Regisztráció Blogot indítok
Adatok
yaksi

0 bejegyzést írt és 237 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ki ne gondolna vissza jó szívvel a gimis, ifjúsági sorozatokra? Azokra az intrikában és szerelmekben gazdag, könnyed, az élet "nagy" kérdéseit tinédzser fejjel feszegető, főként iskolákra lokalizált, minimum 5-10 évvel idősebb színészekkel játszó sorozatokra? Amikért akkoriban - letöltés és…..
  Érzésem szerint ez az a poszt, ahol a posztolónak nincs igaza, de lássuk, mit mond a köz, olvasás után szavazzon: elvárható, hogy a hotel személyzete kilogikázza vagy legalább gyanítsa a…..
Azt hiszem a legégőbb a Bronnt alakító Jerome Flynn férfitestbe költözött Kylie Minogue-ja, de van még pár érdekesebb találat.   ..
Júniusban új sorozat indul a Fox műsorán Feltámadtak címmel. A Jason Mott: The Returned című könyve alapján készült sorozatban egy amerikai kisvárosban rejtélyes dolgok történnek! Hajtás után a Fox csatorna kedvcsináló tartalomösszefoglalója is elolvasható: Minden a…..
Hosszú évek után az RTL-hez szerződik Papp Gergő a Tv2-től, a műsorvezető pedig a Blikknek beszélt a váltásról. Papp meglehetősen őszinte nyilatkozatában azt mondta, hogy Nem szerettem volna a süllyedő hajóval magam is elmerülni. A nem túl elegáns nyilatkozatra elég…..
    A korábbi Szomszédok-posztok után úgy gondoltam, itt az ideje, valamilyen komoly, összegző-jellegű munkának. Úgyhogy (miután végignéztem a Szomszédok mind a 331 részét) összeállítottam ezt a tekintélyes méretű –több mint félszáz kérdést tartalmazó-, és…..
A The Walking Dead ötödik évadának fináléjához simán kellene egy kritikagenerátort írni, amivel az olvasók kedvükre válogathatják a pozitív és negatív jelzőket, és akkor Scott M. Gimple egyszerre lehetne egy fasz és egy zseni is, bár őszintén szólva ha ezt az évadzárót…..
A szünetet követően vasárnap lement a Walking Dead harmadik (az ötödik évadban a tizenegyedik) része, ami után érdemes arról beszélni, hogy vajon a sorozat elérkezett ahhoz a ponthoz, ahol kezd egyre laposabb lenni, vagy konkrétan most tart a legszebb pillanatainál. Szerintünk az…..
A vasárnap esti Saturday Night Live-különkiadás odavert a nézettségi versenynek, de alaposan: a The Walkig Dead nézettsége 22 százalékot esett vissza a múlt hét vasárnapi félévnyitóhoz képest, és “csak” 6,2-es ratinget tudott 18-49-ben, és 12,3 millió nézőt a teljes…..
Túl vagyunk a Nemzeti Dalverseny Első Nemzeti Középdöntőjén, és jó eséllyel már az a szerzemény is megvan, ami majd minket képvisel az Eurovíziós dalversenyen: Csemer Bogi menetelős koreográfiával súlyosbított Fontos Üzenetét a döntőben sem igen fogja lenyomni senki. Hogy…..
A köztévé eurovíziós nemzeti dalválogatójának legutóbbi adásában egy apróbb(?) baki akár el is dönthette, melyik zenekar jutott tovább vigaszágon. Történt ugyanis, hogy az első 5 továbbjutó kihirdetése után Tatár Csilla bejelentette, hogy onnantól megkezdődik a…..
Az utolsó tíz dal volt már csak hátra A Dal első fordulójából, amiről többször is elmondták, hogy ez talán a legerősebb csoport a háromból. Az előző kettő adást látva sem tudom eldönteni, hogy ez mennyire igaz, mindenesetre viszonylag magas pontszámok is születtek. Az már…..
yaksi 2015.02.08 21:35:17
@sixx: Igen, láttam. Gyengébb volt ugyan talán, mint a tavalyi felhozatal, de messze nem volt annyira rossz, mint ahogy ez a "kritika" jellemezte.
comment:com Mit néz a magyar? 2015.02.03 12:00:00
A Telenor felmérte, hogy milyen kontentot fogyaszt legszívesebben a magyar, és sajnos elég lesújtó képet kaptak: a 600 válaszadó többsége ugyan sorozatrajongó, de a kedvenceik a Barátok közt (31,9%), a Jóban Rosszban (11%) és az Éjjel-nappal Budapest (9,3%), sőt, a negyedik helyre…..
Hanna, Viktor (Perutek János) és Áron száll ki a napi mókából írja a Blikk, de az már nem teljesen egyértelmű, hogy a sorozatban terhes csaj, a Joe lánya szerepében megismert Hanna (basszameg, nem tudom a rendes nevét, kénytelen vagyok így hivatkozni rá) miért nem lesz látható a…..
