Regisztráció Blogot indítok
Adatok
halovany

0 bejegyzést írt és 351 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Álmunkban egy varázslatos helyen jártunk. Az utcákon gyermekek muzsikáltak, és danoltak, békésen megfért egymás mellett a reppes és a diszkós. Az álmunkban megjelent helynek Internet a neve. Szeretnénk nektek bemutatni az Öt utcaikat, és megkérni benneteket, hogy mindkét…..
Mindenkinek van kedvenc irodalmi műfaja. Van, aki a verseket szereti, van, aki a családregényeket, és aztán ott van a Subba egészen különleges ízlése. A mi kedvenceink ugyanis a gyerekeknek szóló, feltűnően ostoba felnőttek által írt, oktató-nevelő szándékú tanmesék.Ezeken…..
halovany 2007.07.25 17:10:57
Rosszindulatú Vászka · hemar.freeblog.hu 2007.07.25. 17:06:35

Nagyvázsony nincs is a programfüzetben.
Igen, péntek van. Viszont nyár is, ilyenkor valahogy lassabban rezeg az idiotizmus az interneten. Tessék hát ennyivel beérni. - Én- Légi spagesz- Luxurious taxis- Wiw cameltoe- Lányom, ha ha baja esik a Lamborghinimnek, letöröm a derekad...
Ha van egy email-címed, amivel a hozzád hasonlóan vagány barátaid előtt akarsz menőzni, csinálj egy másikat is, hogy ne ugyanezt kelljen használnod álláskereséskor!..
Meg kell valljam, eddig borzasztó tudatlanságban kellett léteznem, mivel fingom nem volt róla kiket takar ez a duó. Próbáltam valami hanganyagot keríteni tölük, azt még nem találtam, de a honlapjukra rábukkantam.mindenféle mellégecizés nélkül pár lényeges infó…..
Műsorváltozás: a Jimmy Somerville koncert elmarad2007-07-01 21:30:00Elmarad a július 7-ére meghirdetett Jimmy Somerville koncert a Buddha Beachen, a művész betegsége miatt. Az ingyenes koncert többi programja mind változatlan, így többek között fellép Tóth Vera, Bocskor Bíborka és…..
Subba Apácska 2007.06.29 12:08:18
Az alábbi csodálatos verset Norbi Rékának írt születésnapi köszöntőjéből faragtuk. Nem tudom tárgyakkal kifejezni, hogy mit jelentesz nekem. Az illatod hajnalban amikor szorosabban ölellekS a reggelt legszívesebben a végtelenbe küldeném. A hangod egy fáradt estén, amikor mindig…..
Szia mi egy biszexuális fiút keresünk 3-diknak hosszú távú munkavégzésre!!! Ez egy erotikus munka, amit az Egyesült Államokba közvetítünk az interneten webkamera segítségével. Itt havonta 150-300ezer forintot lehet keresni, amit igény szerint kéthetente is lehet kérni. A munka…..
Királyrák Benne vagyunk, nyakig 2007.06.28 14:07:00
Itt van ez a Goldenblog verseny, amelyet sokan joggal szeretnek, sokan okkal támadnak, de alapvetően jó, hogy van. Mert minden, ami van, ami hozzáad valamit az elmúlt években rohamosan fejlődő magyar blogszcénához, az kell, még akkor is, ha nem tökéletes. Jómagam például a…..
halovany 2007.06.28 20:15:45
Aki nem követi rendszeresen Pákó naplóját, és ránk bízza hogy értesítsük, ha valami érdekes történik a négerrel, az most klikkeljen ide. A kedves kis történetek között találtuk ezt az igazán elképesztő eseményt. Tripperes ex-barátnő által meggyilkolt kutya?…..
halovany 2007.06.27 18:39:49
Combi* · www.knorr-bremse.hu 2007.06.27. 17:38:07

dingdongbandi sóvár-huncutkás pillantással adja tudtára pákónak, hogy mennyire szeretné a híres, fekete farkat magában tudni. kedves kép.
Töpörtyűturmix 101 - hely van 2007.06.27 13:16:00
Gondoltam merész leszek és fejet ugrok a témába, avagy mik a meleg igények a sex területén.ismét apróhirdetések következnek. utána összesitek.Oral és análszex kedvelő, 42 éves fiú, idősebb urak barátja lenne. Bp.-en lakom, de vidékre is elmegyek. Kövér, szőrös, nagyméretű…..
halovany 2007.06.27 16:35:17
Alapvetően nem vagyok híve a „minden le van zsírozva előre” összeesküvés-elméleteknek, de egy dolgot nem lehet nem észrevenni. Pártjaink – bármennyire is hangosan anyázzák egymást a grénum előtt – bizonyos kérdésekben találkoznak. Sajnálatos, hogy ezen…..
halovany 2007.06.26 19:34:26
Rák, az elit önkontrollja?

azok után, hogy ilyen jó helyzetleírást adtál, ugye nem gondolod, hogy ezek a korrupt, kisstílű, szánalmas percemberkék egyszerre megvilágosodnak, és megváltozik a világ?

