Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hennings

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Vége a Heti hetesnek? 2012.05.13 09:41:00
Az RTL Klub 1999 óta műsoron levő beszélgetős showműsorával kapcsolatban kis túlzással az utóbbi éveben szinte minden évadban felmerül a kasza kérdése, vajon folytatódik-e vagy sem, kell-e az RTL Klubnak egy nyilvánvalóan pártos, és egy oldalra (oké, mondjuk ki, balra) húzó…..
Hennings 2012.05.13 12:25:59
@Stefánia kisasszony KME (Keresztény Magyar Ember): Ebből a kis szösszenetből a mérhetetlen düh érződik.Már megtettünk mindent, médiahatóság, "közszolgálati" kanálisok,Metropol,Helyi téma, stb. stb kipipálva, vidéki Klubrádió csatornák Máriának és Lánchídnak kiosztva és ezeknek a megátalkodottaknak még mindig van hely, ahol leírhatják a kozmopolita, nemzetellenes baromságaikat.Ám. Menjünk távolabb Budapest vételkörzetén kívül, akár Debrecenbe, de inkább a kisebb helyekre.Ott az önkormányzati fönntartású médiákokban elképzelhetetlen,hogy az akolbélieken kívül bármilyen más hang is megszólaljon.A legutolsó legékesebb példa Eger.Föl lehetne sorolni az egész vidéket.A legrosszabb a helyzet a kis falvakban.Ott még mindig a Kossuth és az MTV az idősebbeknek a " hírforrás".Egyébként, ha a valódi igény dönti el, mennyi Magyar Nemzet fogy, miért nem kúszik föl a darabszám? Szerintem a törzsközönségen kívül eladhatatlan a Torkos Matild, Sz.Sz.Péter, Bayer Zsé és társaik féle agyhalál.A Klubrádió görcsösen igyekszik ( a jobboldali, vitaképtelen betelefonálók, kormányzati emberek mindig sokkal hosszabb időt kapnak )a kiegyensúlyozottságot prezentálni. A Lánchíd miért nem próbálkozik olyan betelefonálós műsorral, ahová beférnek a más véleményt megfogalmazók is?Hogy miért? Mert a jobboldali ideológiába nem fér bele a " más vélemény".
Az év első pártpolitikai híre szerint Szájer József lemondott minden pártfunkciójáról, mondjuk úgy, hogy a "nem elég tisztességesnek lenni, annak is kell látszani alapon". Korábban a feleségét az Országos Bírói Hivatal elnökének választották. Ez egy tisztességes lépés…..