Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szelíd galamb

2 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A híres 1904-es zsebkendőszavazásról mindenki hallott már, ha máshol nem akkor történelem órán. Most következő cikkünkben ennek a szavazásnak az igaz történetét fogjuk elmesélni, amelyet sehol máshol nem olvashatnak...
Egy kedves hölgy - miután megnézte a legutóbbi vitaestünk élő közvetítését a FB-oldalunkon - az alábbi gondolatokat fogalmazta meg, ajánljuk szeretettel! Magamról annyit, hogy egyetemista vagyok, műszaki területen tanulok. Magam is bekapcsolódtam kutatási projektekbe, de még korán sem olyan…..
Másodfok Hangos szomszéd? 2019.07.26 10:07:30
Biztos vagyok benne, hogy mindenkivel megesett már, hogy a szomszédja zavaróan hangos tevékenységet folytatott. Mind a kertes és társas házban élők között örökös téma a csendháborítás, mely fogalmat sokszor tévesen használjuk a hétköznapok során. Most összeszedtem mindent, amit a csendháborításról…..
Mission Impossible. De tényleg. A Walt Disney nevével fémjelzett rajzfilmeken nőttem fel, ájultam imádom őket, és most ki kellene választani belőlük a 10 legjobbat. Képtelenség. Kockás papír, toll, egy órás töprengés (és ebben a nosztalgiázás és zenehallgatás még benne…..
szelíd galamb 2015.12.06 10:20:57
Ha annak idején jobban odafigyelnek arra, miket hordanak össze a nácik a kocsmák mélyén, meg a lapjaikban, meg arra, hogy miről szónokolnak vezéreik, és ha komolyan is veszik a hallottakat, vagy ha többen vették volna a fáradtságot és átrágják magukat Adolf Hitler Mein Kampf című…..
szelíd galamb 2015.06.13 13:46:08
@Shopping:
Az év 52 hetében csak az elevetmült "emberek" zsidózását lehet hallani állandóan.
A tököm teli van a sok fasisztával.
Akármi a téma, a végén állandóan zsidózni kezdenek.
Dr. Hardi Richárd szemorvos és szerzetes húsz éve gyógyít Afrika szívében, a Kongói Demokratikus Köztársaságban. Richárd a két magyarországnyi területű megye központjában, Mbuji-Mayiban dolgozik, a térség egyetlen jól felszerelt műtőjében. Innen indul csillagtúraszerűen a megye eldugott szegleteibe,…..
Az Y-GEN hat aktivistája éjszakázott a Zuglói Rendőrkapitányság fogdáján, mert megrongálták a Szépművészeti Múzeum oldalára kirakott uszító, gyűlöletkeltő, idegenellenes kormányzati óriásplakátot. Bizony. Nyolc órát voltunk a kóterban, mert leszakítottuk ezt a szennyet.…..
szelíd galamb 2015.06.07 17:31:33
@bölcsészmérnök:
Te tényleg bölcsészmérnök vagy?
Már ennyire szar lett az oktatás az országban?
Vendégszerzőnk, Szerencsés D. Márton írása. Vitaindítónak bizonyult előző, a Saul fiával foglalkozó, közös írásunk a Mandineren (Műfaj lett a holokauszt − kényelmetlen gondolatok a Saul fiáról). Odáig jutott az ügy, hogy több felkérést is kaptunk egyéb médiumoktól a…..
szelíd galamb 2015.06.03 19:00:03
@Nemzetstratégia:

Csak egy itt a probléma, hogy Jézus is, meg a próféták is zsidók voltak.
Akkor most ők is a Sátán követei?
A vállogatásból azt lehet itt látni, hogy egy beteglelkű ember próbál itt gyűlölködni.
Egy jó zsidó orvosra lenne szüksége.
Eltelt már néhány nap, de még mindig csak hüledezve nézünk, miket is mondott az az ember, akit tavaly harmadszor is megválasztottak a magyarok az ő miniszterelnöküknek. (Illetve nem is a magyarok, hanem azok, akiket ők odaküldtek, de ez most mindegy.) Orbán teljesen elszállt…..
A Bors azt írja, a hat éven át bolíviai börtönben ülő Tóásó Előd nem kért Friderikusz Sándorból és az Összezárva Friderikusszal című műsorból, és inkább Fábry Sándor talkshow-jába megy el, hogy meséljen megpróbáltatásairól. Pedig Hajdú Péter producer nemcsak…..
szelíd galamb 2015.05.11 16:34:58
Ma, január 27-én lett pontosan hetven éve, hogy az auschwitzi haláltábor kapui végleg kinyíltak. A holokauszt áldozatainak nemzetközi emléknapjává nyilvánított napon a 2005-ben elfogadott ENSZ-határozat alapján arra a mintegy hatmillió zsidó, roma, homoszexuális, testi és…..
szelíd galamb 2015.03.11 09:35:02
@Kmg42:
Az a legszörnyűbb, ahogy te gondolkodsz.
Maga a Sátán van benned.
Egy állat vagy , nem ember.
Mickey webnaplója Sorsok 2014.06.17 06:50:11
– „Végre megtudom, hogy mi is történt 1965 szilveszter éjszakáján, amikor három diák meghalt a barlangban: a véletlenek (időjárás, leállt léghuzat, karbidlámpa) szerencsétlen összjátéka folytán elfogyott az oxigén” – írja Naplójában Balázs Géza egy hiteles forrásra…..
Na akkor most mi?! A hétfői tüntetés szerintem több nagyon komoly tanulsággal is szolgál, amiket muszáj levonnunk, különben sohasem lesz vége a rezsimnek és ami rosszabb, nem leszünk képesek felnőni a demokrácia kihívásaihoz. (Index) Kezdjük az elején. Teccik tudni -…..
szelíd galamb gondolatai 2014.08.01 13:37:15
..
 Miért nincsen eredendő bűn, vagy bűnre való hajlam?  "A kígyó pedig ravaszabb vala minden mezei vadnál, melyet az Úr Isten teremtett vala, és monda az asszonynak: Csakugyan azt mondta az Isten, hogy a kertnek egy fájáról se egyetek? És monda az asszony a kígyónak: A kert fáinak…..
A Harmadik Birodalom 1941 júniusában hadüzenet nélkül támadta meg a Szovjetuniót, az előretörő német csapatokat csak az év telén sikerült a szovjeteknek feltartóztatniuk. A Führer 1942-ben újabb offenzívát indított, ebben a nyugatról átdobott, harcedzett erők is részt vettek.…..
szelíd galamb 2014.04.11 17:23:55
@Robby Stethner:

