Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mazamorra

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A múlt héten Chilében megállt az élet, a lakosság kiözönlött az utcára és egy héten át zabált, ivott, petárdázott, táncolt és óbégatott. A jókedv oka: Chile idén ünnepli függetlenségének kétszázadik évfordulóját, a Bicentenario csúcspontja pedig szeptember 18-a, a…..
new TWTR.Widget({ version: 2, type: 'profile', rpp: 7, interval: 6000, width: 300, height: 400, theme: { shell: { background: '#000000', color: '#ffffff' }, tweets: { background: '#0851a5', color: '#ffffff', links: '#c3f5fa' } },…..
Évi a TGI Friday's különbejáratú Torkos Hétfőjén szembesült azzal, hogy étkezési jeggyel fizetni speciális kedvezmény. Ennyire rossz a kajajegyek árfolyama? Azt hitte a Homár, hogy már mindenki mindent azzal fizet: Minden héten hétfőn el szoktunk menni vacsizni, általában egy…..
Aki találkozott már éhes és fáradt négyévessel, az megérti, hogy A. miért követett el mindent, hogy bejusson a Budai Sport Hotel éttermébe, ahol a táblák szerint nem csak a szállóvendégeket várják szeretettel. A szeretet viszont elmaradt, a pincér mindenre talált kifogást, hogy…..
A júliusi áfaemelés váratlanul érte a tömegközlekedési vállalatot, több helyen hiánycikk a jegy. Ahol még maradt a 40 tonna régiből, ne vesszen kárba alapon, válság idején főleg, házilag barkácsoltak áfaemelt változatot. A kézzel hekkelt, egyedi míves jegyek, mint amiket…..
Fantasztikus fordulatokat tartogat még a győri Kábelgate. Aki nem olvasta volna: Ádámot a helyi kábelszolgáltató műsorlopással gyanúsította, mert a kábelszekrényben az ő végződésénél a szűrő drágább díjcsomagot engedélyezett, mint amire előfizetett. Ádám azt mondja, ő…..
Olyan történetünk van, mintha valaki próbálgatná írói vénáját. Döntsetek."Kellemetlen!" Mondta Micimackó, amikor elszállt a fék lejtmenetben...A bosszúdugás( ang: Revenge Fuck ) szörnyű bűnébe estem.Kellemetlen!Szörnyen kellemetlen.Bármit megtennék, hogy…..
Rájöttem! Hazakísérés 2009.06.22 12:29:00
Korábban a randevúk egyik fénypontja volt az úgynevezett hazakísérés. Ilyenkor a fiúk a találkozó vagy a buli végeztével hazakisérték a lányokat, akik nem egyszer csókkal jutalmazták a gáláns lovagokat  illetve meghitt kettesben  sokkal könnyebb volt a fiúknak is…..