Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SumQuiSum

0 bejegyzést írt és 258 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A budapesti dugódíj bevezetésének csak az lehet a célja (amint az kellene, hogy legyen a célja minden állami intézkedésnek), hogy javuljon a lakosság életminősége. A dugódíj hatására meg kell szűnnie a dugók túlnyomó részének, továbbá javulnia a közlekedési viszonyoknak és a levegő minőségének.…..
Nem vagyok odáig az autókért, nem tudok órákon át beszélni a turbófeltöltőkről, egyrészt mert nem érdekel, másrészt meg azért, mert azt sem tudom, mi az. Nincs jogsim, autóm, nem érdekel ez a dolog (vezetés), BKV-zok és überezek, és minden évben megfontolom egy kerékpár beszerzését, szóval nem én…..
Az Index hozzájutott egy olyan belső dokumentumhoz, amiben A Dal köztévés műsor szerkesztői és gyártói, illetve a Kállay Saunders Band képviselői megállapodtak arról, hogy nem volt semmilyen technikai probléma az énekes előadása alatt, egyszerűen Kállay énekelte rosszul a dalát az élő adásban...
SumQuiSum 2016.03.02 19:50:22
@zsebatya: A szécsiskoósoskovácskatis időkben többnyire egy vagy két mikrofonnal rögzítették az ilyen adásokat és volt egy karmester, aki dirigálta a zenekart, hogy játsszanak, halkabban vagy hangosabban - de ezt nyílván Te is tudod :) A belső arányok meg lettek teremtve, működött a produkció. Manapság hangosabb a zene, hangosabb a koncert, a színpad. Emiatt tényleg lehet, hogy az énekes nem hallja magát, pert piciny szaros tüdejével nem tud annyi levegőt megmozgatni, mint a dobos és a gitáros együttvéve. Ráadásul általában a basszusalap a földön van és egyenesen szól, nem a zenész - bocsánat, basszusgitáros :) - füle felé.
A Hír24 infója szerint Rékasi Károly kedden, a 22. kerületben szenvedett motorbalesetet - az információt később a Barátok közt sajtósa is megerősítette. A portál infói szerint a baleset elég komoly volt, a színészt a Honvédkórház intenzív osztályán ápolják, és az…..
SumQuiSum 2015.06.30 18:46:22
@sieddie: Ebből és a STOP felfestésből következően szabályosan előzhetett. Más kérdés, hogy elsőbbsége akkor van az embernek, ha megadják...
Bármerre indulunk is autóval, motorral, vagy akár gyalogosként, előbb-utóbb szinte biztosan furcsa, megmagyarázhatatlan forgalmi helyzetre bukkanunk. A Kresz Klub videójában - amelyet Pető Attila KRESZ-oktató készített – a világ talán leghülyébb közlekedési lámpáját…..
Amikor Robin Williams egy amerikai talkshowban szerepelt, az ember nagy vonalakban elképzelte, mire számíthat, de pontosan soha nem tudhatta, mi fog történni. Williams Carson Tonight Show-jában volt először vendég, és mivel akkor még igencsak ismeretlennek számított, a veterán…..
SumQuiSum 2014.08.13 18:59:08
@sixx: Scusi, nem láttam.
Jellemző módon Róth Miksa nevét én nem Budapest utcáin, hanem Mexikóvárosban hallottam először, amikor az útikönyv a lehető legtermészetesebben leírta, hogy a  Palacio de Bellas Artes üvegmennyezetét Maróti Géza és Róth Miksa készítették. A művet Budapesten…..
Persze ezek még nem a konkrét épületeknek a tervei, csak a helyszíneké. Jó, hogy tettek bele egy télit is, azon látszanak legjobban a beépítések. Első blikkre a véleményem az, hogy rosszabbra számítottam - bár még mindig nem vagyok kibékülve vele teljesen. nem lesz sokkal több…..
A Viva tévé új celebszívatós műsora, a Menny a pokolba önfeledt szórakozás lehet azoknak, akik szeretik, ha szakállas gyerekcsínyekkel heccelik a mai magyar sztárocskákat. Nem akkora vész ez, mint ahogy azt hisszük, de azért van egy-két dolog, ami szimplán kiviszi a biztosítékot,…..
Alföldi Róbert az RTL Klub Fókusz című műsorának nyilatkozva mondta el, hogy az augusztus végén, Szentendrén bemutatott Bánk bán junior című előadása után (melyet ő rendezett) hárman is rátámadtak, és egy közeli múzeumba kellett berohannia. Alföldi elmondta, hogy nagyon…..
