Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Su Larsen (törölt)

0 bejegyzést írt és 148 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már csak párat kell aludni, és tadaaaaaaam, jönnek a főpolgi választások. Micsoda izgalmak! Marad a jelenlegi? Vagy más lesz? Na de ki lesz az? Nos, ezt még nem tudom, de megkönnyítem a helyzeteteket. Bemutatom a szóbajöhető embereket.Első alkalommal Kim Dzsong Illel beszélgettem. (A…..
Bigyóblog Ledes ruhacsipesz 2009.09.11 13:11:00
Ruhacsipesz alakú ledlámpa. A jó benne, hogy bárhova odacsíphetjük. Vagy különböző színű papírokkal a hangulatnak megfelelő lámpát készíthetünk.Via OhGizmo!..
Su Larsen (törölt) 2009.09.12 15:36:21
Su Larsen (törölt) 2009.09.12 15:37:06
smilebomb Nem kellek eléggé:D 2009.09.12 09:51:00
Sziasztok.Már megint sikerült jó sok időt blogírás nélkül töltenem,így lesz mondanivalóm.Az iskolával rámszakadtak a tanulás nehézségei,de élvezem.Nagyon sokat kell tanulnom angolra,ezen a héten kb 5 órát aludtam naponta,éjszaka fenn voltam angol tételezni,de nem…..
Dick Cook, a Walt Disney stúdió egyik vezetője bejelentette, hogy az 1968-ban bemutatott Sárga tengeralattjáró zenés-animációs-fantasy filmnek elkészítik a feldolgozását. Robert Zemeckis (Vissza a jövőbe) fogja írni a forgatókönyvet, majd a rendezői teendőket is el fogja látni.…..
Néhány napja betörtek Lindsay Lohan házába, a színésznő természetesen eléggé feldúlt volt az eset miatt, mivel ellopták a privát videóit és fotóit. A színésznő apja szerint a rablás belső munka lehetett, a nyomozók is így vélik, magát Lohant vádolják azzal, hogy…..
Su Larsen (törölt) 2009.09.10 16:19:27
@bad00: Pedig némi "véletlen" pornó felkerülés nagy botrányt okoz és a botrány meg nézettséget és pénzt jelent. A pixeles kép hasonlít párom főnökére ő is sötét. Lehet összejátszanak?
wécésfüzet ELVIS 2009.09.07 10:54:00
Újra eljöttem látogatóba a Kriszhez. Gondoltam üdvözletem teszem, itt a wécésfüzeten. Szóval mindenkinek küldök egy gennyes puszit, s remélem találkozunk valahogy, még mielőtt újra eltűnök egy időre! Ne feledjétek; ELVIS VAN,VOLT,ÉS LESZ!Addig is egy kép rólam, hisz…..
Su Larsen (törölt) 2009.09.09 13:47:44
@endreandras: teljesen lényegtelen :P
Su Larsen (törölt) 2009.09.10 15:36:36
"Süti (9) mint a gyerekek úgy általában, rá van kattanva az állatokra. Ebben a rajongásban nem befolyásolja az adott egyed lábainak száma, vagy annak karosszériája. A dömsödi haciendán fogta ezt a zöld levelibékát, akit nyilván összezavart a póló felirata. Nekünk meg…..
A fórum eddigi termése:Megtudtam hogy túl nagy az arcom rossz a hozzáállásom, dolgozni kell keményen és hinni a sikerben, vagy igyak inkább egy sört. Ja és a jó magyar szokás szerinti úgysem lesz abból semmit, sem lehetett kihagyni. További kedvenceim: a lehetetlen, minden úgy jó…..
Kevesen gondolnák Lüsziről, de zsenge kora ellenére rendszeresen maszturbál a zuhanyzóban. Operatőrünk a szokásos esti siminek volt a szemtanúja, amikor Lüszi azt mondta, hogy haaaaaaaaaapci.Tekintve, hogy ez igazán egzotikus eseménynek számít a villalakók életében, azonnal…..
Bigyóblog Telefonálj az ujjadal! 2009.09.09 11:49:00
Gyerekkorunkból mindannyian ismerjük az egyezményes telefonálást imitáló jelet. Milyen lenne, ha két gyűrű segítségével tényleg tudnánk így telefonálni. A bluetoothos sárga gyűrűbe beszélünk, a pink gyűrűből pedig halljuk, amit a vonal túlvégén mondanak. Bármilyen…..
Töltött galamb jellegű curry tündérünk után itt a manga-bambi szemű indiai szupernő. A neve Sridevi és régóta nyomja az ipart, eredetilag a tamil filmszakma keresett színésznője volt. A hetvenes évek végén azonban filmjeivel egész Indiában népszerűségre tett szert. A…..
Az emberek "egészséges" vonzódását az emberi test megváltoztatásához ősidők óta ismerjük. Vegyük például a darázsderekat és szegezzük vizorainkat Paddy Hartley arcfűzőire. Perverz ötlet, legalább annyira, mint a már korábban említett skinbages termékek. Ráadásul…..