nem teszik meg, de ha akarnák sem tehetnék, hiszen velük együtt nemcsak a politikai, hanem a pénzügyi-gazdasági és főleg a kifehéredett maffiózó "elit" is bukna. a tényleges alvilágról meg ne is beszéljünk.
pénz beszél, ennek elosztása pedig a rendszerváltáskor (illetve már előtte is meg persze utána is) korántsem tiszta módszerekkel történt. ha itt egy vezető politikus elkezdené kibogozni a szálakat a nyilvánosság előtt, azzal magával rántana mindenkit, márpedig az "elit" kevésbé nagyformátumú, jóakaratú világmegváltói ezt bizonyára nem hagynák annyiban.

ezek a gazdasági és jogi szempontból is szövevényes ügyletek ráadásul érthetetlenek, követhetetlenek az átlagemberek számára (ld. 400%-os thm országa), sőt valószínűleg még az ügyben résztvevők némelyike számára is (azon kívül, hogy ő mennyit adott bele és mennyit szedett ki végül), úgyhogy ha némi infó ki is kerülne, akkor sem jelentene a szavazópolgárnak semmit.

új, jószándékú politikai elit gyors létrejötte pont ugyanezért nem lehetséges. a régiek nem engedik oda őket. ha lenne is ilyen törekvés, nem jutnak messzire pénz nélkül. pénzt tisztességesen szerezni (mármint sokat) nem lehet, innentől bukó a dolog.

amit írtam, az is csak elmélet. azaz, mi lehetne, ha a politikusok megvilágosodnak. hát ez. belebuknának. de addig, amíg csak saját érdekeiket nézik (több juttatás, nem a kisebb parlamentre, stb.), addig a szándékot sem várhatjuk.

ráadásul ez nem csak magyarországi belügy. amíg a fejlett nyugat egyfajta gazdasági gyarmata vagyunk, addig a külföldi nagybefektetők is a saját érdekeiknek megfelelően irányítják a megkent vezetőinket.

megoldást persze nem tudok, de bízom abban, hogy majd néhány valóban nagyformátumú embernek köszönhetően apránként kifehéredik a gazdaság (lassú folyamat), fokozatosan bővül a tűzközelbe került tisztességes emberek köre, és így spontán megtörténik a kultúraváltás. hosszú évtizedekre gondolok. vagy ez is utópia?
bocs, hogy hosszú voltam, de tökjó a téma :)
Subba Melegrekord 2007.06.21 18:46:38
Most, hogy megdőlt a fővárosi melegrekord, és se írni nincs kedvünk nekünk, se olvasni nektek, csak egy fotót szeretnénk ideszúrni, amely minden szempontból tökéletesen illusztrálja a kialakult helyzetet.Beleznay Endre és VV Leo a Szeszélyes forgatásán...
Subba Friss Wiky 2007.06.15 12:50:00
Ez legalább annyira elképesztő, mint a Kiszel Tündés sztori, de nem akarunk benneteket megfosztani semmi hülyeségtől. Fresh Wiki idén a pasija nagyvonalú családjával ment nyaralni, ám a kedves após Fresh Wiktória névre foglalta neki a repjegyet,…..
Subba Aggyá péézt! 2007.06.14 15:33:00
A művészettörténet kevés olyan műalkotást ismer, amelyekben a tartalom és a forma nem csak egységbe forr, hanem egyúttal tökéletes lenyomatát adja egy kornak, valamint egy komplett nemzet lelkivilágát is képes tökéletesen megragadni.Az Akela együttes 1995-ös, Fekete Bárány…..
halovany 2007.06.15 12:49:04
szavazzatok!1: Jezzy                                                           2: Riper…..
Subba Kondom Csaba új klipje 2007.06.13 13:10:00
Volt már veletek olyan, hogy valami rosszat álmodtatok, és napokra egy nyomasztó érzés telepedett rátok? Képzeljetek el egy réten álló, monokrómban éneklő párost, mondjuk egy férfihangon éneklő nénit, és egy behatárolhatatlan hangú és nemű lényt két fehér…..
Subba Hét videója - A magyar emo 2007.06.11 10:27:00
Rendkívül fárasztó, hogy amióta a magyar média megtalálta magának ezt a szerencsétlen emót, vén hülye újságírók próbálják megfejteni e különös jelenséget. Mi ezt az okoskodást természetesen elítéljük, és inkább maguknak az érintetteknek engedjük át a terepet.…..
Szeretnénk egy bolondos dallamot ültetni a fületekbe, és egyúttal megmutatni, hogyan lehet kábítószer nélkül is úgy érezni, hogy tiéd a világ. Na meg egy picit azért is, hogy ne gondoljuk, hozzánk született az összes zenélésből megélni akaró idióta. ..
Töpörtyűturmix 85 - Funny 2007.06.11 17:34:38
jó kis játék, gyermekeinknek. ..