Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wellwellwell (törölt)

11 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ad 1. Először is, hadd gratuláljak a Zuwachshoz (mi, svábok csak így mondjuk). Szaporodjon, sokasodjon a Magyar ezekben a nehéz órákban. Felőlem akár keverék is lehet, csak neveld jó magyarnak. Persze az europid-keresztyén vérvonal mindig örömtelibb IMHO, de most nem ez a lényeg. A…..
Amit mindenki sejtett, most bebizonyította a Figyelő, az Aon Hewitt és az AIESEC Magyarország Munkáltatói Márka Kutatása. Az 1992 után születettek azaz a Z-generációhoz tartozók többsége egyáltalán nem tájékozódik print vagy online forrásokból. Ők a közösségi oldalakat,…..
„Csak azért vállaljuk be, hogy az eltűnt sörözéseket vasárnap délutáni közös gyereklegeltetés és társasjátékozás váltsa fel??” - Levélírónk sajnálja, hogy a családot alapított barátai eltűntek mellőle és már csak a mókuskerék van, kocsmázás helyett. A…..
Csak elsőre káosz, valójában nagyon alaposan megkomponált enteriőr Valentinoról két dolog ugrik be azonnal: gyönyörű, vörös szőnyegen vonuló filmszínésznők félelmetesen elegáns estélyi ruháiban, és az, hogy jónéhány méregdrága cuccát Borsod megyében gyártják szorgos…..
wellwellwell (törölt) 2011.07.08 15:23:23
Az egy lehúzós/egy pozitív hagyományát követve a legutóbbi negatív helyzetjelentés után egy igazi boldogságtól kipirult ügyfél élményeit olvashatják a Mongolian BBQ-ból:2007-ben jártam a Mongol étteremben nagyon jól éreztem magam. Négyfős társaságunkat agyon kényeztették.…..
Mivel nem volt vicces már szétfolyt arccal élni a pollenallergia miatt, kipróbáltam. Sajnos jogszabályi előírás, hogy előtte kell szakorvosi vizsgálat, ami hát ugye cash (nemtom, biztos lehet tb-re, de addigra megdöglöm). So, amíg bírja az egészségpénztáram, mehet. Ment.…..
FÉLPERCES Stohlper 2011.06.21 20:51:18
Ma nem derült ki, hogy ez vajon még mindig a császárelődök országa-e (csúsztatás! RIP HOFI). Milyen üzenet lenne az, hogy "ne félj, nyugi, tényleg nem lesz semmi baj, nyugodtan vezess csak belőve, kapsz majd felfüggesztettet (muhaha) és max nem szavazhatsz fasszal úgy 5 évig,…..
Vegymentes élet Megszűnt 2011.06.05 19:19:11
 ... minden folt a kezemen. Meg kellett volna örökítenem az egész folyamatot. Már csak én tudom, hol volt a piros száraz gusztustalan kiütés!Ellenben kijött a szénanáthám, ami így tavasszal lightosan jelentkezik, de most igen rossz. Elhatároztam, hogy rhinolightra megyek és…..
Vegymentes élet Bűnöztem 2011.05.23 15:42:30
Igen, elmentem Ben and Jerry's sörbetért, erre csak tejszínes volt (akkor mi a szarér' hirdetik, hogy van). Nem tudtam otthagyni, és ettem is belőle. Egyelőre nem jött ki semmi, de a pollenallergia szerű tüneteimnek biztos nem tett jót.Legújabb projektem, hogy probiotikumot kezdtem…..
