Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Moe Szyslak

0 bejegyzést írt és 104 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
IDDQD Checkpoint 4x07: A Dreamcast 2018.03.29 22:55:10
A Checkpoint nem titkolt célja, hogy a mindenki által ismert retróságok mellett bemutassa a hazai gémerkultúrába kevésbé beágyazott retróságokat is. Ennek szellemében nagyon érett már egy Dreamcast-adás, és mivel idén lesz 20 éves a Sega legendás utolsó konzolja, megragadtuk az alkalmat és HP-t,…..
Moe Szyslak 2018.03.30 21:22:16
Sokszor beszélünk a videojáték-ipar üzleti oldaláról, de fennállásunk három éve alatt egyetlen dedikált adást sem szenteltünk ennek. Na majd most, ugyanis egyik előző évados vendégünk, Vigh Attila bejelentkezett, hogy szívesen beszélne erről, mi pedig örömmel az arcába toltuk a mikrofont...
Jövő héten karácsony (vááá, még nem vettem senkinek semmit), jönnek az ilyenkor szokásos évizéi-listák, értékelések, besztofok. Mi is hozzátesszük a magunkét, a retróságot időszakosan megszakító kurrensebb Checkpointok közül jön egy újabb, ezúttal az idei játékfelhozatalt csócsáljuk, illetve…..
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogyan fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogyan fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogy fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
Igen, ennek az adásnak múlt héten kellett volna megjelennie, de családozás és egyebek miatt mostanra csúszott, elnézést. Megérte várni rá, mert másfél órát beszélgettünk egy régi kedves vendégünkkel, Hancuval (akinek a gnóm WoW-karakteréről (Hunhancuki) nem találtam képet, szóval ha valakinek…..
Moe Szyslak 2016.11.04 20:48:41
Helló, retrorajongók és podcasthallgatók, megint itt vagyunk a cikké felturbózott Checkpoint Minivel, méghozzá egy olyan játékkal, amit sokan kértetek. Grathtel jól kiveséztük a Gobliiinst, és szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum…..
(Akkor is olvasd el, ha nem szoktad hallgatni a podcastet! Köszi!) Végére értünk a múlt év besztofjainak, visszatérünk a szokásos ügymenetbe, ami rögtön egy új Checkpoint Mini adást jelent. Illetve nem is olyan szokásos az ügymenet: többen jeleztétek, hogy a podcast műfaja annyira nem fekszik…..
IDDQD A 100 legjobb videojáték 2012.11.19 12:28:18
Az amerikai Time magazin honlapján közölt egy százas listát a legjobb/legfontosabb videojátékokról. Érdemes megnézni (mondjuk ebben a felhasználóbarát nézetben), tanulságos abból a szempontból, hogy egy erős konzolos gyökerekkel, viszont kevésbé jelentős…..
comment:com Új promó a Dexternek 2011.09.08 10:00:00
Négy perc, kismillió vendégsztár, általános áttekintés az évad elé. Jön a Dexter hatodik évada. ..
Megjelent az Esti Kornél kritikai kiadása. Úgynevezett editio maior. Megnéztem, tényleg jó vastag, hasonlít az Édes Annáéhoz. A Literán lehet olvasni bővebben a kötetről.Először magától értetődően megörültem a sorozat hírének, de aztán csillapodott az…..
Március 10-én hirdettük meg azt a játékot, amiben a kepregeny.hu által április közepére megjelentetni kívánt The Walking Dead - Vol. 1: Days Gone Bye című füzetnek kerestünk jó alcímet.Nos, a kiadónak a javaslatok közül a Holtidő tetszett a legjobban, de mivel hárman is…..
Próbáluk szakítani a hagyományos évértékelő listákkal kicsit, ehhez segítségül hívtuk a zinternetet, és összeraktunk pár szavazós posztot, amiket reményeink szerint jól fogadnak törzsolvasóink és az egyszeri trollok is. Kezdjük az év karaktere kategóriával, amit a…..
Moe Szyslak 2011.01.03 13:49:23
@kaito: Én a Sherlockot nem láttam, úgyhogy Kale Ingramre szavaztam, de csak mert Truxtonra nem lehetett. Mondjuk a Rubicon tele volt érdekes karakterekkel; Miles, Julia, Grant mind nagyon eltalált figurák voltak.
