Regisztráció Blogot indítok
Adatok
whipy

0 bejegyzést írt és 223 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A fenti fotót szemlélve először azthittük, egy játékkutya fotóját küldték el nekünk, de aztán a többi képről beazonosítottuk, hogy hús-vér állatról van szó. "Megkésve bár.... küldöm szerettel alvó vadamat, boldog új évet mindenkinek. képeken Tóbiás Bedli, a…..
whipy 2010.01.04 13:22:50
COMING - ÚT agycétén 2009.06.05 10:30:00
amikor elbocsátottak a pszichiátriáról ma két hete, előírt a főorvos úr egy un koponya ct-ét, ami ugye nem más, mint a jól ismert computer tomográf. ez az okos kis kütyü kimutat mindenféle kóros elváltozást a 'gépteremben'. nos ma 8-ra megjelentem a helyszínen, ahol kiderült,…..
A mai napon részvettünk a volt KTE pályára tervezett EuroCenter lakossági fórumán. Részvett a tervező (Széll András), valamint a beruházó (Csillagh András), illetve a város polgármestere (Dr. Zombor Gábor) és a város lakosai. A Kecskemét blogon röviden összefoglaljuk az…..
whipy 2009.05.21 16:23:30
@Kecskemét.blog: gondolom, hogy a kutyakat eppen pont lesz@rjak, nem is arra gondoltam, hogy majd biztositanak masik helyet ennyire naiv azert nem vagyok:) csak arra lennek kivancsi, hogy azon a teruleten mi lesz konkretan, es hogy azt a varos csinalja-e vagy azt is eladtak a beruhazonak..
whipy 2009.05.21 16:24:52
@ipike: ja, latom valaszoltal. koszi:) (de a noszlopyt ki "rehabilitalja" - ez meg kerdesem tovabbra is)
Kecskemét Villamost Kecskemétnek! 2009.05.16 12:47:00
Nem tudom, tudtátok-e: "Az 1890-es évek végén, az 1900-as évek elején 3 villamosjáratot terveztek megvalósítani Kecskeméten. Ezekben az években hozták létre – teret hagyva a villamospályának – a Rákóczi utat, tervezték a Vásári utca (a mai Petőfi Sándor utca…..
whipy 2009.05.18 17:30:52
@EXplorer: ezt teljesen alairom, meg aztis, amit pilaf irt, hogy gyerek, csomag stb..
foleg az egyik varosreszbol a masikba valo eljutas nagyon nehezkes. szerintem ha mar villamos, akkor ezt kellene vele megoldani, hogy menjen korbe valahogy (szechenyi, petofi,...), sokkal ertelmesebb lenne, mint az allomastol az uj tescoig es sokkal tobb problemat hidalna at.