Különleges fináléval készültünk az Olcsó ebéd menő helyen sorozat lezárására, ahogy a címből és az étterem nevéből lehet következtetni. Eddig az optimális ajánlatokat kerestük a városban, olyan éttermeket, ahol olcsón kapunk megfelelő vagy épp kiváló minőséget, most…..
wellwellwell (törölt) 2011.05.16 22:47:53
@Zb74: na tokjo, koszi h kikerested, emekeztem h vmi rendelet, de igy elsore nem emekeztem. bar tudna ezt mindenki, nagy meglepodes van sok helyen mikor emlitem, hogy en a csapbol kernem a vizet :) sokszor ebedelo, csoro kajajegyes (vö Family Guy vonatkozo) munkavallalokent mindenkit erre biztatok, de azt el kell ismerni, hogy ez a "keres nelkul" tema ez nem igazan mukodik, akarmilyen besorolasu is a hely.
Vegymentes élet Makacs kiütés ez 2011.05.15 10:13:11
 A problémásabb helyek a testhajlatok. Dörzsölődnek, izzadnak, érintkeznek anyagokkal. Új taktikám ezekre a testtájakra:1) friss csalán, ha találok2) napi 10 perc lámpázás3) theiss féle körömvirág balzsam - erről sokat olvastam a neten, hogy terhesség idején az egyik…..
Míg egyeseknek semmi nem árt, nekem most úgy látszik, minden. Mihelyst gyógyulna a seb, felveszek valami ruhát rá és újra kidörzsölődik. Kíváncsi lennék, mit mondana most a bőrgyógyász, tekintve, hogy az ekcéma kontakt jellegű. Sajnos eddig szinte semmilyen módszerrel nem múlik…..
Vegymentes élet Jelentés 2011.05.01 17:29:27
 Kb. 2 hete kezdtem az ekcémám kezelését otthon. A kézfejemről és a felkaromról tökéletesen eltűnt, a nyomait még látom, de az emberek már nem kérdeznek rá, hogy úristen az meg mi. A hónom alatti kontakt eckéma nem igazán múlt, sőt, a múlt héten erősödött a rossz…..
 A neten az egyik fórum azt állítja, nincs a kecsketejben az a bizonyos AS1-kazein, vagy csak nem allergizáló mértékben, a másik azt írja, a kecsketej ugyanolyan rosszat tesz az arra érzékenyeknek, mint a tehéné. Akkor most melyik az IGAZ?..
Vegymentes élet Még több ötlet 2011.04.18 19:31:13
 Van még a Halicar nevű krém, egy olasz patikus ajánlotta nekem anno, de már itthon is lehet kapni. Hamar enyhülést hoz! Nekem a kisebb kiterjedésű sebeket a felkaromon elmulasztotta, helyükön új világosfehér bőr nőtt.Vmi természetgyógyász fórumon olvastam, hogy az ekcéma a…..
Vegymentes élet Csalán! 2011.04.18 15:32:00
 Eddig az ekcéma helyi gyógyításában a friss csalán használata vezet! Csíp, mint állat. És elég olcsó, tekintve hogy ingyen van. Kedves kis gyom, őseink egyik nélkülözhetetlen gyógynövénye. Utána már pár órával sokkal szebb, bár a viszketést csak növeli, jobb érzés…..
Lassan fél éve újra felütötte a fejét. Túl sok csoki és tejtermék okozza a megfigyeléseim szerint, de a por és a stressz is rátett egy lapáttal.  A neten gyűjtöttem infót, mivel már gyermekként volt ilyen panaszom, az orvosok vmi brutál mellékvesekéreg-hormonos szart…..
Igen, ő is Magyarországon dolgozik, és igen, persze, hogy egy minisztériumban. Pontosabban az Oktatási és Kulturális Minisztériumban. Sajtósunk (hívjuk a rend kedvéért Szabó Bélának) azért szívta fel ennyire magát, mert az RTL Klub stábja nem átallott egy állampolgárt is…..
Frei Tamás felvette Pampalini-öltönyét, fejébe csapta a dzsungelkalapot, bevett pár maláriaellenes tablettát és bekente magát negyvenes fényvédőfaktorú napkrémmel. És végre hazalátogatott. Mert hogy itt aztán nagy bajok vannak, benőtte a gaz az országot, a Parlament előtt pedig…..