Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RickyTerror

43 bejegyzést írt és 127 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most van az éjnek rémjáró szaka, Minden sír ásít, s maga a pokol Dögvészt lehell ki. így reagált volna a legendás forgatókönyvíró a Blikk szerdai hírére, miszerint az RTL Klub az idén már a 20. évadát morzsoló sorozat legendás karakterét szellemként vagy látomásként támasztja fel. A most 76…..
Miután Orbánék kormányzás helyett elmalmoztak pár hónapig ezzel a menekültesdivel, kiderült, hogy hiába minden idők legdrágább és legparáztatóbb magyar reklámkampánya, az istenadta nép inkább kiszaladna a telekre még a hidegfront előtt füvet nyírni. Ezért ahogy jönnek sorban a buktát előrevetítő…..
Nagyon úgy tűnik, hogy a közmédia parancsba kapta: tűzön-vízen át nyomni kell azt, hogy Orbán Viktor Európa megmentője, hogy csak ő állítja meg az Öreg Kontinens határain a menekültáradatot. A köztévében ugyanis azután is a magyar miniszterelnök érdemének tudják be a legutóbbi uniós csúcs döntésének…..
Vagy 15 másodpercnyi, de az megérdemelten. Bodajkon egy előmászó tétova nyuszi mentette meg az egész elcseszett hóhelyzetes bejelentkezést. ..
  A többlépcsős elbocsátásoknak köszönhetően szerencsére a közmédiában felszabadult egy kiemelt multimédiás újságírói hely Áder János fia számára. Áder Andrást idén október 17-től alkalmazza az MTVA, de amikor a szimatot fogó Népszabadság ennél többet is meg…..
Nem kellett volna (a videó az angol nyelv ismerete nélkül is abszolút élvezhető) Ugye ismerős a szitu? Az elmúlt hetekben az Index minden gázai témájú cikkéhez is nagyjából 35545466 darab komment/levél érkezett, melyek lényege vagy az volt, hogy "Pusztuljanak a koszos arab…..
Ha követi - és miért ne követné? - Trónok harca-napunkat, akkor láthatta, hogy a világ jobban készül már a sorozat negyedik évadjára, mint a foci-vébére. A promók szerint a "leggrandiózusabb, legvéresebb szezon" következik, és ezirányú várakozásainkat erősíti a fan art-ra…..
      A kreatív lelkesedés egészen addig tartott, amíg ki nem derült, hogy a videó az osztrák Néppárt 2008-as kampányfilmjének az újrakiadása, egyedül az SPÖ-ajánlószelvényt montírozták át Összefogás-köszönőlevélre:  ..
Az nem más, mint G. Fodor Gábor. A Századvégnek ugyanis tavaly sikerült 5 milliárd forintos kommunikációs megbízással az Altus és társai mellé emelkedni, szóval a Fidesz-frakciótól mellékesként havi 750 ezret szakító igazgató most egy Fashion Street-i farkas lazaságával…..
Az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség hétfőn a Corvinus Egyetem aulájában tüntetést rendezett Karl Marx szobrának eltávolítását követelve. A "Goodbye Marx!" című rendezvény mellé ezt a közleményt kaptuk: Nincs helye Marx szobrának a Corvinus Egyetemen. Marx…..
Pedig nem. A Fidesz sajtóosztálya szerint viszont igen. A devizahiteles családok megsegítésére 2012-ben kezdték el építeni az ócsai lakóparkot, a 2,5 milliárdos költséggel felhúzott házaknak azonban alig a fele kelt el eddig, de az ottlakók sem tudnak mit kezdeni magukkal a…..
Kell még valamit mondanom? Mármint azon kívül, hogy:Köszönjük!    ..
Idén október 23-ig rekordszámú, félmillió kerékpáros tekert el a budapesti Múzeum körúton található kerékpárszámláló alatt, és ez 10 százalékkal haladja meg a tavaly egész évben mért számot – olvastuk csütörtökön a Magyar Kerékpárosklub honlapján. A…..
