Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Megbocsatasblogger

8 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A következő posttal kapcsolatban kérem a kommentezőket, hogy kerüljék a szélsőségesen vulgáris szidalmakat. Sziasztok. Előre bocsátanám, hogy szerintem nem vagyok bűnös de kíváncsi lennék a közösség véleményére. Hátha valaki másképp gondolja. Akkor belekezdek: 28…..
Megbocsatasblogger 2009.07.26 19:13:16
Kár, nagy kár, hogy a címben szereplő tag nem simán évadzáró lett, éljen nemi életet a keresztanyjával a Fox illetékese, akinek mindezt köszönhetjük. A nézettségi adatokat és a sorozat állítólagosan magas költségvetését elnézve persze nem csoda a kasza, hanem logikus…..
Megbocsatasblogger 2009.06.03 11:19:05
Vigyázz a pornóval! Veszélyesebb egy bombánál, tönkretesz téged és a családodat is. Legalábbis egy amerikai antipornó konferencia szervezői és reklámja szerint, amelyben a narrátor drámai hangon ecseteli az interneten a háztartásba ömlő pornó romboló hatását. Ez már annyira…..
Megbocsatasblogger 2009.06.03 10:44:58
A Zugügyvéd teljesen elképedt egy ma – másodszorra meghozott – elsőfokú ítéleten, aminek nyilvánvaló célja az újságíró megleckéztetése volt. Az esetet egyelőre név nélkül tesszük közzé, mivel az ügy nincs lezárva.  Egy vélemény cikkben a vádlott azt…..
Megbocsatasblogger 2009.06.03 10:29:29
Új turkáló nyílt a Lehel út 1 alatt, a templommal szemben, ami már önmagában is érdekes lenne a Bp Butiknak, de ha minden igaz, itt valami egyedülálló dologról van szó. Egyrészt a boltosok tudomása szerint ez az első turkáló, ahol ruhacsere vagy ruhabeszámítás van. Másrészt a…..
A Barcelona megmentette a terroirfoci becsületét. A zseniálisan háromszögelő szmörfök hipnotizálták a fájdalmas arccal zakatoló izomhibrideket. A Manchesterben egyetlen labdazsonglőr játszott, öncélúan, nagyképűen, egyedül, a többiek görcsösen próbálták előhívni azt, amit…..
Megbocsatasblogger 2009.06.03 10:18:05
Majd megnő és másképp látja a dolgokat.A kép innenŐ - fiú, (27), Én - lány (36) 6 hónap és 4 "szakítás" után Ő:  szerintem jobb ha vegleg kimondjuk hogy vege én:  ha így gondolod Ő:  nincs kedvem ehhez az orokos kuzdelemhez én:  nyilván nem tartod…..
Megbocsatasblogger 2009.06.03 10:16:52
Embertelen, mennyire kibaszott viccesek bírnak lenni a japánok: a Big Man Japan című vígjátékukban a szuperhős vonulatnak esnek neki és szedik darabokra csak rájuk jellemző humorral, amit elnézve konkrétan be lehet hugyozni a röhögéstől. ..
Megbocsatasblogger 2009.06.03 10:15:04
  Mi tagadás, az utóbbi hetekben furcsa vonzalom támadt bennünk a pártaktívák iránt, úgyhogy amikor megkaptuk a „Legyen Ön is Horn Gábor vendége!” című meghívót, nem tudtunk nemet mondani. A gyűlést a liberálisok legkifüstölhetetlenebb fészkében,…..
Megbocsatasblogger 2009.06.03 10:14:13
Az alábbi post egy újabb kérdést tár elénk. Harminc évesen lehet az ember újra szerelmes? Megérné kilépni egy jól működö kapcsolatból a bizonytalanságért? télkezzetek! Még nem történt semmi, semmi visszafordíthatatlan, de sajnos, ha nem lépek (vissza) fog történni.…..
A ma reggeli posthoz nincs hozzáfűznivaló. A cím magáért beszél. Hello. Az én történetemben nincsen megcsalás, itt egyszerűen a pénzről van szó. A történet tavaly Májusban történt. A volt barátnőmmel akivel fél évig voltam együtt rendszeresen vettünk lottót. Majdnem…..