Nu, elérkeztünk ahhoz az epizódhoz, amitől az írók és a készítők olyannyira el voltak ájulva jóelőre, hogy a folyamatos és állandó önvállveregetésbe már a kezük is belesajdult. Korai volt az öröm, jelentem, az 1x10 pont olyan szétesett, illogikus, hihetetlen és hiteltelen…..
Moe Szyslak 2010.12.02 21:15:34
@Vaandor: Nem, Luke a Szívek szállodájából! (Amit egyébként elkezdtem nézni megint, nem tudom, hányadszorra, és még mindig ugyanolyan frappáns és szeretnivaló, mint eddig (csak ez a magyar cím, ez..., broáf).)
Kontár A csujogató Univer ketchup 2010.11.24 08:07:00
Először, mikor ismerős átküldte, azt hittem, ez valami rossz vicc, csak véletlenül töltötték fel az Univer honlapjára ezt a matyó reklámot. Enyhén szólva is túl van cifrázva. De aztán rebesgették, hogy a tévében is megy, szóval tényleg komolyan gondolják. Ez rettenetes.…..
Arról már meséltem, milyen főbb problémák miatt életbevágó, hogy minél több mentő legyen Afganisztánban. A katonákra és a civilekre az egyik legnagyobb veszély az IED-k, azaz improvizált robbanószerkezetek jelentik. Ezeknek több típusa van, gyakran az út mentén rejtik el, és…..
Egy amerikai blog elkészítette az USA térképét úgy, hogy az egyes államokat egy ott játszódó tévésorozattal azonosította. Louisianához én mondjuk a True Bloodot tettem volna, de egyébként korrekt. Klikkre nagyobb lesz. ..
Moe Szyslak 2010.11.18 16:59:12
IDDQD Az év animációja? 2010.11.15 08:00:00
Megy a vita még a neten, hogy akkor most a hét, a hónap vagy az év legjobb animgifét sikerült megtalálni (függetlenül attól, hogy milyen régen is került fel valójában a videó a netre), de az tény, hogy fasza. Érdemes hanggal nézni, bár lehet, hogy most meg majd a minimáldizájn…..
Moe Szyslak 2010.11.15 09:15:22
comment:com Hírek kávé mellé 2010.11.08 09:30:00
George W. Bush önéletrajzi könyvét Oprah és Leno műsorában is megturnéztatja, kifesti és alá is írja, remélhetőleg.66 évesen elhunyt Jill Clayburg (Ally McBeal, Nip/Tuck, Dirty Sexy Money).Ana Ortiz lesz az Outnumbered című Fox-pilot főszereplője. A gyerekeikkel nem bíró…..
Az EA még 2005-ben jelentette be, hogy három játékra is sikerült befűznie az egyik legsikeresebb filmrendezőt, Steven Spielberget. Ezek közül az LMNO munkacímű projekt volt a legígéretesebb, azonban a fejlesztést az EA lelőtte, ráadásul kétszer is. A 1UP a héten hosszú riportban…..
Moe Szyslak 2010.11.08 06:46:43
@-d(-_-)b-: A Trespasser nevű dinoszauruszos-menekülős-szigetes FPS-ben már benne volt ez az aktív kéz-láb-nézet (és talán pont az EA adta ki, ha jól emlékszem, 2000 körül). És hát bármennyire jó ötletnek tűnik elsőre, azért mégsem igazán látszik működni, legalábbis szerintem ezért nem eröltetik ezt a vonalat a kiadók.

Stöki, meg úgy általában, t. egybegyűltek, azt lehet tudni, hogy az LA Noire-ból mikor lesz már valami?
A Blizzard minden évben töklámpásfaragó versenyt rendez, amin elég erős alkotások szoktak születni (a tavalyi győzteseket lásd itt). Idén is szép volt a felhozatal, öt győztest is hirdettek. A tökök legkreatívabb felhasználását a lenti képen láthatjuk, ami a kaliforniai Ian…..
Moe Szyslak 2010.11.03 09:36:24