Tisztelt, barátaim, a kommunisták! A kommunisták, tisztelt, a kommunisták. Barátaim! Tisztelt. Kommunisták! A kommunisták – kommunisták! Barátaim – barátaim. Tisztelt – tisztelt. A kommunisták barátaim. A kommunisták, a kommunisták, a kommunisták! Barátaim, a…..
Követték a hétfői parlamenti közvetítést? Nem? De az csak megvan, hogy milyen kérdésekkel törték meg a szocialisták Orbán Viktort? Az sincs? Nem csoda, ugyanis a szocialisták a Parlamentben mindent megtesznek azért, hogy Orbán hatalmon maradjon. Bizony. Ahhoz, hogy ezt a…..
Lehet, hogy szőröstökű veteránok csinálják az internet legjavát kinyomtató Poszt magazint, de már a negyedik számban olyan gyermeteg címlap-hibát vétettek, amire a mi, elírások iránt igazán fogékony szerkesztőségünk is csak a fejét tudta csóválni. Megvan? ..
Eltököltük a trafikbotrányt? Becsődölt az áfacsökkentéses kampány? Befigyel egy újabb kétharmad a Fidesznek? Neoliberális a Bajnai?  Semmi baj Elvtársak, mindenki őrizze meg nyugalmát! Kinyitjuk a Köztársaság téri pártlistákkal fedett veremben rejtegetett…..
Úgy tűnik, kormányunk olyan nagyot nyújtózott kelet felé, hogy nem vette észre, már nyugaton tart. Mi legalábbis nem tudunk mást elképzelni, amikor megláttuk a kormány honlapján a szalagcímet: A keleti nyitás politikájáról tárgyalt brazil partnerével a…..
Nem emlékszik már pontosan, mi is volt az igazán idegesítő a "liberális" pártban? Semmi baj, Mihályi Péter közgazdász a baloldali Galamusban (!!!) megjelent cikkével segít önnek! Mert amikor kezdésnek az arcába robban, hogy „a rendszerváltás óta eltelt időszak legfontosabb…..
És ugyan ki más spannolna le ezen a módon választóival, mint Gyurcsány Ferenc? Nagyon reméljük, hogy hamarosan óriásplakáton is láthatjuk, bár azért egy hátrafordított Jetses bézbólsapkával még ütősebb lenne az összkép. Az pedig eszünkbe sem jutott, hogy a Demokratikus…..
A semmitmondó "nemzetpolitikai" szájtépések maratoni fesztiváljának, a Bálványosi Nyári Szabadegyetemnek a sajtósai annyira nyeregben érzik magukat, hogy már a regisztrációs menüben irritáló fölényességgel vágják az arcunkba, mi fán is terem a valódi…..
"Előbb az elvek, aztán a programok, végül a személyek – ebben a sorrendben", árulta el Bajnai Gordon még áprilisban a szocialistákkal kötendő megállapodás receptjét. De Mesterházy Attila nyilván uncoolnak tartja ezt a molyolást, mert neki levágós, hogy ha Szájer József…..
Míg az ország az árvíz ellen védekezik, a rezsim stikában törvényeket hoz és agymosást tart! Most dobta be a postás az Együtt-Párbeszéd Magyarországért Szövetség közleményét. Tanácstalanul nyomkodom a billentyűket, ehhez nem lehet mit hozzátenni...
Horváth István, Szekszárd polgármestere. A nyilvánvalóan spontán, minden PR-szándék nélkül készült képeket a Polgármester Úr saját hivatala küldte nekünk. Köszönjük! ..
Az amúgy is botrányos szakaszokkal tűzdelt budai oldalon mindenképpen. A Szent Gellért tértől az Döbrentei térig még istenes a helyzet, bár az Erzsébet híd lábánál már kicsit bugyog a víz. A katasztrófaturisták koncentrációja azonban a Lánchíd felé közeledve egyre csak nő,…..