Regisztráció Blogot indítok
Adatok
M_R

0 bejegyzést írt és 1590 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
via GIPHY Mivel Gábor évek óta minden nap vonatozik, örömmel költ többet azért, hogy az IC első osztályán utazhasson. De amióta a metrófelújítás miatt a a MÁV megnyitotta az IC-t is a Budapest bérletesek előtt, úgy érzi, hogy nem azt kapja a pénzéért, amit eddig. Nem azzal van baja, hogy a MÁV…..
M_R 2019.07.16 01:22:49
@MaxwallBircawoman: Tipikus példája vagy a cucialista embertípusnak. Gondolom téged sem zavarna ha megveszed az éves autópálya bérletet, és egyszer csak úgy dönt valaki, hogy mostantól az autópályára fel lehet hajtani lovaskocsival, traktorral, kombájnnal. Ingyen.

Amúgy meg maxwal birka, most azt hiszed ezzel az új "woman" végződésűvel megúszod a sárga kezeslábast?
  Sokat fejlődött a MÁV, mióta gyerekemberből felnőtt lettem, és dagasztja is keblem honfibüszkeség, mikor az internet csodájának segedelmével csak úgy, otthonról vagy telefonról veszem a vonatjegyet, s nem mint nagyanyáink idején, mikor jegypénztárak előtt még…..
M_R 2019.06.22 22:58:44
@Yttrium:
"elszámolhatóság miatt kell a papír jegy,"

Na pont azzal lehet a legkönnyebben csalni.. Volt olyan főnököm aki képes volt jegyeket "kikukázni" és elszámoltatni..

E-számlával ez az "okosság" nem működik..Igaz Magyarország a csalók birodalma..
Esküszöm, megpróbáltam. Isten bizony, kurvára megpróbáltam nem belelátni Gyurcsányba azt, ami. De nem megy. Az össze-vissza kamuzásra, csúsztatásra nincs mentség. Amikor megláttam az újságosnál a Narancs címlapján, először azt gondoltam, ezt a számot biztos nem veszem meg. Végül két nappal később…..
M_R 2019.06.22 22:49:19
@MAXVAL bircaman közíró:
Bégess csak birka - már készül a sárga kezeslábasod..
Szerintem nagyon sokan emlékszünk a régi házi szódás szifonokra. Nekünk halványzöld volt, amibe csak nagyon koncentráltan és határozott mozdulatokkal lehetett beletekerni a kis patront, hogy abból ne szökjön ki a CO2 idő előtt. A patronra aztán ráfagyott a kezem, az első szóda…..
A MÁV belföldi vonatain hosszú évtizedes (ha nem évszázados) története van az étkezőkocsiknak. Azonban ahogy a rendszerváltás után a vasút egyre inkább vesztett vonzerejéből, és elfogytak a fizetőképes utasok, egyre kevésbé érte meg az étkezőkocsikat üzemeltetni. Ehhez képest egész sokáig…..
Szerző: Harmat Árpád A HBO csatornán 2019 tavaszán futó öt részes minisorozat, melynek címe "Chernobyl" óriási népszerűségnek örvend és újra fókusz alá helyezi a csernobili atomkatasztrófa részleteit. Úgy tűnik az emberek érdeklődése ma sem csökkent az 1986-ban történt tragédiát illetően. A…..
M_R 2019.06.02 18:40:58
@Paracord: A tűzoltókat tűzhöz riasztották. Napokig senki (még akik esetleg tudtak róla hogy radioaktív anyag is kikerülhetett) sem ismerték el hogy nem egyszerű tűz/gőztartály felrobbanása történt..
(Kép: nepszava.hu) A múlt hét híre kétségkívül a Budapest-Belgrád vasút kivitelezéséről szóló döntés volt, amiről 24 óra leforgása alatt kiderült, hogy a változatosság kedvéért Mészáros Lőrincnek fog milliárdokat fialni. A Fidesz szerint szakmai döntés született. Ha azonban megkapirgáljuk az…..
   Mottó- Le tud futni 5 mp alatt 100 métert?- Nem- És ha megfizetem?..
M_R 2019.04.27 23:02:31
  Azt látom, hogy az 5 + 1, vagy a 10 + 1 "tuti tipp a ...." kezdetű írásoknak reneszánsza van. Sejteni vélem a mögöttes pszichés hatást: figyelemfelkeltőek, ötletet adnak, vagy szimplán csak olyan dolgokat gyűjtenek össze, melyek egy átlagos épeszű állampolgárnak az életben eszébe nem…..
M_R 2019.04.25 15:50:59
@MAXVAL bircaman közíró: Harsogd csak tele a világhálót a hülyeségeiddel.. Sok időt és energiát megspórolsz a HS-nek:)
A Postinor esemény utáni tabletta igazi magyar siker, ami nemcsak megváltás volt az abortusztól rettegő ifjúságnak, de megihlette az állami propagandagépezetet is...
M_R 2019.04.25 11:46:11
@Szóra kész Szókratész:
Vicces hogy egy piros pöttyös seggű fél-ázsiai félmajom aggódik az észak-atlanti kultúráért..

