Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MonteCarlo

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van egy tartozásom, nem feledkezdtem meg róla, csak a Totalcar-Index videórovat közötti információ-áramlásban voltak kisebb fennakadások, elsősorban személyi változások miatt. Alapvetően semmi rossz nem történt, de a bábák közt többször is elveszett ez a…..
Belsőség Heti merítés 2013.11.24 08:13:17
A szabadon engedett ragadozó Az autó elektronikájára nem mondhatjuk, hogy elfogadható, hiszen a Fiat Cromából származik (régi olasz elektronika, gondolom nem kell senkinek bemutatni ...). Az elektromos ablak nagyon vicces tud lenni, amikor fél percen keresztül szenved, amíg teljesen…..
Egy friss kimutatás szerint januárban közel 54 ezer magyar dolgozott Ausztriában, ami abszolút rekord, soha még ilyen sok magyar nem dolgozott nyugati szomszédunknál. Jöjjön néhány hasznos tanács és link az ausztriai munkavállalást fontolgatóknak! Egyetlen hónap alatt 1602 új…..
"Ár érdeklődésre" - áll a Sotheby's oldalán, ahogy az a hasonló házak hirdetéseinél lenni szokott Titkos ösvények a kertben, pálmák, narancsfák, ciprusok, eukaliptusz, ókori görög és római büsztök a ballusztrád tetején, középkori ikonok, neoklasszicista…..
Na jó-jó, idén 20 éves idehaza az Opel Astra, körbe is haknizta a hírrel az Opel az egész hazai sajtót, rendezvények tömegén szerepeltetik az alig 18 kilométert futott fehér ötajtóst és nem árulok el nagy titkot azzal, hogy mi is kipróbáljuk majd. Persze csak csipkelődünk,…..
MonteCarlo 2012.02.17 19:25:43
A sárga tengeralattjáró "A neve elhallgatását kérő tulajdonos szerint, az esti órákban Akarattyán egy helyi lakos tájékoztatta egy ismerősét, miszerint egy autó beszakad a jégen. Az ismerős keresésre indult az egyik Hummerrel, de nem találta meg a beszakadt gépjárművet,…..
Fontos információk! Kéretik előbb ezeket elolvasni! Napra pontosan 1 éve volt annak, hogy a blog mai napig legnépszerűbb posztját megírtam. Akkor azt mondtam, hogy nem szeretném azt a listát állandó  jelleggel megbolygatni, de úgy gondoltam, hogy ennyi idő múltán már…..
Legutóbb ott fejeződött be a főnix Corolla AE86-története, hogy az autó minden próbálkozásunk ellenére sem indult, mi pedig otthagytuk azért, hogy otthon pár perc alatt rájöjjünk a megoldásra. Közben eltelt két hét, a cselekmény másik szálát kivételesen én kaptam fel, és a…..
Belsőség Autót a semmiből 2011.10.08 08:00:00
A formája remek, majd meglátjuk, mi lesz belőle Minden valószínűség szerint ön egy folytatásos reality-show első részét olvashatja/láthatja most, érezze át a pillanat nagyszerűségét, főszerepben egy autóra emlékeztető tárgy, két hülye és kazalnyi szórakozás. - Arra…..
Belsőség Pannóniaring LIVE! 2011.08.27 06:00:00
A GTG Stúdió guruinak köszönhetően egyszer már végigkövethettünk egy remek Hungaroringi hétvégét, meglepően stabil és működőképes stream mellett. Az élő netes közvetítés még messze nem olyan elfogadott mifelénk, mint kéne, sok a hiba, a kapcsolat sem mindig stabil, ezért…..
MonteCarlo 2011.08.27 12:19:43
hirdetés 24 literes repülőgép-motor hajtja, 270-et tud menni, két tonna, és összesen két hátsó fékje van. Elakad a lélegzet. Aztán utánaolvastam a történetének, és elájultam. Vélemények azonos című írásunkról...
Belsőség Túl a csúcson 2009.08.24 19:07:00
Az autós társadalom piramisának csúcsán üldögélő szupergazdag gyűjtők egyik legnagyobb, leghíresebb és leghangosabb médiafelhajtással kísért rendezvénye a Pebble Beach Concours d’Elegance. Már a francia név is mutatja, hogy sznobériáért nem kell a szomszédba menniük…..
Elképesztő gyűjtemény: az ábécé minden betűjéhez található gyártó itt, az Alfa Romeótól a Borgwardon, Cadillacen, DKW-n, Jaguaron, Mercedesen, Riley-n, Simcán át a Valiantig és a Volkswagenig. Mind rom. Morbid hangulat: a kaufdorfi autótemetőGyűjtők, rajongók, oldtimer…..
Belsőség 2500 felesleges lóerő 2009.05.12 12:20:00
Ha nem ez az, akkor mi? Rejtélyes hírszerkesztőnk elefántcsont-tornyából egy morzsát hullajtott alá. Lám: The Land Shark: 2500 lóerő a hátsó tengelyen Valószínűleg az egyik leggyorsabb utcai sportkocsit sikerült elkészítenie az Intense Automotive Design nevű cégnek a Mosler…..