"Szóval, van a város központon túl is élet... sőt, egyre nagyobb." ... ezt jo hallani, mert a varoskozpontban nincs semmi elet este 8 utan(: (leszamitva azt az idoszakot amikor nyar van es borutca)
whipy 2009.05.18 21:29:22
@eerrre: en szegeddel kapcsolatban konkretan arrol beszeltem, hogy itt azert joval tobb a diak, es joval tobb kolesz, egyetemi epulet, kozepiskola van. nemmellesleg 2szer annyi ember.
es szegeden a 3 villamos kozul 2 elegge korbemegy azert, nem ugy, ahogy lenne kecskemeten az allomas es az uj tesco kozott, ami kb atmegy a kozponton es ennyi, de nem erinti egyik varosreszt se, ahol sokan laknak (szechenyi varos, vacsi koz, holland falu, petofi varos, meg ezek legalabb) ha belegondolsz, ezekben a varosreszekben szerintem egyesevel tobben laknak, mint az emlitett villamos utvonalan osszesen. max a dobo krt.-on meg a petofi sandor utcan es az ezek mogott levo teruleten elnek sokan, de ezek a helyek szerintem max 2km-en belul vannak az allomashoz kepest, ami athidalasara tenyleg nemkell villamos.
mikor epult szegeden pecsen nyiregyhazan villamos, biztosan kevesebben voltak (sokkal), de ha jol olvastam nem is nagyon jott be..
vagy lehet nem ertem a kerdest (mirol beszelsz)
whipy 2009.05.18 21:40:21
@eerrre: amugy az 1. hozzaszolasoddal teljesen egyetertek.
Magnum Hungaria Centrum Kft nyílt lakossági fórumon mutatja be a volt KTE pálya helyén tervezett Euro Center bevásárlóközpont terveit. A civil és a szakmai érdeklődők közvetlenül ismerhetik meg a beruházó terveit, véleményt alkothatnak és kérdéseiket is feltehetik.…..
A vasárnapi igen békés, ámde igen jó hangulatú Legalizációs Punnyadás fényét a Kétfarkú Kutya Párt tevékenysége aranyozta be. Az Ifjú Kereszténydemokraták sajtótájékoztatója például minden eddiginél nívósabbra sikerült a képen látható transzparensek váratlan…..
whipy 2009.05.12 14:37:42
@wacak: miert gondolod hogy az mkkp foglalkozik a politikaval? szerintem pont leszarjak.
ha szegedi vagy, igazan lejohetett volna hogy liberalis ertekrendjuk van, de nem hinnem, hogy ez osszefugg az aktualis partpolitikaval.
Forró nyomon kaptuk a hírt, miszerint Kecskeméten, a Kurucz körúton megölte 16 éves barátnőjét több késszúrással egy fiatal, 17 éves fiú. Azóta a fiú feladata magát. Valószínűleg szerelemféltés miatt történt a súlyos és megdöbbentő eset. A hírek nem hozzák, de…..
whipy 2009.05.12 10:40:10
Egy februárban életbe lépett helyi rendelet alapján a másokat és a főtér állagát veszélyeztető BMX-esek és gőrdeszkások sportszereit el fogják venni.A főtéren szabályt sértők ellen eljárást kezdeményeznek, és a deszkát,vagy a kerékpárt tárgyi bizonyítási eszközként…..
Finalizálódott a Kendermag Egyesület május 10.-i margitszigeti Legalizációs Piknikjének programja. Talán nem akkora meglepetés, hogy elsősorban a szmóker előadók jönnek szmóker rendezvényre ingyen zenélni: Irie Maffia Sound – Dermot, Jumurjack, MC Colombo Love Alliance Sound…..
whipy 2009.04.29 11:22:18
@gulden: ugy h buta mint a seggemvege. olyan mint amilyenek ezek altalaban lenni szoktak..
kockáztatok, tehát vagyok: terveim szerint ez egy viszonylag rövid életű és un "gyorposzt" lesz. még nem tudható semmi hivatalosan arról, hogy ki viszi át a révészt. ebben a posztban csakis a háeszelők érdekesek én csak annyiban, hogy háttal ülök. de a lényeg a…..
whipy 2009.03.31 19:23:16
whipy 2009.04.01 12:46:15
@simonmondja.:
ja, a kommentek elég érdekesek..
nemis politikai célzatbol irtam, mert ahhoz szerencsere nem ertek, cs csupan viccesnek veltem (:
Ebenci Klopédia Sport! 2009.03.24 18:54:00
 Kutyás sportok. Rengeteg van belőlük. És egyre több keletkezik, hiszen valahogy rá kell venni a mai eltunyult emberiséget a mozgásra, és mivel az az aerobic céltalan és bugyuta, a futás unalmas és fárasztó, a többi sporthoz meg ügyesség kell, sokaknak a kutyával való…..
én azt mondom, ma formát bontok és és normál háesz üzemmódban dinamikus posztot nyomok, melyből az lesz a dinamikus, hogy máris publikálom, aztán, ahogy van időm, fejlesztem mintegy, szal folyamatosan bővül, mert kurvasokmindent szeretnék neki egyrészt mondani, másrészt tegnap…..
COMING - ÚT HOPE 2009.02.15 10:14:00
az van, hogy már megint átírta az élet az eredeti elképzeléseimet erről a post-ról. pedig az utolsó ötletemen jókat röhögtem, miközben összeraktam a fejemben. az lett volna, hogy miután a bíróság elutasította az indítványomat, most a köztársaság elnökéhez fordulok egy…..
A sajnálatosan lebukott kenderültetvények eddig legnagyobbikát találták a rendőrök 6 családi házba rejtve vietnámi bérlőknél: A rendőrség szerint az 5315 tő cannabis indica növényt professzionális körülmények között nevelték a hat, Budapest külső kerületeiben…..
ÉS PONT A FEJÜNKBEN, B+!!! és én ezt régóta sejtem, csak valahogy szeretném bebizonyítani. erre még a blog fülszövegét is átírtam. állításomat ezért érzelmekkel telve, ám a józan logika szabályai szerint igyekszem bizonyítani. mert hiszek az egyén szabad akaratában és…..
w Térfélcsere 2008.05.27 04:00:00
Kimegy az ember egy sörért félidőben, és mire visszaér, nem ismer rá a csapatokra. Nemrég még teljesen nyilvánvaló volt, hogy Gyurcsány Ferenc a józan, reális, és az elkerülhetetlen áldozatokat el nem hallgató felelős hazafiság egyszemélyes élvonala, aki nem kertel, hanem…..
whipy 2008.06.07 18:48:31
malacka, egyszerű a helyzet.

