Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mbaye (törölt)

0 bejegyzést írt és 149 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Stohl András az RTL Klub Fókusz című műsorában bejelentette, úgy döntött, hogy amíg le nem zárul a pere, nem vállal több televíziós szereplést."Arra a döntésre jutottam, hogy amíg ez az ügy le nem zárul és nem születik ítélet, semmiféle televíziós műsorvezetést nem…..
mbaye (törölt) 2011.04.12 10:10:27
Stohl Andrásnak már rögtön a baleset és a balesetnek a letagadása, nőjére kenése után vissza kellett volna vonulnia.
De ő tovább hajtotta a pénzt, vitte a gyerekét a rendőrségre is, hogy készüljenek róla felvételek, nagy meglepetésre ő lett a Való Világ 4 műsorvezetője egy undorító belépővel.

mandiner.hu/cikk/20101122_stohl_rossz_vagyok_de_hasznalhato

Szembe köpte a közvéleményt, a hatóságokat, hazudott ahol csak tudott, kemény drogokat fogyasztott, ittasan vezetett, jóval a megengedett sebesség felett és a kurvájával akarta elvitetni a balhét. Fogadkozott, hogy bármi lesz az ítélet, elfogadja, erre felmentésért fellebbezett az első fok után.
A bíróságon a pénz dolgozik, bizony lesznek még itt meglepetések.
mbaye (törölt) 2011.04.12 10:27:09
@pimpusek: Inkább úgy fogalmaznék, hogy Császár Előd ügyében született megdöbbentően enyhe határozat.
Buci ítélete egyáltalán nem súlyos, akár 5 évet is kaphatott volna, ehhez képest visszafogott a 2 év 4 hónap. Rengeteg súlyosító körülmény volt, mehetett volna feljebb is a bíró.
A dróton túl Zsoldosok 2011.04.11 16:00:00
Néha előjön ez a dolog a kommentek között, meg a tágabb interneten, főleg ha valami történik Afganisztánban a magyarokkal, hogy a katonák azok "zsoldosok" (úgyhogy magukra vessenek, ha valami bajuk esik, nem érdemelnek semmi tiszteletet, esetleg dögöljenek meg -…..
mbaye (törölt) 2011.04.11 20:25:56
@Kullancs1983: Síkságon szerinted a magyar, hivatásos haderőnek lenne esélye bárki ellen?
Városi harcászatban bizony jól jönnének a gerilla taktikák.
Persze a hatalom fél, hogy ellene fordítják a fegyvert, ezért nem lesz itt soha svájci mintájú hadsereg.
mbaye (törölt) 2011.04.11 20:32:42
@Mrazenec: Zsíros seggű tábornokok kitüntetik egymást, leisszák magukat és felböfögik az állófogadáson evett a kaviáros szendvicseket. Ennyi a kitüntetések és a NATO elismerés értelme, szimbolikus jelentőségű.
A Varsói Szerződés is mindig megdicsérte a magyar honvédséget, aztán mégis milyen volt a színvonala?
Attól, hogy te irtózol a polgári lakosság élő pajzsként való alkalmazásától, más meg fogja tenni. Az agresszor. Itt Kelet-Európában bizony a városok lesznek a harcterek, mert itt nincs tenger, nincs sivatag. Lehet ez ellen berzenkedni, de más terep itt nincs, csak a városok. Ott koncentrálódik a lakosság, amit ki akarnak irtani, a gazdaság, amit el akarnak pusztítani.
mbaye (törölt) 2011.04.11 21:04:19
@Mrazenec: 56-ban hol voltak a harcok? A nagy magyar ugaron? nem, a városokban!
A második világháborúban volt kb két páncéloscsata az országban, ami már nem fordulhat elő többet, mert nincsenek páncélosaink. Marad a Budapest ostroma jellegű mészárlás, kivéreztetés. Vagy Eszék, Srebrenica, Szarajevo, Dubrovnik. Ott mi történet? Városokat lőttek szarrá. Ez várható Kelet-Európában. Erre kellene felkészíteni a lakosságot.

