Regisztráció Blogot indítok
Adatok
#Fall#

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor azt mondjuk, hogy hülye tánc akkor pontosan arra gondolunk amit itt bemutatnak az idióták. Ennél bénábbat még a világon nem láttunk, pedig már került a kezünk közé Sámsonról pelenkás kép is. ..
#Fall# 2009.05.03 10:37:55
@Costa: Ha Jumpstyle-nak egyik ága lenne akkor nem Melbourne Shuffle lenne a neve és nem így mozognának ^^
#Fall# 2009.05.03 10:53:52
@Mályvaszopó:
1. Tanulj meg valamien HARD táncot (legyen az Tck, Shuffle, Jumpstyle, DnB, Spy, Cwalk...) utána mondd hogy könnyebb ^^
2. Ezeknek is vannak kötöttségei, ha nem lennének akkor nem adnának nekik nevet hanem simán a freestyle kategóriába lennének sorolva..
3. www.youtube.com/watch?v=EH9OJ5Fcols
(2:30-tól)lehet neked nem tetszik de ez is bizonyítja h lehet többen egyszerre...
4. A tánc attól tánc hogy valamien ütemre megy... Pl.: 3000 évvel ezelött a shámlik is táncoltak és csak 1 ütemre amit az egyetlen hangszer adott a dob.
#Fall# 2009.05.03 11:07:46
Jártam néptáncra, társostáncra, tudom a palotást XD tüdok keringőzni, szambázni, DnB-zni, jumpoltam egy kicsit, freestyle-oztam 3 hónapig, próbáltam a tck-t, most hardstyepp és shuffle powa van :D.
@0dzsud0: 2 évig én is csak a rock és ágazataiból hallgattam zenét pl: kezdtem simán a hard rock-al (AC/DC, Scorpions) aztán punk és alternatív (Sum41, Linkin Park, KoRn) aztán heavy és death metal (Metallica, Dream Theater, Sonata Atrica) utána trash^^ (Last American Cowboy, Static-x bár az már gyengébb :D) aztán elkezdtem megint az alter felé menni (Kaukázus, Quimby) innen DnB (Pendulum powaa :D) aztán a goa trance és innen HardStyle... Szóval szerintem te nemtudod nem Rocker fejjel nézni a zenestílusokat, bocsi. =)