1. a fidesz nagy álma, fletó menesztése megtörténik, ha nem szerez támogatást a jövő évi költségvetéshez. akkor ugyanis lemond. a költségvetés a konvergencierv számain alapul, ezt is világossá tette a nagy hazudozó. s ebben 2009-re már benne van a bérnövekedés is, ezzel összhangban a nyugdíjak svájci indexen alapuló emelése is.

2. az szdsz és mdf is azt mondja, ez a minimum (konvergencia), nem lehet lazítani, de ennél több kell 2010-ig. hogy mennyiben nyirnának meg a jóléti kiadásokat, az még nem tudható,mert erről valahogy sem kóka, sem fodor, sem dávid ibolya nem nyilatkozik. de előbb utóbb fog és tisztábban látunk. (tárgyalás lesz dögivel a hátsó szobákban, de az ősszel nem lehet mellédumálni.)

3. a fidesz megint fogja a saját évek óta tartó téves politikájának. nem véletlen, hogy megint ezerrel nyomja a fidesz a mély válság van, riadó, nevű baromságot. nincs válság, csak a konvergenciaterv teljesül. amitől a fidesz mindig is rettegett. mi van, ha kibírja a kormány az első két évet és utána "osztogathat" + beérnek az uniós megaberuházásokból pár. miért van lezárva a budai alsórakpart. a csepeli szennyvíztisztitó miatt. azzal csak nem lehet majd dobálni a szart, hogy az nem megy bele a dunába direkt budapestről, mint eddig.

nol.hu/cikk/494730/

tehát itt vagyunk. orbán kénytelen a konvergenciatervet támadni, mégpedig azt valahogy 'puhítani',mert annyira azért ő sem hülye, hogy ne tudja, a költségvetési vitában eljön az igazság pillanata. neki, vagy varga misinek el kell mondani, mi legyen a fidesz szerint a konvergenciatervvel.

a nagy pénzügyi alapok, akik gyakorlatilag az államkötvények jegyzésével 18 éve finanszírozzák a magyarok túlköltekezését, majd vállát, hogy neked kisfiam, felpuhítjuk a fogyókúrát, a konvergenciatervet.

persze le is ülhet fodorral és dávid ibolyával és egyezkedhet velük. :DDDDD

_uacct = "UA-4112389-2"; urchinTracker(); Akkor vágjunk bele, rögtön az elején szánalmas magyarázkodással. jó nagy barom voltam, hogy megint előre csináltam a kampányt erre a post-ra, de nem számítottam rá, hogy úgy járok vele, mint a világ legerősebb gorillája. abba…..
COMING - ÚT AZ 1/3-AD ESÉLYE 2008.05.04 08:15:00
_uacct = "UA-4112389-1"; urchinTracker(); Könnyű lenne poénkodni, főleg aktuálpolitikailag, mert ugye kiteszed a matricádat az autód seggére és megmondom, ki vagy. ebbol mindenki tudja, hogy az üzembentartó szereti-e hazáját, vagy kínait eszik-e szenteste is a gazfickó? Az…..
_uacct = "UA-4112389-1"; urchinTracker();        index.hu/politika/belfold/szdsz070329/ 37 évesen még a kontaktlencsén innen...fülelve. pócs péter plakátja. A gyökerek - első politikai benyomások a gyerekkorban      a blog…..
COMING - ÚT bambi vs coke 2008.04.12 14:42:00
  AVAGY szögezzük is le a történelmi hűség kedvéért, hogy bambi korszakba mintegy beleszülettem, hiszen 1947 óta gyártották piros és sárga kivitelben. ezzel szemben a coca cola 15 éves koromban tette be lábát hazánkba, míg a magyar pespsit 17 évesen…..
Free polls from Pollhost.com Ha nálunk Amerika lenne, te melyik elnökjelöltre dobnád a voksot? Gyurcsány Ferenc Orbán Viktor Fodor Gábor Dávid Ibolya Bokros Lajos Csányi Sándor…..