Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dr_Genya

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Viasaton ma este indul útjára a Hősök első, és egyben egyetlen igazán jól sikerült évada, az, amit már a TV2 és tán a TV6 is levetített egyszer. Sebaj, ismétlés a tudás anyja, meg eleve, ha játék van, akkor ajándék is, szóval ne tessék hőbörögni, hogy miért a nálunk…..
Két érdekes új műsor is indul a napokban a TV Paprikán, plusz azoknak, akik gyerekkorukban szerették Agyalapot, Popócicit, Maxigázt, meg Árkánát, van egy jó hírünk.A Heston Blumenthal zseniális lakomái című sorozat tulajdonképpen annak a tipikus példája, hogy milyen…..
Dr_Genya 2010.01.08 16:07:49
Hétfőn jön a már tegnap is emlegetett vidám, zenés epizód, aminek a forgatására nagyon szívesen elmennék.   ..
Századik epizódjához érkezett a nálunk Így jártam anyátokkal címre hallgató CBS-sitcom, és azt hiába várjuk a készítőktől, hogy már most megmutassák nekünk Ted jövendőbelijét, a címszereplő mutert, de legalább kapunk egy várhatóan nagyon vicces, musical-epizódot tőlük.…..
Így kezdődött korunk egyik legvicesebb talkshow-műsorvezetőjének 1000. adása a CBS-nél. Kudos, Craig, you are the man.  ..
comment:com No More Mr. Nice Spy 2009.12.21 16:05:00
Chuck, harmadik évad, már a nyakunkon. ..
Dr_Genya 2009.12.21 16:15:33
Igaz, hogy a péntek a nemzetközi kocsmanap, de ma mégis nyugodtan otthon maradhatunk, hiszen egyrészt ilyen gusztustalan időben ki megy el akár a kocsmáig is? Arról nem is beszélve, hogy onnan még haza is kell jönni, ugyanebben a gusztustalan időben. Másrészt lesznek egész nézhető…..
A Fringe másfél évadon át szórakoztatott és borzasztott el minket eddig azokkal a változatos halálnemekkel, melyeknek a statiszták, sőt, néhol "rendes" szereplők is áldozatul estek, a leszakadó ábrázattól az elfolyó bőrön át a benőtt testüregekig. Ha valaki szerette…..
Épp az imént tettem le a telefont. Amerikából, New Yorkból hívott egy nagyon kellemes modorú, szépen beszélő fiatalember. Azt mondta, hogy kiválasztott az amerikai kormány valamilyen zöldkártya programjába, mert nagyon szeretik a magyarokat odaát és lehetőséget szeretnének adni…..
Dr_Genya 2009.12.09 00:11:35
Újabb vígjáték érkezik a Viasat3 műsorára, és a csatorna ismét az olvasók segítségét várja a címadást illetően. Az alany a Rules of Engagement című CBS-sitcom, ami eddig három évadot és 35 epizódot ért meg, de jön belőle a negyedik is, valamikor tél végén-tavasz elején.…..
Robert Sean Leonard, a House egyik főszereplője csak a tévézéssel akar szakítani, és így van ezzel Matt Fox, a Lost dokija is, de Alec Baldwin, a 30 Rock - A stúdió egyik főszereplője ennél is tovább megy, és bejelentette: 2012-től nem áll sem kamerák elé, sem színpadra, elege…..
Dr_Genya 2009.12.01 17:31:09
Aki nem vásárolt be csütörtökön éjfélig, az csúnyán rábaszott. Jön az éhhalál, az alkohol elvonási tünet és a macska is össze fogja szarni a nappalit, ha nem lesz elég az alom. Ilyesmi gondolatok vezérelhették azokat, akik ma amerikai katasztrófafilmeket megszégyenítő pánik…..