Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fandorin

0 bejegyzést írt és 76 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Varánusz Pornót az iskolákba 2010.04.25 08:00:00
Nem gondoltam, hogy a német visszafogott konzervatív légkörben fog először fölmerülni, vigyék be a pornót az iskolákba. Latin, szexistennek kikiáltott népektől inkább várná az ember, hogy a prüdériát levetkőzve szembe mernek nézni a mai kor szabadosságával, iskolai…..
Fandorin 2010.04.25 10:22:01
A Stop.hu információi szerint Orosz József napokon belül abbahagyja rádióműsorát, és gyorsan Kanadába távozik. A lap információi szerint a Kontra már csak április végéig marad műsoron, azután a rádiós műsorvezető állítólag a tengerentúlon fog tanítani. De hogy mit, arról…..
Az a hír járja, hogy a Mónika show bukása miatt a Tv2 sem ragaszkodik már ahhoz, hogy költséges forgatókönyv alapján megírt, sok statisztát foglalkoztató délutáni talk show-ra dobja ki a pénzét. Vagyis Joshi Bharatnak is vége lehet nemsokára. Sőt állítólag erről a…..
Maradjunk annyiban, az MTK II - Vác érdekesebb volt.1-1 lett a végeredmény, váci vezetés után egyenlítettünk az 54. percben Pál Szabolcs góljával, és ha az ember a gyönyörű Promontor utcai pályáról, Budafok közepéről haza akar menni a távoli Zuglóba, még csak rohannia sem…..
Kivételesen semmit nem kell tennünk ahhoz, hogy okosabbak legyünk, csak várni: mához három hétre sokkal többet tudunk majd a magyar politika jövőjéről. A parlamenti választás legfontosabb kérdései április 11-én eldőlnek: (1) kiderül, hogy van-e esélye a Fidesznek a kétharmadra,…..
Sziasztok!Közel 12 évnyi közoktatási pályafutásom alatt jó néhány intőt és rovót sikerült összeszednem. Talán ez sikeredett a legidétlenebbre, holott teljesen ártatlan vagyok. Csak annyi történt, hogy német órán tetszett a nálam csak 4-5 évvel idősebb némettanárnő ruhája, (meg persze a tanárnő...)…..
Az alábbi nyílt levelet írtam nemrég Orbán Viktornak, a Fidesz miniszterelnök-jelöltjének. Kedves Viktor!  Remélem, nem veszed zokon a tegezést, nem tiszteletlenségből teszem, bár három évvel fiatalabb vagyok nálad, a korosztályomban többnyire ezt használjuk ilyen…..
Ellenőrző Buszsofőr leszek! 2010.02.06 08:00:00
Levélírónk a BKV sztrájk nyomán gondolkodott el azon, hogy milyen lenne, ha a tanárok is sztrájkolnának, mondjuk az érettségi előtt. Közfeladatot ellátó személyek esetében ez nem annyira egyszerű, de akik hivatásuknak tekintik a tanítást, nem is lennének képesek rá, ez a…..
Képviselő Funky Kósa, lovon 2010.01.25 16:52:00
Amikor néhány hónapja Kósa Lajos polgármester saját szobrának kiállítását tiltotta le Debrecenben, sokan tették fel magukban a kérdést: vajon milyen művészeti alkotás nyerné el a város vezetőjéne tetszését. Szerencsére most megkaptuk a választ:     Ez a meseszép…..
Ismerjék meg az embert, aki - levelezgetésben kimerülő - harcot indított a híres hamburgeres ellen, mert az megerőszakolja a magyar ábécét. Mártont sérti, hogy a McDonald's CBH-nak nevezi a csirke-bacon-hagyma-szendvicset, pedig a csirke szó cs-vel kezdődik. Engem aztán nem zavarnak…..
Az SZDSZ várható parlamenti búcsúja kapcsán korábban már írtam a liberális tábor lehetséges jövőjéről. A kérdés azonban ennél tágabban is megfogalmazható: vajon hogyan hat az SZDSZ kiesése a teljes magyar politikára? Ne feledjük, a liberális párt húsz évig –…..
Ellenőrző Rohadó oktatás? 2010.01.03 08:00:00
Mokkaczukka kommentjét tartottuk érdemesnek arra, hogy önnálló posztként megjelenjen, mivel tömören összefoglalja a többség oktatásról alkotott véleményét. Reményeink szerint nem ennyire rossz a helyzet, de elfogadjuk, ha más így látja. Az az igazság, hogy az oktatás…..
