Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bela

0 bejegyzést írt és 132 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kapaszkodj meg. A zsírégető zóna nem létezik. SKANDALLUM!!! Ezt egy előző posztomban már kifejtettem itt, a 4. pontban, de annyian savaztak szét, hogy rájöttem, érdemes erről egy külön szösszenetet is írnom. Ezúton köszönöm az inspirációt a trollkodóknak, megyek nektek egy…..
Ha már megmondtam, miért olyan fontos a jó programozó, illene megmondani, hogyan lehet beszerezni őket, igaz? Vagy háromszáz fejlesztőt interjúztattam különböző munkahelyeimen az elmúlt tizenhét évben, és bár a bombabiztos receptet még mindig nem találtam meg, azért nagyon…..
Az igazán egyszerűen belátható, hogy akit a Fidesz ültetett az Alkotmánybíróságba, az többet nem is fideszes - bizonygatja az Alkotmánybíróság elnöke, Lenkovics Barnabás a Mandinernek adott interjúban. Nézzük a tényeket: az Ab az esetek háromnegyedében a komány (illetve a…..
2024. Orbán Viktor isten kegyelméből ötödször is megválasztott királya tündérországnak elégedetten lépkedett le a Várban található palotája márványlépcsőjén a saját helikoptere felé. Rövid utazásra készült a valódi fővárosban található kis háza melletti nagy…..
Néhány fontos dolog, amit a melegházasságok hangos ellenzői nem tudnak, vagy nem tudnak felfogni - egyszerű érvek, melyeket a kritikusok nem nagyon tudnak cáfolni. *** *** *** Érdekes, hogy milyen sokan hiszik azt tévesen, hogy a melegházasságból az emberiség kihalása következne…..
bela 2015.06.30 14:02:19
Ez a támogassa mindenki a melegek házasságát dolog olyan, mint az egyen mindenki paradicsom levest. Aki szereti, azt aligha kell győzködni. De aki undorodik tőle, annak bizonygathatod, hogy milyen egészséges, stb.

Szóval vannak olyanok is, akik a homoszexualitástól, meg a többi abnormális szexuális förtelemtől undorodnak. Én is egy vagyok közülük.

Ha a kdnp-t joggal lehet ekézni a számtalan gonoszságukért, de azt az egyetlen pozitívumukat ne hallgassuk el, hogy belekerült az alkotmánypótlékba, hogy a házasság az 1 férfi + 1 nő közössége. 2 férfi + 1 nő, 1 férfi + 2 nő, 1 férfi + 1 kutya, 1 nő + 1 macska, stb. együttélése is lehetséges (legalábbis technikailag), csak ne hívjuk azokat házasságnak.

Az meg régen rossz, ha a melegek gyerekeket is örökbe fogadnak. Kérdem én, milyen mintát fog látni az a gyerek? Pl. azt fogja látni, hogy a férfiak úgy öltöznek, mint a nők? Elég szar lesz annak a fiúnak.

Valószínűleg senkit nem érdekel itt rajtam kívül, hogy na és Istennek vajon mi a véleménye a dologról? De a Biblia nyilvánvalóvá teszi, hogy az abnormális szexualitás undorító dolog Isten szemében, és ennek következtében sok ember szemében is.

