Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dxba (törölt)

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ideapad-tulajdonosoknak már késő bánat, a többieknek viszont közérdekű információ lehet laptopválasztásnál, ha tudják, hogy a Lenovonak már csak Thinkpadre van magyar szervizpartnere, amúgy küldik ki a cuccokat Lengyelországba. Sőt, embert nem lehet elérni a román callcenteren…..
dxba (törölt) 2012.05.13 15:35:14
@Xezs: Egyébként itt van előttem 3 dell gép: egy belépő inspiron, egy játékos xps, meg egy business. Ez utóbbi az enyém. Az enyém a legidősebb ( 4 év), de ez van összerakva a legjobban, és úgy néz ki mint új korában. Az inspiron 1,5 éves, kopik róla minden, a kijelző mögött a fedél hullámos, a kijelzőn gyárilag szabad szemmel láthetók a pixelek, nem is kell közel menni hozzá. És ott a játékos gép ami a kettő között van, picit fémes, picit müanyagos, ellenben hardver ügyileg a legjobb, mégis olcsóbb, mint az üzleti, és látszik is rajta. Persze, mindhárom gép jó, csak éppen másra: az inspiron is jó, csak ne akard cipelgetni, mivel nem bírja, nem arra való. Az xps játékra való, picit komolyabb szerkezettel, de a müanyag részek ezen is ropoknak, pattognak. És ott a business, ami 4 éves és heti kb 500 kilómétert vonatozik, és mindez meg sem látszódik rajta. A műanyag nem ropog, nem kopik a festék. Ugyan hardver ügyileg nem olyan jó, mint az xps, de nekem 100%-ig megfelel, és még egy évig nem is lesz cserélve.
dxba (törölt) 2012.05.13 15:44:39
@Fenimore: Acerok sorba döglenek be, legalábbis a kiállított darabok. Szervizük meg nulla. Toshibákkal ált. gari után szokott probléma lenni: satellite 5/5 ledöglött ugyanazzal a hibával, volt amelyik a gari lejártának másnapján... Persze Toshiba tecrákkal nincs baj, mint ahogy a business gépekkel általában kevesebb a probléma.
dxba (törölt) 2012.05.13 15:51:33
@Fenimore: Meg amit érdemes lenne tisztázni: 150-200ezer alatti gépekkel sokkal több a probléma, ez a belépő kategória. Viszont a felső kategóriákban: Lenovo Thinkpad, Dell Latitude, Toshiba Tecra, HP Elitebook stb... ezek verhetetlenek minőség ügyben.
Acertől MSI-től én még minőségi gépet nem nagyon láttam. ASUS-ok nem rosszak, bár tőlük meg felső kategóriát nem láttam.
europroli Éljen a köztársaság! 2011.02.01 11:10:00
Tudom, hogy Magyarországon emlékezni nem menő. Csak rozzant öregek állnak oda szobrokhoz koszorúval. Csak beszűkült agyú figurák mondanak ünnepinek álcázott beszédeket. Ha van valami, akkor összefut néhány közjogi méltóság, megnézik amint a zászlót ide-oda húzogatja egy…..
A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság lelki biztonságunk felett őrködő éber tekintetének fókuszában ezúton szeretném a tőlem telhető legnagyobb tisztelettel köszönteni az újév alkalmából Orbán Viktor miniszterelnök urat.Tisztelt Miniszterelnök Úr, Kedves…..
Évente egyszer feltűnik valamelyik blogon Szalai Annamára zalaegerszegi szexlapja, pedig nem egy billiárdgolyóval kipeckelt szájú pornómagazin az, csak egy vidéki erotikus lap, amiben a padon ücsörögve, műszálas fürdőruhából veszi elő a mellét a helyi jó csaj. Arról persze…..
Néhány napja a blogon megjelent egy egyoldalú vélemény a vasutasok családtagjainak ingyen utazásáról. Nagyon megoszlottak a vélemények. Sokan azt mondták, vegyék el ezt a kedvezményt, mások azon a véleményen voltak, hogy maradjon. Jöjjön most egy vasutas véleménye: Kedves…..
dxba (törölt) 2009.05.03 13:11:45
@petya.bacsi: Csak az a baj, hogy a kettő nagyon is összefügg... A vasutasok nagy részének már rég elege van abból a káoszból ami itt zajlik. Először feldarabolták a mávot, utána még el is adták. Ennek köszönhető minden.
dxba (törölt) 2009.05.03 13:25:19
@trainz: Szerintem ő azt sem tudja, h. mi a sztrájk.... De hogy visszatérjünk a témához: nem minden vasutas kap arcképest. A Kft-knél dolgozóknak nem jár!
dxba (törölt) 2009.05.03 13:29:26
@Ákibard!: Akkor úgy mondom, hogy nekik máshogy van, de sok helyen nem adják meg.