Regisztráció Blogot indítok
Adatok
strati

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezt a cikket azért írom, mert a történtek fényében szükségét érzem az emberek felvilágosításának. Szakmai szemmel nézve egész más a történet, mint ahogyan azt a kommentelők java (tinik) látják, éppen ezért elsősorban nem is nekik szól ez a cikk (bár tanulságos), sokkal…..
Bár régóta ígérjük, hogy lesz ilyen is - mégis ez az első sörbeszámolónk. Nem akarunk persze az erre szakosodott, tematikus blogokkal versenyezni - de úgy érezzük, tudunk újat mondani a sörmárkák terén. Magyarországon ma méltánytalanul periférikus helyet foglalnak el a piacon…..
Az Index.hu szombaton átáll, ezért az F1-blogon írunk a mogyoródi futam eseményeiről.Lesz online közvetítés a 3. szabadedzésről 11-től délig, az időmérőről délután 2-től háromig, tovább is, ha szokatlan történik. Emellett hírek, érdekességek az autókról, a…..
Időrendben nem ez a beküldött anyag következne, de előrébb vettem, mivel nekem is évek óta fáj a címben olvasható félrefordítás. Az érdem Póké, hogy emlékeztetett rá:Nagyon szeretném, ha megemlítenéd kedvenc ordas félrefordításomat, amit azért is gyűlölök, mert még…..
strati 2008.09.08 21:14:01
El Mondo blog Együnk az agyunkért 2008.08.12 08:02:00
Enni jó! Különösen akkor, ha jobb hangulatunk lesz tőle, és még az idegrendszerünknek is jót tesz. Sajnos nem ehetünk akármit, és főleg nem akármennyit. Júliusban jelent meg a Nature Reviews Neuroscience-ben egy összefoglaló azokról a kutatásokról, amelyek az elmúlt években a…..
comment:com Hírek kávé mellé 2008.08.06 09:00:00
A Disney-nek megtetszett az HBO Flight of the Conchords című vicces sorozata egy új-zélandi zenekarról, így rittyentenek egyet maguknak ők is, mégpedig a Camp Rock című tinifilmben látott Jonas Brothers nevű együttessel a főszerepben. Toni Braxton, Kim Kardashian, Dan Marino, Lance…..
Gyros ajánló Melyiket válasszam? 2008.06.02 18:41:00
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni az ügyben, hogy melyik gyrosost támadjam be a következő alkalommal.1:  9. kerületben a Bakáts téren2:   Tücsök Gyros3:   Blahán a Kiosk török gyrostVálasszatok légyszíves! Köszi!U.I.: Én nemsokára felkeresem a…..
Gyros ajánló Zugló gyrosa 2.0 2008.06.23 10:48:00
Valamelyik nap, pontosan kedden újra a sulinknál lévő Róna utcai gyrososhoz vettük az irányt, és most az előző cikket szeretném kicsit feljavítani ami erről a gyrososról szólt. Az üzletben még mindig 550 ft. a gyros ami egy teljesen jó ár és a kiszolgálás is nagyon kedves,…..
Ezt annyian megírták, hogy bár biztos mindenhol körbement már így hónap közepén, muszáj itt is megemlékeznünk róla. A havibérlet megszűnésével trükkösen emelt árat a BKV, hiszen az eddig 30-31+5 nap helyett most februárban pl 29 napos lett a 30 napos bérlet. (Mondjuk nyilván…..
Január 30-ától a Yahoo is csatlakozik az OpenID-kezdeményezéshez. Vagyis a Yahoo közel negyedmilliárd felhasználója potenciális OpenID-felhasználóvá válik. A decentralizált beléptetőrendszerbe eddig kábé 120 millió accountot regisztráltak. (Nekem mondjuk kicsit magasnak tűnik…..
Zoltán szomorúan konstatálta, hogy az olcsó tintasugaras gépeket azonnali eldobásra gyártják, és mint ilyenek, a szerviz sem kezd velük semmit, azon felül, hogy hozat egy cseregépet a világ végéről:Ez év márciusban befektettem egy canon pixma mp160-as multifunkciós készülékre.…..
Álmunkban egy varázslatos helyen jártunk. Az utcákon gyermekek muzsikáltak, és danoltak, békésen megfért egymás mellett a reppes és a diszkós. Az álmunkban megjelent helynek Internet a neve. Szeretnénk nektek bemutatni az Öt utcaikat, és megkérni benneteket, hogy mindkét…..
strati 2007.09.03 15:15:22
Folytatásához érkezett a temetőben maszturbáló és fotózkodó békéscsabai dark-goth-blekkmetál párocska nagy sikerű története, ami bár igen tanulságos, de hosszú és nem is túl izgalmas vagy tréfás, tehát csak az kattintson tovább, akit érdekelnek a rendőrségi és jogi…..
Subba Egy nap a magyar popzenében 2007.04.12 15:49:00
Milyen beteg elmében merül fel az, hogy hazájának szüksége van még egy Noxra? Ki az az aljas gonosztevő, az az elvetemült bűnöző, aki ezzel gázol bele honfitársai ízlésébe és jóérzésébe? Kik a felelősek ezért az Ezüst-Patak nevű istencsapásáért? Hogy lehetnek…..