Holnap este hétkor minden kiderül, de ahogy az Apple is utalt rá, jobb, ha nem számítunk túl sok mindenre. Csak rock and roll lesz, a tablet később (vagy soha), és most úgy tűnik, az iPodokra szerelt kamera is várat magára. Egy Apple-közeli forrás szerint az utolsó pillanatban…..
Egészen elképesztő specialitást túrtunk elő a világhálóról, a koraközépkori tömöttvállú lilazakós televíziózás a lá hongrie Kanadában él tovább. A totálisan amatőrökből összeállt kanadai-magyar brigád olyan bájos, hogy nincs szívünk dörgedelmeket zengeni felettük.…..
Su Larsen (törölt) 2009.09.08 18:59:54
@insect02: Van nekik, Kanadai.
Aki látott már Pixar produkciót, az bizonyára emlékszik arra, hogy az alkotások elején egy kis világító lámpa ugrál be a képbe. John Lasseter elárulta, hogy egy norvég lámpagyár a Luxo AS ihlette meg őt a "figura" kapcsán, sőt a l nevét is róluk kapta (Luxo Jr.) a…..
kontra: nem lehet kádban olvasni (gondolom az elektronikának nem tesz jót..) .Amúgy valóban van ilyen, több fajta is immár. A jövő valóban elkezdődött a könyvekkel kapcsolatban is. De még nem tudtam eldönteni, hogy ez most jó vagy nem jó, mindenestre a fejlődés útjába nem…..
Su Larsen (törölt) 2009.09.07 19:28:41
Archie Anderson érdemeit sem kell hosszasan méltatni, mondjuk egyszerűen azt, hogy nélküle sem lenne olyan a blog, amilyen, amiért nagy-nagy köszönet neki:A félrefordításoknak külön kategóriája az, amikor a ferdítő nem ismer (fel) egy kifejezést, és szó szerint lefordítja. Két…..
Su Larsen (törölt) 2009.09.07 17:16:41
@babó: Ilyenkor kell mély értelműen hümmögni és arrébb menni, nekem eddig bevált.
JanDítě: Nagyon régen kb 15-20 évvel ezelött volt egy talán angol mese sorozat az mtv-n élő szereplőkkel.Egy rész maradt meg bennem.A főszereplő, talán egy katona látta a halált.Haldoklókhoz hívták mert mivel látta, meg tudta mondani (ha a fejénél állt nem halt meg ha a…..
Su Larsen (törölt) 2009.09.07 17:13:31
Nemcsak F. Vipera, mi sem értjük, mire gondolhatott ennek az erős kisugárzású, enigmatikus üzenetnek a szerzője a nyilvános vécében. Lehet, hogy egy felszíni vizeink szervesanyag-szennyezettsége miatt aggódó állampolgár óvatos tapogatózásáról van szó? Finom ember, nem akar…..
Su Larsen (törölt) 2009.09.07 01:19:49
 Szombaton a fél Reakció a buziügyön pörgött: Naményi, nénike és jómagunk a Meleg Méltóság Menetén verettük, a többiek otthon egymással. Mi jobban jártunk, mert sütött a nap, és feltünően sok volt a jó csaj; más kérdés, hogy lehet-e kezdeni velük valamit. Szerintünk…..
Su Larsen (törölt) 2009.09.06 12:35:00
@szmoker: Te vagy rá a bizonyíték.

(Mellesleg az agyhalál után a test még életben marad.)
senkisemolvassa.blog.hu Fever pitch 2009.09.04 08:13:32
   Hú, de szellemes utalással nyitok megint... (Helyes megfejtők kommentben jelentkezhetnek, nyereményük még kérdéses). Szóval a lényeg: megyünk meccsre megint!   A magyar válogatottra sorsdöntő meccs vár a svédekkel szombat este, és végre megvan a jegyünk!…..
Agyvihar Az ütő és a labda 2009.09.01 22:19:00
Egy labda és egy ütő együtt 110 forintba kerül. Az ütő 100 forinttal kerül többe, mint a labda. Mennyibe kerül a labda? Gondolkozz néhány másodpercig a válaszon, majd olvass tovább. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Amennyiben 10 forintra gondoltál, akkor…..
Su Larsen (törölt) 2009.09.04 19:07:41
Eurobike Global Show zajlik éppen Németországban. Több gyártó is a biciklis kiállításra időzítette új cuccainak premierjét. Az előzetesek szerint a show egyik sztárja a YikeBike nevű szerkezet lesz. A sikert garantálja az erős dizájn és a nagyon megkomponált pr-kampány, ami…..
Ökováros Délegyházai ökogiccs 2009.09.04 12:52:00
Múlt hétvégén megnéztünk egy különös hibrid ökotelepülést. A Délegyházai Robinson Park területe korábban mezőgazdasági terület volt, de jelenlegi tulajdonosai megörökölték, és készítettek rá egy új területrendezési koncepciót, azaz belterületté nyilváníttatták. A…..