Regisztráció Blogot indítok
Adatok
doore.us5

134 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma van a 3. évfordulója annak, hogy először olvastam kitalált történetet. :) És ezt a részt küldöm mindenkinek akit szeretek - mert szeretem őket. És boldog nyarat<3(u.i1: nem olvastam át, lehet, hogy tele van hülyeségekkel - előre is bocsánat!)(u.i2: mi ez a ts dalszöveg…..
Eljött ez a nap is - hát nem gondoltam volna. Két éves vagy, drága JB-s sztorim<3 Úgy imádtalak. És még mindig imádlak, csak már nem te vagy az első. Bocsi, de egyszer minden elmúlik, ami fontos volt jelentéktelenné lesz... (egy költő veszett el bennem :/)Szóval csak meg akartam…..
Köszönöm, Csenge. Köszönöm, hogy vagy nekem♥♥♥ :$$$Kimondhatatlan ;)))♥    ps: héten folytatás:PPListening: Taylor Swift - Back to December <3333..
 Ez még magamhoz képest is nagyon rövid lett. Megmagyarázom, már nagyon el akartam küldeni ide. De nem is akarok sok mindenent írni így előre. Maradjunk annyiban, hogy előre is köszi annak aki ráér és elolvassa:) És mivel szörnyű napom volt, azoknak dedikálom a részt, akiknek…..
 BUÉK!:)32. rész Claire pár nappal később került ki a kórházból. Nick nem értette, miért kell ennyi ideig megfigyeléseken tartani őt. Persze ő nem tudott a baba elvetetéséről. Minden nap meglátogattam, és Nick is mindig ott volt mellette. Dominic persze nem nézte jó…..
Ezúton szeretnék boldog karácsonyt kívánni minden olvasómnak, és annak aki erre tévedt. Remélem, hogy mindenki rengeteg ajándékot és szeretetet kap az elkövetkező 2 napban, valamint a 2011-es évben. (K) Valamint azt is szeretném még mondani, hogy az idén még lesz egy rész.…..
sajnálom, hogy eddig nem volt rész.majdnem egy egész hónapig nem volt gépem, aminek nagyon örültem:/ De elhatároztam, hogy befejezem a történetet. lehet hogy hónapok múlva lesz folytatás(na jó nem ,mert belehúzok;DD), de befejezem. Én már csak ilyen vagyok. Amit lekezdtem rendesen…..
juuj!! nem veszett el csak pár soor!!!:D és az a pár amúgy sem tetszett, szóval újraírtam és ittvan:D annyira  örülök neki, mert bár egy kicsit unalmas, de szerintem olvasható:)és nyugodtan fejezzen le aki még olvas, hogy eddig nem volt rész. SAJNÁLOM!:(küldöm ezt a rész…..
sziasztoka rész kész van, de sajnos nem tudom feltenni. a word totál befagyott, és most attól félek, hogy az egész el fog veszni:S:S:S 2 hete írom, szóval akkor valószínűleg ki fogom hajítani a gépet az ablakon, vagy ilyesmi. a gáz az, hogy megpróbálnám megcsinálni, de helyben…..
oké:S amíg nem kapok legalább 4 kommentet nem folytatom. így is egy kínszenvedés volt megírni, mert csak az járt a fejemben, hogy senki nem olvassa majd el! amíg ti megerőltetitek magatokat addig a másik történetemet fogom írni. pápá<3 29. rész   Megtorpantam, de…..
remélem nem leplek meg nagyon ezzel a résszel, Dalma:Dkéreeek komit:D:$ vagy annyira rossz, hogy inkább fejezzem be?:S csak szóljatok, és abbahagyom;( 28. rész- Ismer engem? Ismerem önt? - kérdeztem tőle, miközben leengedtem a papírokat az ölembe. És akkor a nő, Patricia Stole…..
Alexz Johnson-tól az egyik kedvenc dalom reflénjének első két sora... Azt hiszem ez elég jó cím ennek a résznek, majd meglátjátok miért. Őszintén emgmondom: nekem tetszik. És remélem nektem is tetszeni fog. Ja, és bocsi, hogy késett, de a nyaralás egy kicsit elhúzódott:/:D…..