Valami azt súgja, Nusikával sem lehet könnyű az élet, de azért a Jysk is eldönthetné, hogy milyen cserepolicyvel dolgozik. (A billegés házilagos megoldáshoz pedig itt az Ezermester szakszerű leírása a csodálatos flekkelés és bütü kifejezésekkel.) Tisztelt…..
yaksi 2015.01.27 19:07:03
@Atro: Anna, Annamária.
Kérem szépen, január vége van, ami azt jelenti, hogy ismét elindul A Dal, a köztévé nemzeti dalválasztó versenye, aminek az a célja ugye, hogy kiválasszuk azt a nótát, ami majd Magyarországot képviseli az Eurovíziós Dalfesztiválon, Bécsben. Az első elődöntőre január 24-én…..
yaksi 2015.01.22 09:10:39
Aszongya a TV2, hogy Gabriela Spanic, a Paula és Paulina sztárja egy új sorozatban visszatér. Ez persze így nem teljesen igaz, hiszen a sorozat, amiről szó van, a Valentina titka címen megy majd a TV2-n, és korántsem új (2002-es, eredeti címe La Venganza), de még a magyar tévében…..
1 órája ért végett Budaörsön egy átlagosnak tűnő esemény sajtótájékoztatója, amin a kereskedelmileg rendkívűl fejlett város 98-ban létesült legelső bevásárlóközpontja (a francia Auchan) átadta diszkont árazású benzinkútját. Bevallom elgondolkoztam, hogy eleget tegyek e…..
  A többlépcsős elbocsátásoknak köszönhetően szerencsére a közmédiában felszabadult egy kiemelt multimédiás újságírói hely Áder János fia számára. Áder Andrást idén október 17-től alkalmazza az MTVA, de amikor a szimatot fogó Népszabadság ennél többet is meg…..
yaksi 2014.12.17 11:16:36
@Mercel: Csak jelzem: Tornóczkyt a papa az MTV-hez, nyomta be. Köze nincs a sztorihoz a TV2-nek!!
yaksi 2014.12.17 11:19:55
@lobster thermidor: Válaszoltak? Válaszoltak. Visszakérdeztek? És? Az említett sajtóorgánum legalább ilyen alja, pongyola stílusban hazudozik folyamatosan, és persze most nem kapnak állami támogatást, de pár éve az elvtársak Táncsics Alapítványán keresztül csak úgy dőlt bele a közpénz. Akkor is itt visítottál? Nem? Akkor most se tedd!!!
yaksi 2014.12.17 18:30:28
@Mercel: Biztos, hogy beprotezsálásról van szó? Tornóczky esetében igen, mert a tehetség messze elkerülte. A kis Áderről meg előbb derüljön ki, hogy tehetségtelen, akkor majd egyet értek Veled.

Ugyanakkor nem emlékszem arra, hogy annak idején a Tornóczky ügynek is ekkora feneket kerítettek,volna.
A harmadik tízes listával véglegessé vált a köztévé eurovíziós előversenyének tekinthető A Dal mezőnye. Miközben a kormánypárt reklámadóval sújtja az RTL Klubot, többek között olyan dumákkal, hogy nem képvisel kulturális értéket és ócska műsorok mennek rajta, ehhez…..
Alig nevezték ki a nyíltan kirekesztő és antiszemita Siklósi Beatrixot a közmédia vallási műsorainak élére, egyházi nyomásra máris visszahívják, írja a Hvg.hu. A Népszabadság birtokába került ugyanis egy Szabó László Zsoltnak, az MTVA vezérigazgatójának írt tiltakozó…..
yaksi 2014.12.11 12:42:34
Sarah Paulson pedig Marcia Clark államügyész, a legendás, 1994-1995-ös, People of the State of California vs. Orenthal James Simpson tárgyalásról készülő szériábam, amit az American Horros Story című soroztatot is jegyző Ryan Murphy és Brad Falchuk készít majd Jeffrey Toobin The…..
Tatár Csilla felmondása felkavarta kicsit az év végi médiabilit, és ugyan a cucc nem fröccsent akkorát, mint Ördög Nóra átigazolásakor, csak felbolydult az ipar, hiszen az egyik kertévé arcáról van szó, akivel reggelente szinte minden nap lehetett találkozni. Tatár…..
A Showtime kilőtte a netre a 2016-ban érkező, harmadik Twin Peaks-évad hivatalos weboldalát. Az eredeti sorozat 1991-ben, két évadot követően ért véget, és ugye volt benne egy olyan mondata Laura Palmernek, hogy "25 év múlva talélkozunk". Na, akkor nagyjából tetszik érteni, miért…..
yaksi 2014.12.09 16:07:37
@sixx: És azt te úgy fordítod, hogy talélkozunk 25 év múlva? Egyénként ez egy olyan sorozat, amelynek kimondottan jól sikerült a szinkronja, így illik rá magyarul hivatkozni.
Kárász Róbert a Mokkában szólt be a csatornától 12 év után az MTVA-hiz igazoló tatár Csillának. ..