SumQuiSum 2013.09.02 23:06:02
@Trigon_: Az a harmadik részeg, akit nem vitt be a yard, a sógorom ismerősének barátjának a kutyasétáltatójának a druszája, így biztos forrásból tudom, hogy képben voltak, hogy kivel állnak szemben. Korlátolt barmokról van szó, akikben az alkohol feloldotta az olyan társadalmi gátlásokat, mint pl. az "embereket nem verünk meg az utcán, még akkor sem, ha buzi".
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
SumQuiSum 2012.09.01 14:34:31
Az Olaszország nyugati partjainál egy hónapja zátonyra futó óceánjáróról készített Discovery-dokumentumfilmmel a National Geographic dokumentumfilmje verseng, írja a Washington Post.A Discovery január 17-én, napokkal azután, hogy a luxushajó, fedélzetén 4200 emberrel zátonyra…..
A Zugügyvéd számára is elég bizarr az alábbi történet, mindenesetre ezentúl messze elkerüli a motorkerékpározó tanoncokat.Tisztelt Zugügyvéd! A kategóriás jogosítványt készülök szerezni. A hétvégén gyakorlati oktatás közben kisebb balesetet okoztam, az anyagi kár kb.…..
SumQuiSum 2011.11.04 00:00:43
@Thresher: motorra is van rutin. Elmélet után hosszú órák a pályán, bólyák közt.
SumQuiSum 2011.11.04 00:08:36
@pitju: Csak érdekességképp le tudnád írni, hogy mit is csináltál konkrétan? :)
SumQuiSum 2011.11.04 00:11:26
@Thresher: Dehogy haragszom, sőt teljesen igazad van! Ahogy autóval se, motorral még kevésbé lehet huszonkevés óra alatt elsajátítatni a jármű _magabiztos_ kezelését. És ahogy a hosszú hozzászólásomban is írtam, tanulóautóval ellentétben motorral egy apró vezetéstechnikai hibával is komoly kárt lehet okozni forgalomban.
Az alábbi ügy meglehetősen mókás állampolgári jogérvényesítést ismertet: miután bepanaszolja a fennhéjazó hangnemben figyelmeztetést adó rendőr járőrt, a panaszában kvázi feljelenti magát szabálysértésért. A főkapitány meg kapva kap az alkalmon. Tisztelt…..
hogyvolt Aranypart - 1x15 2011.09.15 08:29:00
A tegnapi, viszonylagos nyugalomban és lelkizéssel töltött epizód után remélem, ma már történik is valami, mondjuk 95D nekimegy Pittának rettentő csöcseivel, Levi meg összehányja az egyelőre még érintetlen táskákat a lakásba. Ezzel szemben egy olyan jelenettel nyitunk, amit már…..
SumQuiSum 2011.09.15 16:29:22
SumQuiSum 2011.09.16 13:08:11
@prezent fail: Én is erre tippelek. Ez inkább egy olyan 80-85 E lehet
 Nem csak Magyarországon szálltak rá a rendőrök a macskaszem nélküli járművekre, hanem az Egyesült Államokban is, ahol ez még a mienkénél is viccesebb eredményekhez vezetett. Nyolc amis vallású személyt tartóztattak le Kentucky államban, mivel nem voltak hajlandók prizmát…..
SumQuiSum 2011.09.16 13:06:21
@Polemius: Itt a pont. A skála inch-ben van. Ha átváltanák 12 inchenként lábba, akkor jelölve lenne f'i" formátumban.
Vagy ha ez nem meggyőző, nézd meg, a kamera kb 60-63 magasan van. Ez centiben 152-160 (vagy 180-187:) ). Melyik a reálisabb magasság egy fényképezőgépnél?
Egyes nézők szerint túl merészre sikerült az RTL Klub új valóságshow-ja. Az RTL Klub új párkereső valóságshow-ja, a Való Világ legutóbbi győztesére, Alekoszra építő Szerelem a legfölsőbb szinteken miatt eddig hat panasz érkezett a Nemzeti Média- és Hírközlési…..
Végre nem csak a terület bérlésével kapcsolatos hírek kapcsán van szó a 2011-es Szigetről, ugyanis bejelentették a fesztivál első fellépőit. A legnagyobb név az idén újjáalakult, amúgy 2002 óta nem koncertező britpop alapvetés, a Pulp, és a negyedik lemezével végre…..
SumQuiSum 2011.03.02 12:24:50
Az oké, hogy begördül egy Diablo Roadster VT, ennek tud örülni az ember, 12 henger az 12 henger még ilyen ótvar felniken is. De ami aztán következik, na az a non plus ultra miaf.. videó. Aki tudja, hogy miért csöcsörészi meg egy harsonára kötözött felfújt gumikesztyűvel a…..