Te nem vagy része az észak-atlanti kultúrának - remélem nem fogsz itt szaporodni, te redneck..
Orbán simán megszegte a Néppártnak adott ígéretét; Lehűlt a német-francia viszony, miközben erősödnek Európában a populisták, ám azok aligha tudnak közös frakciót létrehozni Strasbourgban; Az unió saját magának tesz keresztbe, noha az EP-választás előtt éppen hogy fokozottan kellene készülnie a…..
M_R 2019.04.15 17:18:37
A közelmúltban több cikk is foglalkozott az azonnali fizetési rendszer bevezetésével, melyre - három éves előkészület után - július elsejével kerül sor. Ez a rendszer biztosítaná, hogy belföldön magánszemélyek tízmillió forint alatti utalásai legfeljebb öt másodpercen belül megérkezzenek a címzett…..
Az van ráírva a Sportszeletekre, hogy minden negyedik nyer, úgyhogy vettem is négyet, csak a nyereményért. Aztán nem nyertem. Pontosabban lehet, mert voltak benne hieroglifák, de azt fejtse meg a Champollion. Pár hét után viszont már tisztán ott volt a "Nyertél" szó, össze is gyűjtöttem belőle egy…..
M_R 2019.04.04 11:14:01
A hét közéleti eseménye volt egy vita. Egyetemisták eresztettek össze két politikust, Novák Katalint a Fideszből és Bangóné Borbély Ildikót az MSZP-ből. Mindegyik tudósításból a családokkal foglalkozó államtitkár győzelmét olvastam ki. A Népszava például, amelynek legalábbis elvileg az ellenzéki…..
Egy több, mint 3 éves küzdelemben értünk el egy hatalmas részsikert! 2019 április 7-től az S25 Budapest — Kunszentmiklós-Tass között közlekedő zónázó járat végre betölti elővárosi vasúti funkcióját és a területen élő diákok, munkába járók kényelmesen és gyorsan eljuthatnak a belvárosba. A mostani…..
Akkor drágának tartottuk, és ma is annak tartjuk a Balatont, de vizsgáljuk csak meg az árakat az egykori és mostani átlagbérhez viszonyítva!  ..
M_R 2019.03.24 08:32:18
@Toussaint L'Overture:
"Budapestről indulva mondjuk Siófokra a 110 km-es távolságot 1 óra alatt megteszed"

Az ország nem csak Butapestből áll... Ha pl. Gyuláról indulsz akkor nem biztos hogy 5 óra alatt eléred a Balatont..
A propaganda adómilliárdokból most épp azt igyekszik bizonygatni, hogy de, Orbán még mindig sebezhetetlen. Teszi ezt egyre hangosabban, hogy túlharsogja a néppárti pofon csattanását...
M_R 2019.03.22 10:44:04
@LIPPSIGEDDON 2019:

Olyanok vagytok mintha az életfogytiglanra ítél bűnöző azt mondaná: engem nem lehet bezárni, én döntöttem úgy hogy többé nem megyek ki a börtönből :)

Értem hogy most nagyon duli-fuli vagy hogy így arcra estél..

Orbánotok meg a te érvelésed is a tipikus cigány gagyizó, aki ha rajta kapják a lopott cihával akkor óbégatni kezd : Ín nem loptám kírem, találtam az uccán.

Te is valami "nem idén barnult" lehetsz :)
1999-ben, amikor Szerbia, azaz akkor még Jugoszláv Szövetségi Köztársaság megpróbálta katonai erővel visszaszerezni Koszovót, vagyis saját területét az albán szeparatistáktól, a Koszovói Felszabadítási Hadseregtől (UÇK). A NATO erre minden nemzetközi felhatalmazás nélkül megindította az ország…..
M_R 2019.03.21 10:47:10
@MAXVAL bircaman közíró: "Ha beveszik őket az EU-ba, egy újabb belső romboló lesznek."

Ahogy a fidesz is..
M_R 2019.03.21 10:50:11
@MAXVAL bircaman közíró:

"Minden nap imádkoztunk, dögöljenek meg a pilóták családostul."

Ez azt hiszem kimeríti a terrorizmussal fenyegetés törvényi tényállásást.

A hozzászólásodat elmentettem, Lehet fogsz még sárga kezeslábasban sétálni.
Bár Orbán Viktor szokásához híven úgy viselkedett pártja felfüggesztése után is, mint aki győztes csatából tér meg, ám vereségének ténye még hívei számára is egyértelmű. Ami fél éve a Sargentini-jelentés elfogadásával elkezdődött az Európai Parlamentben, az most „házon belül” folytatódott, így nem…..
Teljesen nyitott, hogy miként határoz a Fidesz tagsága ügyében az EPP ma délutáni elnökségi ülése. A konzervatívok vezetése szokásához híven se hideg, se meleg kompromisszumot szeretne, azaz egy időre felfüggesztené a magyar kormánypárt tagsági jogait. A Fidesz már európai szintre emelte az…..
M_R 2019.03.20 19:01:25
@Helga Beauty Salon:

Na mi van Helga Buta Szalon meg a többi? Orbámotok becsicskul a lippsikenk :)

Szinte látom magam előtt ahogy véreset vizeltek az erőlködéstől hogy most akkor Orbánotok is egy hibbant lippsi akz kilóra megvett Soros? :)

"Ezek a csicskák úgysem merik (tudják) kidobni Orbánt, eddig sem csináltak semmit pofázáson kívül!
Várlak este töketlen!"

Kis Buzi Szalon - úgy tűnik házhoz jöhetsz a lófaszért :)

Szar lehet nektek, hogy Orbánotokat gyakorlatilag gyámság alá helyezte a Fidszet - a mostani EU-s választás után lófüttyöt nem kapnak az EPP-ben - maximum az ülések végén kitakaríthatnak majd...

De ti csak bégessetek szépen hogy akkor most nem is lippsi csicska a néppárt.. :)