Itt a rész, kérek komikat:D Nekem ugyanis tetszik....De talán elfogult vagyok? Mindegy.. Azt szerettem volna mondani, hogy csütörtökig nem leszek itthon, szóval nem hozhatok részt - de majd fejben nagyjából összeállítom. Körülbelül jövőhét végén jelentkezem. Puszi,…..
26. rész   Az utazásunkig szüleimnek rengeteg elintézni valójuk akadt.   Apu valamelyik este majd egy órán keresztül beszélt Mr. Jonas-szal, míg mindenben dűlőre nem jutottak. Ezután a munkahelyén kellett elintéznie, hogy pár nappal korábban eljöhessen.…..
Hát itt van, nekem nem igazán tetszik, de pont jó előkészítés a következő részre. Remélem az jobban fog sikerül majd.:) Addig is itt va nez, írjatok léygszii, komit. puszi, Dóri.:) 25. rész  Apa odasietett az ajtóhoz, hogy beengedje a Jonas családot. Mind ott álltunk a…..
Másfél óra alatt megírtam ezt a részt, és nekem tetszik. Remélem nektek is tetszeni fog! A rész összegségében véve talán egy kicsit fura, nem igazán az én stílusom ez a fajta írás. De ugye nem baj? Most megyek is, hagylak olvasni. És ne  felejtsétek el elolvasni az előző…..
Sziasztok!Először is szeretnék bocsánatot kérni azért, mert ennyit késtem. Őszintén szólva a rész már egy ideje kész volt, de csak most volt kedvem begépelni. Valamelyik nap fel is idegesített, azt terveztem megölöm szerencsétleneket vagy valami... De nem! Itt van, és nekem…..
Íme, itt van! Remélem tetszik majd. És köszi Dalma, hogy segítettél, bár úgy érzem nem teljesen az lett ahogy tanácsoltad. Mégis ötletet adtál! Ezt a részt neked, és legjobb barátnőmnek Ginának ajánlom. Puszi mindenkinek, Dóri:) 22. rész- Nem teheti ezt velem, velünk! -…..
Sziasztok! Most nem résszel jeletkezek, bár már elég jól haladok vele.(De erről később) Viszont nagyon ujjongva írhatom le, hogy kaptam egy kreatív blogger díjat Pattii-tól. Nagyon, nagyon szépen köszönöm neki! Itt elolvashatjátok a törijét:…..
Itt az új rész, remélem tetszik majd! Köszönöm az előző részelhez azokat a gyönyörű kommentárokat:D Ide is írjatok, ha megkérhetlek, és ígérem a héten még jelentkezem. Milyen nap is van? Ja, kedd! Nyáron nem tartom számon. *jeje*  it's so summer(H) - by virág<3Puszi,…..
Hát hello!Gyerekek, ez egy szörnyen hosszú, tartalmas rész! Imádjátok, légyszi, sokat dolgoztam vele. Lehet, hogy van benne pár hiba, de nem beszélek németül, és az infót csak ott tudtam volna megszerezni..:S Szóval jó ez így, ahogy én kitaláltam. :D Kérlek, írjatok kommentárt,…..
Sziasztok! Mint a bejegyzés címe is mutatja, beteg vagyok. Nem részletezem, csak annyi, hogy semmihez sincs erőm, kedvem. Most is csak azért ülök itt, hogy szóljak két napig nem lesz rész(minimum) Oké, tudom, hogy egy hónapja írtam utoljára, de ez a betegség nagyon rosszkor…..
hát lányok, itt az új rész.:D remélem tetszik majd, és írtok kommenteket, vagy emailt(dorikah_us5.fan@citromail.hu) légyszi, nagyon jól esne pár bíztató mondat..:)   19. rész/ Buenos Aires, Brazília, május 21. csütörtök/[... Nick szemszög...]   Hallottam ahogy…..
18. részMájus 21. Csütörtök   Egész jó kedvem volt azon a reggelen. Épp a reggelimet fogyasztottam, majd összeszedtem a cuccomat, és mentem suliba. Sophie mostanában sokat alszik a barátnőinél. Bár nem akarom elrontani a kedvem, mégis muszáj arra gondolnom, hogy ez miattam…..
                   Ez egy blog díj! Szabályok: 1.Kiteszem a blogra a logót! 2.Megköszönöd akitől kaptad, és belinkeled :D 3.Elküldöd azoknak, akik szerinted megérdemlik (max 10 ember). 4.Értesíted őket az ajándékról…..