Regisztráció Blogot indítok
Adatok
takitabe

16 bejegyzést írt és 55 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Misszionárius póz? 2014.10.04 14:00:06
Aki megfejtené, hogy mit akart az Allianz ezzel a kompozícióval kifejezni a szabadtéri kiállítási területen, az megérdemli, hogy egy bónuszkategóriát ugorjon felfelé a kötelezője. Nekem csak egy tippem van: a Daewook szeretik a fajtársaikat. ..
A Carthorttle oldalt már régóta olvasom, jó anyagaik vannak és a felületük is guszta. Külön kedvencem a Car Memes, még matricát is rendeltem tőlük. Tegnapelőtt vettem észre a posztot, amiben a Carwow kvízének kitöltése a cél, 60% felett állítólag Jedi szint. Beküldtem a…..
takitabe 2014.08.17 17:52:27
A szigetelőszalagot is oldja a gázolaj  - Itt vagyok a Rakparton és megállt az autó – búgta a telefonba feleségem. A legjobb hely az elakadásra. Másodszor csinálja, rutinja van benne.  Érdekes a közlekedőtársak reakciója, a villogó elakadásjelző és a kocsi mellett…..
takitabe 2014.08.02 12:23:13
@Oldm4n: adnak kevesebbet is. lukoilon biztosan, egy srác rendszeresen 500 forintért tankol és csikorgó kerekekkel indul:)))
Most tényleg, mennyire kell agyatlannak lenni ahhoz, hogy egy utasokkal tömött busszal belehajtson valaki egy csőtörés miatt az aszfaltból feltörő szökőkútba? Még ha csak szimpla csapvíz lőtt volna fel 20 méter magasba, sem próbál meg épeszű ember áthajtani a vízsugár felett.…..
Tudom, gyarlóság, de valószínűleg én is a földön fetrengtem volna a nevetéstől. ..
takitabe 2014.04.08 14:41:08
@3gb: gratulálok a sok eszedhez. senki mással nem baszol ki, mint a szavazatszámlálókkal. azok a lapok a közelébe se kerülnek azoknak akiknek címezted, a "politikai elit"-nek. szerinted aki ott számolgat és pont a te szavazólapod fogja ki mindenki nagy örömére, az nem hétköznapi ember? neki szerinted nem ugyanaz a véleménye erről az egészről mint neked? gondolkodj már ember. a végeredmény mellé, a százalékos eredmények mellett nem fogják feltüntetni, hogy ennyi meg ennyi faszrajzos, "vadmézes" meg isten tudja milyen lapot mellékeltek a választó polgárok.
Zách Dani egy nagyon mókás és szórakoztató taggá nőtte ki magát a Totalcaron belül. Azon felül, hogy szórakoztató srác, kiderült, hogy Eros Ramazotti munkásságának nagy rajongója. Winklernek sem kellett több, így azonnal levette a Cose della vita akkordjait, majd hetek teltek el…..
takitabe 2013.12.23 22:31:42
@ommm: hát ez kemény lesz
December harmincadikán vesszük fel az Égéstér 100-ik adását. Ami lehet, hogy valójában nem is ennyi, hanem mondjuk 95, vagy akár 102. Mindegy, nekünk ez a százas és úgy is hívjuk, úgy is készülünk rá. És ez nem egy akármilyen adás lesz, hiszen a stúdiót ezúttal…..
takitabe 2013.12.20 18:57:17
@jk88: csütörtök masszívan karácsony, szerintem ne várj égésteret, majd utána való héten bepótolják. könnyen függővé válik az ember.. :D
Indulunk. Kezdődik az őrület, a Totalcar Karácsonyi Hiéna 2013, amire rengetegen vártak már. Talán egy kicsivel kevesebb konccal, mint legutóbb, de panaszra semmi ok, mert a Mohó Hiéna minőséggel kompenzálja a mennyiséget. Mostantól kezdve egészen december 30-ig jelennek meg itt a…..
takitabe 2013.12.19 14:36:22
@holysmoke0523: so we meet again. :DD én ezért vártam a karácsonyt... :D hajráhajrá mindenki:) grat az első konc nyertesének!
Hector „Tank” Martinez megkérte barátnője, Paige Hernandez kezét, aki igent mondott. Ennek helyszínéül az I-10 gyorsforgalmi utat választották West Covinában, Kaliforniában. A jelenlévők egy része örült, egy része feltehetőleg kevésbé – a rendőrség a videó…..
takitabe 2013.02.05 00:54:03
@Pepejoe: ha letörik az a szar, törjön le akkor mikor nem mozog a motor. ha egy felszállástól letörik, nem biztonságos, letörhet mikor menet közben minden erejével kapaszkodik. Plusz az utasnak sokkal kényelmesebb úgy felszállni, mint a lóra, nem kell egy lábon egyensúlyoznia és odacsapni seggel az ülésre, aztán hót bénán összeszedni a lábait, meg helyezkedni.
Sokan és sokszor vitáztak már arról, hogy szabad-e gyereket motoron szállítani. A törvény megengedni, amennyiben eléri a lábtartót, sőt, léteznek fixen felszerelhető motoros gyerekülések is. A japánban készült videó megnézése után mi is elbizonytalanodtunk – rossz nézni,…..
Az utolsó utáni konc. A végső, a visszatapsolt hiéna, nyálas pofájában szorítja, ameddig csak tudja. Márpedig egy hiéna harapása nagyon-nagyon erős. Nem lesz könnyű. Ez az RC-modell tényleg olyan hiénáznivaló, amiért rendes autóbuzi a fél bármijét odaadja. Nem elég, hogy…..
