Regisztráció Blogot indítok
Adatok
10Messi4ever

24 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Volt Messinek az a taplósága az első meccsen, amikor a hosszabbításban az oldalvonal mellett izomból meglőtt egy labdát a nézők felé. A közvetítésben nem látszott jól, hogy mit talált el, reklámtáblát talán, aztán jött egy szurkolói videó is, de ott sem látszott, hogy hova…..
Kommenteljünk ide, mert az jó...
Hősünk 28 kép után felébred a kórházban, de senkit sem talál a kórteremben. Üres a folyosó, üres az egész épület. Kisétál: üres és néma az egész város. Elhagyott buszok, elhagyott utcák, elhagyott házak várják. Rorschach nem ért semmit, magányosan, rémülten ténfereg a…..
10Messi4ever 2010.04.27 20:51:37
A futball egyik bűvöletes tulajdonsága, hogy ugyanazt a mérkőzést tízezer néző húszezerféleképp látja, és ennek következtében vég nélkül lehet vitatkozni felette. Az egyikük Cervantes korából veszi a hasonlatait, a másik az afganisztáni helyzet szakkifejezéseivel elemzi a…..
10Messi4ever 2010.04.22 11:56:49
@Csöncsön: +1, én is mindig ezt mondom, de lehurrognak.
December 26-27-én - ahogy megszokhattuk már - teljes fordulót rendeznek az angol bajnokságban. Természetesen, most is poszttal kedveskedünk hűséges olvasóinknak. Annyit mindenképpen ígérhetünk, hogy a tíz meccs elé tett szösszeneteink egyetlen bejgli, szaloncukor, halászlé,…..
Utoljára valami Bee Gees jutott el ilyen magasságokba, de most simán lecsapdáztuk, meg különben is, ki a fene akar rájuk emlékezni, mikor itt száguld tovább a Rorschach. Rendületlenül keressük popp (3#), Isarsturm (2#), ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami, ZenZo, vár a tévé,…..
FC Barcelona 1899 Elköltöztünk 2009.08.26 10:54:00
Én, a blog szerkesztője, 10Messi4ever átköltöztettem a lapot:www.visca-el-barca.gportal.huEgy barátommal együtt szerkesztjük az oldalt,, én RFM-ként, ő Hallerként írja a cikkeket.Köszönöm az eddigi látogatásokat (már ha voltak), üdv: 10Messi4ever..
Az első lehetőséget kihasználta a katalán csapat, ami a trófeaszerzést illeti. A spanyol szuperkupa odavágóján 2-1-re győztek idegenben a Bilbao ellen, most pedig hazai pályán verték meg könnyed játékkal 3-0-ra a baszkokat.Ibrahimovic most mutatkozott be tétmeccsen, jól szerepelt.…..
Az FC Barcelona a Manchester City csapatát fogadta a Joan Gamper-kupa keretein belül. A Barca tartalékos csapattal állt fel, ennek ellenére végigtámadta a meccset, mégis az angol csapat nyert Petrov 27. percben szerzett gólja által. A találat szerzője egy gyors kontratámadást fejezett…..
Az FC Barcelona megkezdte idei tétmeccseinek sorozatát, az idény a spanyol szuperkupa odavágójával indult. Az Athletic Bilbao otthonában, a San Mamés stadionban lépett pályára a katalán gárda, méghozzá az alábbi csapattal: Valdés - Abidal, Piqué, Puyol, Alves - Keita, Touré, Xavi…..
FC Barcelona 1899 Chivas 1-1 Barca 2009.08.09 12:28:00
A Chivas Guadalajara megakadályozta az FC Barcelona győzelmét az amerikai túra harmadik, utolsó mérkőzésén. Ramón Morales szerzett vezetést a mexikói csapatnak az 51. percben, az egyenlítő találatot 13 perccel később Bojan Krkic jegyezte...