@Kullancs1983: Szerintem nem "jó" ez a városi gerilla elgondolás. Senki nem szeretne városokban harcolni, de egyszerűen minden ott koncentrálódik, amiért harcolunk. Ott fognak lecsapni, ahol a legnagyobb veszteséget lehet okozni, a lakott területeken. Rákényszerítenek majd a városi harcra, nem mi választjuk ezt.
Legutóbbi hírek szerint a Skype vezetősége úgy döntött, hogy továbbra is ingyenesen fogja szolgáltatni a Skype-to-Skype hívásokat, cserébe viszont display hirdetéseket fog megjeleníteni a Skype nyitóoldalán. A fizetős Skype-to-Skype hívások bevezetése helyett tehát a…..
Bár a thai nevek között természetesen nem szerepel sem Bálint, sem Valentin, de még hasonló sincs, ennek ellenére Thaiföldön a Valentin nap azért pörög ezerrel. Már egy hete, hogy nem tudtam úgy klikkelni/távirányítóval csatornát váltani/kisebb vagy nagyobb boltba…..
Felkavarta az indulatokat Tarlós István főpolgármester bejelentése, miszerint a Szigetnek ezentúl területhasználati díjat kell fizetnie a fővárosnak. 2,5 milliárd forintra taksálta Budapest első körben az összeget, amit másnap maga Tarlós tompított azzal, hogy ebből 1-1,5…..
mbaye (törölt) 2011.01.15 00:37:19
@Gyermekláncfűrész: az, hogy az országnak az ÁFA és egyéb bevételekből van pénze még nem indokolja azt, hogy Gerendait mentesítsék a közterület használat díjának megfizetése alól.
A vásári árus is fizet helypénzt, pedig ő is ÁFA bevételhez juttatja az államot.

A Szigetre a külföldi akkor is eljön majd, ha Gerenadai megfizeti a területhasználat díját. Mert a francia fiatalokat nem érdekli, hogy mi van a háttérben, ők csak bulizni jönnek ide.
Nem ellehetetleníteni kell a Szigetet, hanem más vállalkozásokkal egyenrangúan kezelni.
mbaye (törölt) 2011.01.15 00:38:56
@Gyermekláncfűrész: igen

hülye kérdésre hülye válasz :P
"A Józsefvárosi (kínai) piacon vettem (volna) farmernadrágot. Pont az én méretemben nem volt, a feleségemében igen. Mint kiderült, a kereskedő egy magyar üzletmber volt, adott számlát a nadrágról, majd kaptam egy kézzel írt papírt, megkért, hogy menjek el ezzel a…..
Két napon belül volt egy tipikus, hol együnk és egy tipikus, hol ne együnk élményem. Kezdem az utóbbival: épp egy videót forgattunk, összesen húsz percünk volt ebédelni, és nem nagyon volt más lehetőség a közelünkben, csak egy McDonald's. Leírtam már párszor, hogy alapvetően…..
Mandiner blog Bagoly mondja 2010.11.23 07:01:00
   Azt hittük, hogy Boross Péter az MDF után némi fáziskéséssel maga is eltűnik a süllyesztőben, azonban az alkotmány-előkészítési bizottság tagjaként visszatért a politika porondjára. Irtó vicces, hogy ugyanarról a Borossról van szó, aki 2002 óta…..
mbaye (törölt) 2010.11.23 11:29:47
@Doomhammer: én is attól tartok, hogy Pozsgay és Boross ökörségei lesznek az alkotmány gerince, aztán még hozzátesznek egy sor Fideszes hatalom-bebetonozási rendelkezést, AB megszüntetését, Orbán megkoronázását, Szent Korona-tant, Schmitt Pali örömmel aláírja és onnantól ez a törvény lesz a mérce, a jogrendszer alapköve, ránk hagyják, mint összehányt kanapét egy házibuli után amit évtizedekig szagolhatunk majd, mert kidobni nem szabad, amíg nincs helyette másik, jobb.