  A Hangos tér akár egy VHK-album címe is lehetne. Vagy mondjuk a játszótér szinonimája. Ez utóbbi csak azért ugrott be, mert épp itt építettek egyet belőle: a Hangos téren. A XVI. kerület úgy tűnik nagyon belejött a gyerekezésbe: két hét alatt három új játszóteret…..
Őrült történet a szerelmi sokszög közepéből, ahol a nő könnyedén botlik Józsiból Zoliba. Kedves szakítósblog! Én is régóta olvasom a blogot és nagyon tetszik, én a véleményetekre lennék kíváncsi tanácstalan vagyok mit tegyek.Szívesen veszem a kommenteket! Én Kriszti 16…..
Megbocsatasblogger 2009.05.14 09:40:06
Az első bejegyzéshez nem fűzök még hozzá semmit. Várom a reakciókat és a döntést. Bűnös vagy ártatlan? Nem is tudom hogyan kezdjem. Régi történet de már nagyon régóta nyomja a lelkem.3 éve történt mikor életem első nagy szerelmével jártam, picit későnérő tipus vagyok…..
Az alábbi levél igen elgondolkodtató. Ha egyszer boldog a kapcsolat és a pozitív irányba halad, elmondjuk e a párunknak , hogy egyszer félreléptünk. Sziasztok! 3 éve éltünk együtt boldogan a barátommal, amikor ez az eset megtörtént velem, Annyit kell rólam tudni, hogy egy…..
Megbocsatasblogger 2009.05.13 13:55:04
@Lófasz Hadnagy: A következő ilyet kimoderálom
Emo: egyszerre minden és semmiAz utóbbi hetekben egyre többször teszik fel társaságban a következő kérdést: "Gyerekek, mi az az emo?" Helyesen megválaszolni sosem sikerül, hiszen nem is lehet. Mindenkinek az az emo, amit éppen annak tart, persze azért némi határokkal.…..
Jogos volt a bosszú? Lehet abban a korban picit elhamarkodottan döntünk? Döntsön a közösség. Az alábbi eseménysorozat akkor történt mikor még vidéken éltünk, jó  8-10 éve. Még 12 éves koromban kaptam egy gyönyörű kuvasz kiskutyát a szuleimtol. Eletem elso kutyája volt,…..
A DM biztonsági kameráján feltűnt valami gyanús az őrnek, aki mivel biztos akart lenni a dolgában, hosszasan alázta a hátsó szobában a már fizetés után épp távozni készülő vásárlókat. A felvételen ugyan semmi nem látszott, az sem volt biztos, hogy bármi is hiányzik arról a…..
Megbocsatasblogger 2009.05.11 13:05:24
mentett msn beszélgetések - a DOLOG, amihez soha ne nyúljunk, mert mindenkinek szüksége van magánéletre. Hosszú de így teljes. Megismerkedtünk, összejöttünk, szerelem volt. Az én részemről biztosan. Szépen alakultak a dolgok. Én úgy éreztem. Férfi létemre a harmadik év…..
Megbocsatasblogger 2009.05.11 13:01:31
Az alábbi levelet ma kaptam egy kétsébeesett lánytól aki úgy érzi nagyot hibázott. Döntsetek hát, BŰNÖS vagy ÁRTATLAN. Rendelkezésre áll 5 nap. Tisztelt Olvasó!   Nagyon nagy fájdalmam van! Négy év után apróságon összekaptunk a párommal, biztosan volt valami…..
Nos, az elmúlt napokban sikerült féltáv közelébe kerülni. Átléptük a 900-as határt, úgyhogy mostmár csak körülbelül 1100 követőre lenne szükségünk ahhoz, hogy elérjük a célt: a 2009 követőt.Az elmúlt napokban számos blogtól kaptunk támogatást. A teljesség igénye…..
Megbocsatasblogger 2009.05.03 23:06:08
Köszöntök mindenkit. A blogot azzal a céllal inditottam hogy biztositsak egy névtelen felületet azon embereknek akik saját értékrendjük szerint valmi bűnt követtek el. Ha valmilyen tett a saját értékrendünk szerint bűn akkor még egyáltalán nem biztos, hogy mások rendje szerint…..