Magadra gondolsz?
-kb- A hidegháborútól kezdve Kenya alapvetően arra törekedett, hogy betartsa a demokratikus játékszabályokat, szomszédai között mindig közvetítő szerepet vállalt az előforduló konfliktusok békés rendezése érdekében, a terrorizmus elleni harcban pedig az USA egyik…..
Y-GEN A Majdan üzenete 2014.02.19 04:16:59
Bár február eleji a videó, de a Majdan tegnapi ostroma után tán aktuálisabb, mint valaha. A legkevesebb amit tehetsz, hogy megosztod a lány üzenetét, hogy ahogy ő fogalmaz, segíts a demokrácia kiépítésében Ukrajnában. Ugyan a felvétel szereplője arra is megkér, hogy tájékoztasd…..
szelíd galamb 2014.02.19 16:51:13
@Kim Jong Un:

Látom Kém Jong Un a kinai piacról figygel minket.
hacsaknem Le a gravitációval! 2013.12.03 21:20:50
Ha valamilyen úton-módon annyit is tudnék vagy akarnék szívni, mint Jamaica egy egész éves fűtermése, akkor sem biztos, hogy megérteném azt a "a világmindenséget mozgató hihetetlen logikát", amely szerint Széles Gábor feltaláló-kutató, médiamágnás, gyáriparos-üzletember,…..
szelíd galamb 2013.12.04 17:07:46
@Geréb gyíkká változtatott!:

Amit mondasz, az egy konzervatív gyepes agyú eszetlen elképzelése.
A liberális gondolkodó ember ezt mondja: Ami nincs azt nem lehet látni, még akkor se ha nagyon szeretnénk.
Aki lemaradt, még nem maradt ki - október 23-án bárki nyugodtan csatlakozhat akár a Milla és Szolidaritás, akár a III. kormánypárti tüntetéshez, vagy más szóval "békemenethez", de Jobbik is beszáll a programkínálatba, központi ünnepi nagygyűlését a Deák téren…..
szelíd galamb 2012.10.10 12:46:00
Háború az nincs. Sőt, forradalom sincs. Magyarország kormánya csak tájékoztatja a kedveslakosságot, hogy hülye, mint a segg. Szerintük erre feltétlenül szükség van, mert ahogy Giró Szász András hirdetésmagyarázó és konyaknagykövet elmondta, az ellenzék manipulatív…..
szelíd galamb 2012.10.10 12:43:19
Egyes rajtszámú Pótviktorunk szerint a Mohamed film aláássa a szólásszabadságba vetett hitet. Mert, hogy a hasonló tartalmú kritika/karikatúra/bármi egyéb indokot szolgáltató tartalom aláássa "a társadalom létalapját jelentő kölcsönös bizalmat." Szegény muzulmánok is…..
  A rejtélyes városmajori oszlophoz hasonlóra akadtam a Lánchíd pesti hídfőjének az MTA felé eső járdáján. Lényegében egy kb. derékmagasságú vasoszlop, rajta 1933-as évszámmal. Ez vajon mi lehet?   - tette fel a kérdést Benő, de sajnos nem tudom a választ. Ám mivel…..
szelíd galamb 2012.07.20 22:07:02
SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNYA Kigondoltam Szerkesztőség elhatárolódik a bloggerközösség Doktor Pálúr Doktor elleni összehangolt gyalázkodó támadásától. Méltatlannak, inkorrektnek és etikailag tarthatatlannak, de leginkább súlytalannak tartjuk a frusztrált és mindenben csak a…..