Egyetértek Sólyommal, hogy ez a mostani már nem az 1949-es alkotmány, már szinte minden szavát megváltoztatták.

Kíváncsi vagyok 40 év múlva hogy fogják tanítani ezt az új alkotmányt. Mint a legnagyobb hülyeséget, vagy mint a legnagyobb blöfföt, vagy mint az Orbán-dinasztia első nagy tettét.
Orbánnak sikerült összeszednie pár súlytalan arcot, akik örülnek, ha még felkérik őket valamire, mert senki nem választotta meg őket. Schmitt, Pozsgay, Boross, Semjén. És ők mondják meg a tutit ezentúl.
Amíg Novák Előd beszél a parlamentben, addig képviselőtársa leköti magát. Pontosan mit is csinál? Hát nyilván egy szittya vadászrituálét mutat be :) Az alábbi videó csak erős idegzetűek számára FOGYASZTHATÓ! :)Ui:Kedves Előd, lopni nem szép dolog, még ha az ember fia…..
Víz és kabuli keksz. Ezt viszem magammal a csaknem egynapos útra. Ezt sikerült hirtelen beszerezni hazaindulás előtt, sok időnk nem volt vásárolgatni. Nem sokszor mentünk itt boltba, de azt kell, hogy mondjam, a szinte mindent átitató szegénység, a rozoga utak és a…..
Takács Mária Eltitkolt évek című filmjét vetítik november 6-án, szombaton 16 órakor a Toldi moziban, a Verzió filmfesztiválon.  " 11 leszbikus nő vallomása az Eltitkolt évekről: nőkről, szerelemről, családról, boldogságról, fájdalomról. Az identitás- és…..
Subba Subba Records: Lüszi 2010.11.02 12:24:00
Tóth Lüszi az a kislány, akit bajszos póninak csúfoltak az osztálytársai, és valamelyik tehetségkutató cirkuszban szerepelt. A produkció amivel jelentkezik annyira komoly, mintha egy gyengébb képességű nyáriszünetező hülyegyerek csinálta volna. Még a Barátok köztnél is…..
granturizmó! Ukrajna nagyon menő 2010.11.01 09:23:00
Gondoltad volna, hogy Ukrajna második legnagyobb (ipari) városa, Harkiv (orosz nevén Harkov) tud valami izgalmasat kínálni?Ha megmézed ezt a videót (video mapping), akkor ez soha többet nem lesz kérdés. Egyébként itt található még Európa harmadik legnagyobb tere, a Szabadság…..
Amikor a Facebookról, meg a Twitterről kérdeztem Szalai Annamáriát, akkor persze azt vártam, hogy azt fogja mondani, hogy a webkettő, meg a közösségi hálózatépítés nem neki való, hallott már ilyesmiről, de legfeljebb szabályozni akarja, nem használni. Toll hegye a…..
mbaye (törölt) 2010.10.23 10:22:45
@kzolika: mi értelme ismerősökkel fenn lenni facebookon? Annyi, mint ismerősök nélkül.
Elcseszed az idődet és lájkolod a az ismerőseid státusz update-eit, pedig élő szóban semmiről nem tudnál beszélni velük, mert leszarod, hogy mit mondanak. Meg játszod a szar játékokat, ahelyett, hogy szexelnél.
Subba Napi GIF: Mi történt? 2010.10.16 09:00:00
Hogy alibizik a köcsög!..
Sok mindent ugyan nem lehet tudni erről a világ elől mesterségesen elszigetelt országról, de azt azért igen, hogy Észak-Korea, hivatalos nevén a Koreai Népi Demokratikus Köztársaság a világ egyik, ha nem a legszegényebb országa, melynek lakói mérhetetlen nyomorban élnek, dicső nagy vezérük  Kim Ir…..
mbaye (törölt) 2010.10.09 10:33:25
@porthosz: Éltem egy rövid ideig az USA-ban és állíthatom, hogy inkább élnék ott, mint Észak-Koreában.
Valóban, a koreai háborúban a harcló alakulatoknak nagy része dél-koreai katonákból állt, amerikai fegyverekkel és egyenruhákkal. De a propaganda elhitette a világgal, hogy ott csak amerikaiak harcoltak. Pedig több dél-koreai harcolt a hazájáért, mint amerikai.
Az is igaz, hogy az északiak oldalán pár millió kínai "önkéntes" is harcolt.

