Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SCOTT

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kalóz Új utakon a zeneipar 2011.05.23 12:35:06
A szerzői jogi hercehurca a zeneiparban legalábbis eldőlni látszik: az ipar kezdi elfogadni a realitásokat, és nem próbál passzátot fújni az uralkodó széljárással szemben. Az internetellenes lobbi hazai leágazása pedig Fluor Tomitól olyan leckét kapott, amibe remélhetőleg nem…..
SCOTT 2011.07.12 01:04:10
@hpeti1: Szia, a YouTube számlálót 1-2 éve már egyáltalán nem lehet pörgetni, előtte is csak összesen maximum 5-8 ezerrel lehetett egy két speciális programmal, hozzáértéssel, és kellően nagy proxy szerverek segítségével, ugyanis ezután elfogytak a szabad felhasználású IP címek. Olyan 1 évvel ezelőtt viszont a YouTube ezt is kivédte egy igen hatásos trükkel, ami amúgy jelenleg megkerülhetetlen, és természetesen nem is közkincs. :) Pörgetni a myspacet lehet a mai napig, de azt meg fölösleges. Aki egy kicsit is ért hozzá mindenhol az egyedi kommentek számát nézi, azt meg YouTubeon sem lehetett soha pörgetni..;)

Flour Tomival kapcsolatban pedig azt kell látni, hogy megtalálta a legkisebb közös nevezőt, valami olyat, amit minden "egyszerű" magyar ember is megért és tud vele azonosulni. Mint zenész bátran mondom, hogy természetesen itt zenéről szó sincsen, viszont az a "termék" amit készített (most tök mindegy hogy félig lopott is a drága) az nagyon betalált kicsiny hazánkban. Ráérzett a msn legelterjedtebb szavára: mizu, majd gyorsan a facebookera is: like. Ennyi. Most pedig ha ügyes még 1-2 évig meglovagolja a hullámot, aztán elmegy színésznek vagy valahova ahol ismert kis pofiját még tovább tudja pénzre váltani. Én is ezt csinálnám a helyében....

Hogy mi a TUTI recept?

Pofon egyszerű, készíts bármit ami vicces annyira, hogy eléri az emberek ingerküszöbét, és nemcsak megnézik hanem tovább ajánlják, osztják azt. A világon 5-6 kézfogásnyira mindenki megvan. És ekkor meg is van az ingyen reklámod. De ilyet nehéz ám ;)
A West-Balkán bejárta Budapest több pontját, mint klub. Most sokak szerint az őt megillető helyre, a Nyugati-térre került, a Skála Metró épületébe, legalábbis annak egy kifejezetten nagy részébe. Az Index ott volt a sajtótájékoztatón, mi pedig most a többszintes új helyről,…..
SCOTT 2010.03.12 23:30:56
Már tavaly is a közönség szavazatai alapján állt össze a Pannónia Fesztivál fellépő névsora, akkor 400 ezer szavazatból, idén pedig 450 ezer voks érkezett. A legtöbben a Tankcsapdát, a Quimby-t, a Kispál és a borzot és a 30Y-t szeretnék látni (teljes lista itt). Néhány…..