Zsíros konc. Sőt, könnyen lehet, hogy a legzsírosabb! Ez a Carrera Digital Long Race versenypálya azon felül, hogy digitális (Hogy ez miért jó? Itt megtudhatja!) még a feláras, Wi-Fi-adapterrel is rendelkezik, így lényegében azonnal alkalmas egy csoportos versenyre, és naná, hogy…..
takitabe 2012.12.25 20:36:54
Belsőség Terror kultivátor 2012.11.12 17:39:32
Svédek, Volvo 240 Turbo-motor (ill. B21-es Redblock), 0,3 bar töltőnyomás, 240 newtonméteres nyomaték. Igen, helyenként be van gyorsítva, de úgy gondoljuk, hogy e nélkül is eléggé átjön, hogy a verda horzsol. Ki tudja, milyen traktor volt ez valaha... És kézigázzal burnoutolni…..
Nemrég fejeztük be Los Angelesi sorozatunkat. Az egy dolog, hogy hetvenöt gigányi nyersanyaggal tértünk haza. Az egy másik, hogy ebből több mint húsz cikk lett. De maradt még más is a bőröndben. Olyan, ami nem a képernyőre, hanem a falra való. Vagy a fejre. Alább nem egy, nem két,…..
LearnPoker Az alapok - 1. lecke 2011.12.01 19:44:00
A pókernek nagyon sok különféle változata létezik, mi közelebbről a Texas Hold'em Poker-rel fogunk megismerkedni. Ez a legnépszerűbb, egyik legizgalmasabb fajtája a pókerjátékoknak. A játék lényege egyszerű, csupán el kell nyernünk a többi játékos pénzét. Ehhez…..
LearnPoker Lapjaink erőssége 2011.11.30 21:31:00
A Texas Hold'em Poker esetében öt darab közös lap van az asztalon, melyeket mindenki sajátjaként kezelhet, valamint kettőt tartunk kézben. Showdown-nál a Pókerban mindig 5 lapot számolunk. Ezek Sorban a következő képp néznek ki... 1. Royal Flöss - 10, J, Q, K, A azonos…..
LearnPoker Alapvető kifejezések 2011.11.30 20:24:00
Először is nézzük a leggyakrabban használt kifejezéseket   Dealer Button: Az osztót jelölő kis korong Közös lapok: A középre kiosztott 5 lap, amit mindenki sajátjaként használhatFlop: A mindenki számára látható, középre kiosztott három lapTurn: A negyedik mindenki…..
LearnPoker Köszöntő 2011.11.30 19:43:00
Kedves Látogató! Köszönöm, hogy ellátogattál a LearnPoker Blogra! Az oldal célja nem más, mint bemutatni neked a Texas Hold'em Póker alapvető szabályait, nyerő stratégiákat. Biztosan nyertes stratégia sajnos nem létezik, de megpróbáljuk átadni neked azt a szemléletet, játék…..
Ez az első bejegyzés, amit automatikusan hoztunk létre. Vázlatban van, így csak a blogod tagjai láthatják. Próbáld meg átszerkeszteni, ha sikerült akár törölheted is és kezdődhet a blogolás.Kérdéseket és észrevételeidet a support@blog.hu címre tudod elküldeni. Jó…..
Szép Idézetek Vicces sms 2011.11.24 23:45:00
A mi kis földünkön ebben a percben 300 millió ember eszik, 200 millió TV-zik, 150 millió alszik, 90 millió szexel. Csak egy hülye olvassa az SMS-emet. Tegnap éjjel nagyon fáztam kétségbe esetten kerestelek, vágytam rád, hogy hozzád bújjak, hogy érezzem melegségedet, de sehol sem…..
Szép Idézetek Újév 2 2011.11.24 23:41:00
Alufelni, téligumi, Merci Actros, tangabugyi! Telepohár hideg pezsgő,padló gázzal új esztendő! Fék,bal három jön az árok! Boldog Új Évet Kívánok!! B.U.É.k Ma be fogsz rugni mint a szamár, holnap olyan leszel mint a lajhár, sarokba csak azért fogsz állni, hogy kapaszkodva…..
Eljött a szép nap, midőn a legjobb piros bor mellett köszöntünk, és a boros kannát két kézre fogva, hangos rivalgással kívánunk Neked Boldog Névnapot Névnapod reggelén ezer áldás érjen, öröm és szerencse örökké kísérjen. Bú és bánat téged elkerüljön, gondolatod,…..
Szép Idézetek Karácsonyi sms-ek 2011.11.24 23:24:00
Kiskarácsony, nagykarácsony, szeretetem terád szálljon, a boldogság rád találjon, bú, szenvedés köddé váljon, tiszta szívből azt kívánom: legyen boldog a barátom Ballag a szeretet a karácsonyi fényben, megáll az ajtódban, csengetésre készen, remélem, nálad is nyitott…..
Szép Idézetek Jó éjszakát... 2011.11.24 23:20:00
Ha leszáll a holdas éj homálya, s kis szobádban lehajtod fejed, jusson eszedbe hogy van egy szív aki igazán szeret. Csöndes éjszaka, ha elkerül az álom minden érzésemmel TE utánad, vágyom! Suttog a némaság ábrándos meséket, mindig azt suttogják, LÁTNI…..
Szép Idézetek Szerelem 2 2011.11.23 17:48:00
A "hol voltál?" több, mint egy egyszerű kérdés. Aki ezt kérdezi, egyben azt is mondja: "hiányoztál", "veled szerettem volna lenni". A kegyetlenség az, amikor közel enged valaki, majd eltaszít. Amikor megmutatja neked, milyen jó is lehetne, aztán újra ellök, te pedig ott maradsz…..