Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bizbaszvirágocska

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
már megint itt vok...szal most vacsiztam...és sajna nem tudtam beállítani a lila designt mer az kisbabás és elég...szal...tudod...most nemtom kihez beszélek...ezért rózsaszínt állítottam be...nah meek zongorátrolni.....
Ma reggel felkeltem átmentem nagyimhoz és elmentük ajándékot venni....:DHaza fele ettem 1 lángost és írtó rosszul lettem tőle ennek eredményéül ma ezen kívül nem is ettem semmit.... Aztán haza mentem és átmentem barátnőmhöz és kiderült h megyek velük…..
Ma reggel felkeltem és azzal a mozdulattal vissza is aludtam:PMivel az az elötti két napon mindig fél 1 kor feküdtem le....(am ma fél 12-ig aludtam)Utána végleg felkeltem.Rendbe raktam magam és elmentem barátnőmhöz.Mikor haza értem elkeztem nézni az egri csillagokat deh csak azért…..
őő akkor kezdeném 1 kis bemutató szöveggel:Dkedves,okos,aranyos,szerény.....deh ezt inkább hagyjuk:Dszeretek táncolni,zenét hallgatni,gépezni,filmet nézni,haverokkal lógni:Dsztem ennyi rólam bőven elég is…..
naon örülök neki mert sokat gyakiztam rá meg minden érdekes... a dal a "fénylő győztes fegyverünk..." magyarul győzelmi kórus :) a tanár naon megdicsért...