljesen ugyanaz). A címszereplő Csudanő egy…..
kocsolas 2011.02.10 15:14:40
Vállalni kell ezt is ..
kocsolas 2011.02.10 14:41:20
A második mondat a holdra szálláskor... 1969.-ben, a világ egy emberként figyelte az Apolló programot és a Holdra szállást. Minden TV csatorna és adó a nagy eseményt közvetítette. Neil Armstrong kilépett a Hold felszínére, majd elhangzott az azóta már szállóigévé vált első…..
ROFL-net Betépett disney sztár 2011.01.09 12:00:00
Nemizgat hogy ha valaki drogozik, füvezik, mert ha ez kell neki, felőlem csinálja, ő dolga, de azért egy Miley Cyrusról mégse kéne ilyen videó a netre.. (mielött valaki belémköt, ez nyílván nem poénkategória, hanem érdekesség)''S a második…..
Valamikor régen kaptam egy "Nagy Vicckönyv" nevű gyűjteményt, amely nálam két szempontból maradt emlékezetes: -Marha vastag -Elképesztően béna viccek vannak benne De tényleg, oldalakat kell lapozni, hogy egy értékelhető viccet találjon az ember, úgyhogy eddig jól el…..
Nemrég újra kezembe került a "Nina ügynök naplója" és az anno magamnek tett igéretem, hogy egyszer még végigviszem. Nos, arra még gyűjtöm az erőt... De rákerestem youtube-on, hogy más is felfedezte-e már azt a gyönyört és valóban, találtam egy érdekes videót, ahol…..
kocsolas 2010.12.17 09:43:05
Ahogy itt a blogon is olvashattátok, nálam az utóbbi évtized "felfedezése" a sorozatok voltak. Míg a 90-es években még kifejezetten negatív szónak számított (A nagyi meg a sorozatai...), mostanra mondhatni a társadalom kihagyhatatlan kelléke lett. Nálam minden a 24-gyel…..
Rossz PC játékok sorozat OFF 2010.11.23 10:26:00
Most mint magánember szeretnék panaszkodni egy sort...  Megpróbáltam megoldani magam a problémát, de eddig nem sikerült kikerülnöm ezt a hibaüzenetet. Interneten rákeresve, elég elterjedt ez a szarság.Ha van valakinek értelmes ötlete, köszönettel elfogadnomUI: Kompatibilis…..
kocsolas 2010.11.23 14:11:54
@Mr.Kacsa: HA jól tom nincs beleépítve, de ingyenesen letölthető hozzá egy XP mode. szóval Freddy, nem reménytelen a helyzet:D
A mai képen jónéhány állat látható, megtaláljátok mindet? A hölgyet, ha kérhetem, ne számoljátok bele :)..
ROFL-net Wtf tábla collection 2010.11.05 12:00:00
     ..
A mai képen A Texasi Láncfűrészes Mészárlás: A Kezdet című film plakátját láthatjátok, amit LaciG küldött be nekünk: "Ha ránézel a felhőkre, egyértelműen kivehető egy mosolygó arc. Vicces, mert semmi köze nincs a filmhez."..