Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eASToNE

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Kínzó kérdés: Por Pityu 2012.10.05 19:11:13
Na vajon ki az a szuper magyar reklámszakember, ötletgyáros, kreatív megfejtő, stb aki tegnap pár órát guggolt egy szlovák tömlöcben illegális drogok birtoklásáért?..
eASToNE 2012.10.08 01:53:28
Ma egy olyan munkahelyi jelenségről lesz szó, ami közel olyan kellemetlen, mint egy meetingen kicsúszott hangos szellentés vagy pl. ha a főnököd az előbb észrevétlenül beállt a hátad mögé éppen most, amikor ezt a szennyblogot olvasod. A kollégák közötti ajándékozásról van…..
Subba Programajánló 2012.07.02 10:50:00
Nyerés! ..
Nem ismeretlen jelenség, hogy egy-egy nagyobb játék megjelenésekor a Metacritic nevű, különböző értékeléseket összegyűjtő portálon elszabadulnak az indulatok. A hivatalos tesztek általában hozzák a papírformát a 70-90 százalékos ítéletekkel, azonban a felhasználók,…..
 Ogli G már írt egy ódát a jász lányokhoz. Akkor nem értettem miért, de mostanában ott jártunk a Secret69-ben és tényleg szépek voltak egytől egyig. Plusz valami vonzza bennem a nőket, de nagyon. Fasza kis riport két aranyos csajjal, önvallomást tesznek, majdnem csókolóznak,…..
“Szinte leírhatatlan a lakás hangulata, amely már a 2 m²-es előszobába lépve magával ragad minket, ez később csak fokozódik, amikor elénk tárul a 27 m²-es amerikai konyha, mely teljesen gépesített és beépített konyhabútorával támogatja a kulináris élvezetek…..
eASToNE 2011.07.22 18:00:20
Nálam ez a lakás verte ki a biztosítékot...

pesthouse.ingatlan.com/5894189

1. Hogy lehet így élni???
2. Ha el akarjuk adni a lakásunkat, akkor legalább minimális szinten rakjunk már rendet, hogy az atomrumlitól talán látszódjon már valami...
3. Mikrót a gázóra alá rakni nem egy ötletes dolog...
Azzal, hogy megjelent, még korántsem ért véget a fehér iPhone 4 kálváriája. Többen is megerősítették, hogy a kézbe vétel után rögtön érezni, a fehér iPhone valahogy nem ugyanaz, mint a fekete testvér. Egymás mellé tették a két készüléket, és ezt tapasztalták:Úgy tűnik,…..
eASToNE 2011.04.30 13:15:52
A Best Global Brands felmérés alapján 2010-ben a legjobb márka továbbra is a Coca-Cola, ami 2%-kal tudta márkaértékét növelni az elmúlt időszakban. A legnagyobb növekedést azonban nem ez hozta. Az Apple 37%-kal növelte egy év alatt értékét, alig lemaradva tőle a Google…..
Fővárosi Blog Szabadság tér 17. 2010.08.29 17:00:00
Augusztus közepén ismét bent járhattam a volt MTV székházban a Szabadság téren. Alpár Ignác Tőzsdepalotája tetszőleges időpontban képes lenyűgözni: olyan méretek vannak ott, mintha egy…..
comment:com Ilyen egy junkie ősze 2009.10.07 11:00:00
Tegnap megírtam a véleményemet az idei pilottermésről, a mai nap azt veszem számba, hogy melyik nap, milyen sorozatot nézek meg az előző esti termésből, tehát a listában úgy szerepelnek a néznivalók, ahogy azt Jim bácsi küldi, értelemszerűen. Kommentekben szívesen böngészném…..
A magyar tévénéző a szerbekkel és románokkal ellentétben, de a németekhez, spanyolokhoz, franciákhoz hasonlóan hozzá van szokva, hogy beül a doboz elé, és kedvencei saját anyanyelvén szólnak hozzá. De lássuk csak, mi is történik, míg Jack egy velős "Damn it!" helyett…..
Mindenki tudja, hogy magyarul lehet a legválasztékosabban káromkodni. Vannak olyan helyzetek, amikor mocskosul felmegy az agyvíz, és jól odamondanánk valamit, de nem akarunk közönségesek lenni, ilyenkor például ilyeneket lehet(ne) mondani:- Kinyírlak, mint óvodás a papírkutyát!- Az…..
Régi tervem volt, hogy összeállítok egy csomó szolgáltatásról egy ilyen "mi hiányzik" listát. A sok téma közt azonban néha elvesznek az ilyen ötletek. Most meg, hogy a lifehack.org meg is írta a sajátját, már ugye nem sok értelme lenne. (Na majd más szolgáltatásokra,…..