Pál azt írja, hogy a homoszexualisokat Isten szolgáltatta ki a saját tisztátalan vágyaiknak, mégpedig büntetésképpen, amiért Isten helyett a teremtményeket (pl. az embert vagy emberi tákolmányokat) imádták és dicsőítették.
Interjú Filó Mihállyal, az ELTE-ÁJK adjunktusával Mi a politika és a büntetőjog viszonya a mai Magyarországon? Filó Mihály határozott véleménye szerint azzal az illúzióval találjuk szembe magunkat, miszerint társadalmi problémák hatékonyan kezelhetők a büntetőjog…..
Semmi kétség afelől, hogy lefogyni és fitté válni csodálatos teljesítmény. Hónapok és évek hosszú küzdelme után, majd egy nap felkelsz és elégedetten nézel a tükörbe, csodásan érzed magad a bőrödben és eddig nem látott teljesítményre leszel képes. Elérted a kitűzött…..
Te se tudsz lefogyni? Nem véletlenül! Itt a strandszezon és gondolom még mindig attól félsz, hogyan fogsz kinézni a strandon. Ki kell, hogy ábrándítsalak nem jól. Ha ezt olvasod valószínű azért teszed, mert súlyproblémáid vannak. Ebben persze egy dolog tud segíteni neked, az…..
Érdeklődve, olykor döbbenten halljuk a híreket az idegenellenes kormányplakátokat lefestőkkel és letépőkkel szembeni szélvészgyors rendőri fellépésről, operatív megfigyelésekről. Hogy a rendőrség megítélésének mennyire használnak ezek az akciók, nem tisztünk megítélni.…..
bela 2015.06.12 20:44:25
@OkoskaTo:rp: "A rendőrségnek miért lenne dolga a jogszabályok ismerete?"

Ez ugye csak vicc akart lenni?
Tudod mit jelent az ikeázás? Itt most nem arra a családi idillre gondolok, amikor az asszony hirtelen felindulásából elkövetett három órás lakásfelújító projektjét hozzátok ki döntetlenre 200 ezerből. Sokan esnek áldozatul az ikeázásnak. Ez az a tevékenység, amikor lemész…..
bela 2015.06.11 09:16:11
@firg_firg: én ezt nem farkastörvényeknek nevezném, hanem gerinctelen átverésnek.
Budapest főpolgármestere természetellenesnek és visszataszítónak találja melegeket. A Budapest Pride pedig nem méltó az Andrássy út történelmi környezetéhez (sic!). Tarlós István mindezt a TV2 reggeli adásában mondta, mintegy magánvéleményként. A helyzet azonban az, hogy Tarlós Istvánnak nem lehet…..
bela 2015.06.09 09:53:00
A felvetett jelenségben minden embernek lehet és van is magánvéleménye, még Tarlósnak is. Ebben a konkrét ügyben nekem is hasonló a véleményem.

Előre szeretném leszögezni, helytelen az, ha egy meleget pusztán az ő beállítottsága miatt megbélyegeznek és a mindennapi életét megkeserítik.

Ha normál körülmények között (pl. munkahelyen) látok egy homoszexuálist (vagy az lmbtq kategóriába tartozó egyént), akkor valószínűleg fel sem tűnik, nem irritál a deformációja, mert nem vágja az arcomba se a kinézetével, se a viselkedésével.

Ha azonban parádéznak (és különösen az olyan rikító tagokra gondolok itt, akiket látva még az elmeállapotát is megkérdőjelezem), vagy pl. 2 férfi az utcán egymás kezét fogja, esetleg még csókolozik is, azaz és a képembe tolják a torz mivoltukat, akkor az bizony zavar és irritál, mi több, undorító.

Miért van ez? Azért, mert Tarlósnak teljesen igaza van abban, hogy ez természetellenes és taszító. Hogy Londonban mi ez ügyben a helyzet, az aligha az ő progresszivitásuk jele.

Én konkrétan azt szeretném, ha az ilyen menetelést betiltanák a jó erkölcsre hivatkozva. Csak ott a bibi, hogy a jelenleg regnáló jobboldal szájából ez meglehetősen hiteltelenül hangozna.