Valamint a déli oldalon több ezer brit, francia, fülöp-szigeteki, török, ausztrál, holland, kanadai, és etióp katona is harcolt.

A háborúban azonban történtek rémtettek mindkét oldalon. Az amerikai filmek is sátáni erőkként állítják be II.vh német hadseregét. Összemosva őket az SS-el.
mbaye (törölt) 2010.10.09 14:51:48
@ninimimi: ha szerinted az Abu-Ghraib börtönben történt rémtettek hazugságok, akkor miért ültették el az amerikai katonákat a saját katonai törvényszékeik a teknősbéka életkorának megfelelő időtartamra? Keress rá a google-en Abu-Ghraib torture kifejezésre.

Továbbá: Drezda nem katonai célpont volt. 250000 civil halt meg a gyújtóbombáktól. A szövetségesek is elismerik, hogy csupán mészárlás volt.

Vietnamban pedig falvakat bombáztak napalmmal. Keress rá youtube videókra, talán a saját szemednek hiszel. Díjnyertes fotó is készült a kislányról, akinek teljese teste leégett a napalmtól.

Az, hogy Irak és Irán is kapott amerikai haditechnikát a háborújuk alatt, az nem is kérdés.

Osama bin Laden pedig, mint mujehideen vezető szintén kapott amerikai fegyvereket, kiképzést és pénzt a szovjet megszállás alatt Afganisztánban. Szerinted a mujahideen-nek honnan voltak Stinger rakétái, amivel sorban szedték le a Mi-24-eseket?

Kicsit kinyithatnád a szemedet. Attól, hogy most az USA szövetségesei vagyunk, ne higgyük, hogy kesztyűs kézzel bánnak az ellenfeleikkel.

A démonizálás pedig az USA-ban is megy erősen: Hollywood filmjeiben, a CNN-en, a kínaiakkal és észak-koreaiakkal szembeni gyűlöletkeltéssel, ami már elérte, hogy itt egyesek atombombát akarnak dobni Észak-Koreára, a civilekre. Csak azért, mert agymosott komcsik, már nem is emberek.
A Kolontár határában levő egyik zagytároló gátszakadása következtében négy ember meghalt és több mint száz ember megsérült, égési sérüléseket szenvedtek a rájuk zúduló lúg következtében. A tragédia borzalmas, az emberek nagy része nem tud és nem is kíván…..
mbaye (törölt) 2010.10.08 09:32:50
@DenisaM: Az állatorvosi ivartalanítás soha nem lesz olcsóbb, mint egy jól irányozott lapátos agyoncsapás!
A lapátos módszer pedig nem okoz szenvedést az állatnak, mert azonnal elpusztul, tehát tudtommal nem törvénybe ütköző.
Amikor harcsát fogok, azt is agyon kell csapni, hogy ne élve kelljen bontani. Van úgy, hogy háromszor is rá kell verni a fejére, mire megdöglik. Tehát a harcsa inkább szenved. A macskára csak egyszer kell ráverni, tehát nem szenved.
mbaye (törölt) 2010.10.08 09:37:39
@DenisaM: úlj kocsiba és menj le értük, de ha már ott vagy, segíthetsz embereket és valódi értékeket is menteni. Persze az kívánna egy kis bátorságot és fizikai erőt is.
Miért nem jó neked egy budapesti utcai macska? Mert nem lehet eldicsekedni vele a pesti belvárosi értelmiségi procc baráti körödben, hogy honnan fogadtad örökbe és mekkora ál-buddhista, vega, holisztikus, tantrikus, bölcsész lelkű vagy? Mert a VIII. kerület egyik udvaráról összeszedett macska már nem menő?