Mandiner blog Felvidéki intő 2009.12.28 08:01:00
  Mint arról már beszámolt Turul fővezér, felvidéki kollégáink háromnapos agyviharon láttak vendégül néhányunkat a Fátra lábánál. Szép volt, jó volt, de azt is be kell vallani, hogy intőt kaptunk. Csúnyát. Nem mi, a Reakció, vagy nemcsak mi. Hanem az az egész…..
Minden foglalkozásnak megvan a rákfenéje, a tanárságé egyértelműen az állandó adminisztráció. A diák minden megmozdulását rögzíteni kell, jelezni a Fenntartó felé, aminek jogossát nem is vitatja levélírónk, inkább az elavult módszerekkel gyűlik meg a baja, neki is, mint…..
Sokat foglalkoztunk már az iskolai nyelvoktatás szinvonalával, B29 az eredménytelenség lehetséges okait vizsgálja a tankönyvektől elkezdve a vizsgák színvonaláig. Várjuk a más tárgyakat tanító tanár társaink leveleit a saját szakukat éríntő problémákról! Kedves…..
Checkpoint Charlie Lopják a közt 2009.11.24 11:46:00
A magyarok általában a világ legrosszabb fajtája. Nem szeretnek és nem becsülnek egyetlen nemzetet sem a világon, és egymást sem szeretik. Mindenki a maga kényelmére gondol, lopják a közt, és kevesen törődnek vele. Egymás között olyan titkos gyűlöletet és ellenségeskedést…..
function PlaySound(url) { document.getElementById('spanDyn').innerHTML=""; } Legutóbb megismerkedtünk az angol nyelv kiejtésének múltbéli alakulásával, el­jutottunk időben az Újvilág benépesítéséig. Ez a történés új fejezetet nyitott az angol nyelv történetében,…..
Fandorin 2009.11.22 09:31:43
Elég! Vessünk már véget kérem annak, hogy a rendőrök például, amikor mikrofonközelbe kerülnek, bestiális kegyetlenséggel esnek neki az anyanyelvnek! Megfigyeltétek már? A legegyszerűbb dolgokat is olyan nyakatekert, faramuci módon képesek előadni, hogy a zembernek belesajdul a…..
Gyakran panaszkodunk a fiatalok érdektelenségére és tájékozatlanságára, de amiről Méda leveléből értesülünk, az a legvadabb rémálmainkat is felülmúlja. Felnő egy nemzedék,  akinek már semmit nem jelent a náci Németország, és sokan vagyunk még, akik azt hiszik, hogy…..
Fandorin 2009.11.07 19:16:13
@Trojai:
Na ja ahhoz képest Londonban kicsit robbantottak a muszlimok ( meg is haltak jóáran ), de ez téged ne zavarjon ha majd bemész az undergroundba vagy felszállsz egy doubledeckerre...
Have a nice cigánypecsenye ( fried pork gypsy style )
(Shelf kolléga feltöltötte és feliratozta a riportot)  A magyar szélsőjobbal, Orbán Viktorral és a Demokrata szarkasztikus írásával foglalkoztak a minap a svéd televízió főműsoridejében, miközben Nádas „Nincsmorálisválság” Péter telefonon emlékeztette a…..
Elcsépelt közhely, hogy a mai világban elengedhetetlen a legalább középszintű angoltudás, azonban sokan nem szívesen szólalnak meg ezen a nyelven, mivel félnek, hogy rossz kiejtésük miatt nevetség tárgyává válnak embertársaik körében. Ez az aggodalom bizony egyáltalán nem…..
A filmezéstől évek óta visszavonult, s idén ennek ellenére a legkívánatosabb pornósnak megválasztott Dolly október 23-án ünnepelte a 40. születésnapját, sok boldogságot kívánunk neki! A képre kattintva egy igazi klasszikus jelenetet találtok, aminek a végén (az amúgy…..
Fandorin 2009.10.25 21:00:26
@Közöd??:
Te meg már el ismentél...
Amúgy rusnya egy némber....
A földrajz továbbra sem megy az újságíróknak. Legyen akár szó a hírt kiszivárogtató Tanjugról, akár az  átvevő MTI-ről, akár a leközlő Délmagyarország internetes verziójáról.     A bulvárízű, semmilyen megerősített információkkal nem…..