Ezzel együtt sem hiszem, hogy Tarlósnak bocsánatot kéne kérnie, mert undorítónak találja. "Bocsánat, hogy undorodom a dologtól!", és nyilván az ember utána már szeretni is fogja a jelenséget, mert ez így működik az ember lelkében.
A 2001. szeptember 11-i támadások után az USA meghirdette a terrorizmus elleni globális háborút (War on Terror), amit az amerikai kormányok a hazafiasság álcája mögé bújva többek között arra használtak fel, hogy százmilliók magánéletéről gyűjthessenek információkat.  2015. június 1-jétől ennek vége...
bela 2015.06.08 09:29:33
@khell: Sokszor nem is kell, hogy a konkrét email vagy sms meglegyen, az bőven elég lehet, ha a kapcsolati hálódat fel tudják térképezni a metaadatokból. Szóval sok sikert a tasz-nak, és remélem, elérik, hogy a szolgáltatóknak ne kelljen átadni ezeket az adatokat a közelebbről meg nem nevezett 3 betűs magyarországi szervezetnek.
A minap közleményben szólította fel az Együtt a kormányt, hogy tegyen le a gyűlöletkeltő óriásplakát kampányáról, mellyel az a célja, hogy a magyar polgárok között feszültséget keltsen. Jeleztük: ha a botrányos feliratok kikerülnek, az Együtt mozgalmat szervez, és le fogja…..
Ma volt szerencsém végigülni Dopeman perének első részét. A tárgyalás alatt végig nem sikerült teljes bizonyossággal eldöntenem, hogy vajon vannak-e a teremben kandi kamerák, vagy pedig ez az egész véresen komoly.     De nem arról szeretnék most beszélni, hogy mi fér bele…..
Tudatosan egyszerűen élni nem könnyű, de nem is lehetetlen. Hogy mit jelent az, hogy tudatosan egyszerűen élsz, arra egy lehetséges választ kapsz a Wikipédia önkéntes egyszerűség cikkében. Abban a cikkben nincs sok szó a spórolásról, takarékosságról, habár szerintem az is az…..
Az önéletrajzban a munkatapasztalatok leírásán nagyon sok múlik, ezt olvasva kiált fel leginkább a kiválasztó, hogy „pont ez kell!” Persze csak akkor, ha nem általánosságokat írunk, hanem konkrétumokat. A kronológia önéletrajzsablonokat akkor találták ki, amikor még…..
bela 2015.05.21 07:54:45
@maxval bircaman szerkesztő: nem elég, hogy fideszes provokátor vagy, még hazug is vagy?
Hétfőtől a me­ne­dzse­re és sajtófőnöke is elköszönt a másodszor is verekedésbe keveredő Kállay-Saunders Andrástól, harsogja a Bors. Az ügy valószínűleg összefüggésben van azzal, amit a Stenk is megírt: az egykori megasztárost nemrég egy fővárosi szórakozóhelyen…..
Itt most konkrétan nem egy szépen hangzó eszmei érték rendszerre kell gondolnia a keményen dolgozó kisembernek. Elég neki a sok gátlástalan lopásra, mutyira, jogfosztásra, stadionra, közbeszerzésre, közmédiára, haverra, casinóra, trafikra takarékra, sógorra, fő-fő ügyészre,…..
A muszlimok csak rosszat kaptak Európától, ezért nem csoda, hogy haragszanak a kereszténységre, ha egyszer merő tévedésről az összes európait kereszténynek nézik – jelentette ki egy iszlámról szóló keddi beszélgetésen Maróth Miklós akadémikus, Sulok Zoltánnal, a…..
Sziasztok! Ma egy sokak által ismeretlen kiegészítőről olvashattok, ami nem más, mint a BCAA. Először is, a BCAA (branched chain amino acids) szó jelentése "elágazó láncú aminosavak". Három aminosav, a leucin, izoleucin és a valin kombinációja. A BCAA különlegessége, hogy nem…..
Nagy hagyománya van a magyar monda/anekdota világban az ügyeletes uralkodóhoz köthető történeteknek, amelyek a góré nagyszerűségét, szépségét, rátermettségét igazolják. Mátyás nevű királyunk ebben a versenyszámban verhetetlen. Az alábbi, nép ajkán formálódó, terjedő…..