Megállapodtak a katalánok és a zebrák, Martín Cáceres egy évre a torinói sztárcsapat játékosa lesz. A Juve opciós jogot is kapott, az idény után 11+1 millió euróért vásárolhatják meg a 22 éves uruguayi védőt...
Az FC Barcelona kiütéses vereséget mért az amerikai csapatra. Messi szerezte meg a vezetést a 20. percben, majd szintén ő lőtte a második gólt a 40. minutumban. A végén két fiatal is értékesítette lehetőségét, Jeffren a 73. és Pedro a 88. játékpercben tette ezt...
A Barca 2-1-re verte a Los Angeles Galaxy Beckhammel felálló csapatát több mint kilencvenezer ember előtt. A vezető gólt Pedro szerezte meg a 11. percben, erre a félidő végén, a 44. percben még válaszolni tudott David Beckham. A győztes gólt a második játékrészre beálló Jeffren…..
Mégsem az Interbe, hanem volt csapatába igazol kölcsönben Alekszandr Hleb, az FC Barcelona fehérorosz középpályása. A katalán gárda hárommillió euró kártérítést fizet az Internazionalénak, a Stuttgart viszont az olasz bajnokkal szemben a játékos teljes fizetését magára…..
Az újonnan igazolt ifjú brazil csatárt a következő szezonban a lisszaboni csapatban láthatjuk, sőt, ha a Benfica elégedett Keirrison munkájával, a támadó további egy évig segítheti a portugál klubot...
Zlatan Ibrahimovic, a svéd-bosnyák csatárzseni az Internazionale csapatától érkezik az FC Barcelonába, a milánói gárda Samuel Eto'o és Alekszandr Hleb játékjogát kapja érte (utóbbiét kölcsönben), emellett a katalánok 48 millió eurót utalnak a számlájukra...
Az FC Barcelona 4-1-re verte az egyiptomi Al Ahly csapatát a Wembley-kupa második fordulójában. Gólszerzők: Bojan 15', Rueda 40', Jeffren 55', Pedro 66' - El Egezy 30'...
A Tottenham Hotspur elleni mérkőzésen, amelyet a Wembley-kupa keretein belül rendeztek meg, egy B-csapattal felálló FC Barcelona játszott 1-1-es döntetlent a motiváltan játszó angol élcsapat ellen. Bojan szerezte meg a vezetést a 32. percben, az egyenlítést a 83. minutumban Livermore…..
A Palmeirasban nagyszerűen teljesítő 20 éves brazil középcsatár 14 millió euróért kerül a katalánokhoz. Jó szereplése esetén további 2 milliót kap a dél-amerikai klub. Amint azt Guardiola az év első sajtótájékoztatójában kijelentette, a következő szezonban nem látjuk…..
Egy fecske nem csinál nyarat. Két dudás egy csárdában, két asszony egy konyhában nem fér meg. Három a magyar igazság. A lónak is négy lába van, mégis megbotlik. Hol öt ember jóllakik, a hatodik sem marad éhen. Heten vannak, mint a gonoszok, ráadásul az egyik tizenkilenc, a másik…..
Miután Luís Filipével, a Deportivo brazil balhátvédjével kapcsolatban nem sikerült dűlőre jutni a La Coruna-i csapattal, az FC Barcelona leigazolta Maxwell Scherrer Cabelino Andradét, az Internazionáléból ismert brazil balbekket. Az idén 28 éves Maxwellért 4,5 millió eurót kap az…..
A Limerick Madness Baráti Kör nyilván várja már az előző fordulóban kidobolt verseny eredményét, így nem is húzzuk az időt - olyan sokáig. Két tucat pályamű érkezett újjáéledő Ronaldo témakörben, melyek elemzéséhez a kurátorok nagy műgonddal álltak neki: egyikükben a…..
Az FC Barcelona elefántcsontparti védekező középpályása, Yaya Touré aláírta új szerződését, melynek értelmében 2012-ig lesz a katalán csapat játékosa.Eddig 60 000 000 euró volt a kivásárlási ára, ezt most százmillióra módosították, tehát bebetonozták a helyét a…..