Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Eula

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az arcbőrön látható leginkább valakinek a kora, azonban egy kis apró trükkel könnyen átverhetjük a felületes szemlélődőket. Ezzel az arcpakolással ugyanis évekkel megfiatalodhat a bőrünk.Így készítsd el!Főzz meg egy nagyobb krumplit, hámozd meg, majd törd össze, mintha…..
Eula 2016.02.16 23:01:10
Itt azt írják, hogy a felsorolt anyagokat csak 1 kanál krumplipürével kell elkeverni: filantropikum.com/a-krumpli-az-orosz-nok-szepsegenek-titka/. Most akkor melyik leírás a helyes? Egész más állagú lesz a keverék a két recept szerint.
Sok módszert kipróbáltál már a rezsiköltség csökkentésére, de egyik sem vált be igazán? Itt egy tuti ötlet a svédektől, amivel a téli hónapok nagy részében megúszhatod a fűtésszámlát, ráadásul decemberben sem kell az áruházakban zöldséget venned. Forrás: www.almaimotthona.hu Egy svéd házaspár…..
Jelenleg több mint 7 386 997 000 ember él a Földön. A világ népességének legnagyobb részét a 15 éven aluli gyermekek alkotják. A munkavállalók közül a legtöbben a szolgáltatási szférában dolgoznak. A mezőgazdasági területen dolgozók száma is jelentős. Hozzávetőlegesen…..
A narancssárga, a lila, a zöld, a sárga nem is lehet csúnya együtt, és ha még finom is... Na ilyen ez a saláta: quinoával, sült édesburgonyával, pácolt lilahagymával, friss rukkolával, pirított tökmaggal és a tetején grillezett halloumi sajttal. Hús nincs benne, de szerintem ezt…..
 Játsszunk, de gondolkodjunk! Tele van a város egy olyan játékot hirdető plakáttal, amelyben azt ajánlják fel, hogy modellezzük le, milyenek leszünk 20-30 év múlva, ha megtartjuk jelenlegi étkezési és mozgás kultúránkat. Viccesnek tervezték, mert ismert embereket…..
Eula 2011.04.11 16:17:22
Egy, az Országos Földtani Intézet igazgatójával - tehát egy elismert szakemberrel - készült riportból idézek:

"- Sokat foglalkoztam ezzel, s egyértelműen kijelenthetem, hogy nem az ember okolható a globális felmelegedés miatt, hiszen akkor is történtek klimatikus változások, amikor az ember még nem volt jelen, így nem tudott beavatkozni a természetbe. Ha valaki azt hangoztatja, hogy állítsuk meg a klímaváltozást, az az evolúcióval megy szembe. Állandó változásnak kell lennie!

– Sokféle nézet létezik. Melyiknek higgyünk?
– A szélsőséges teóriák közé tartozik, amikor az embert okolják a túlzott szén-dioxid-kibocsátásért. Ugyanakkor vannak jelentős vulkáni kitörések, melyek folyamatosan szennyezik a levegőt, de ennek következményeiről kevesebben beszélnek. Geológusként azon az állásponton vagyok, hogy a természetes tényezőknek meghatározóbb a szerepük, mint az emberi tevékenységnek. Tudomásul kell vennünk, hogy eljött a globális felmelegedés időszaka, ahogyan a földtörténeti korokban oly sokszor, s aztán majd jön a lehűlés is. Mindezek évezredeket vesznek igénybe. Most az elején vagyunk, nem kerülhető el, hogy változtassunk a szokásainkon, az életvitelünkön."

Vagyis érdemes lépni, de inkább csak azért hogy szép lassan alkalmazkodjunk ahhoz, ami tőlünk függetlenül meg fog történni. Más szóval már megint azt hisszük, körülöttünk forog a világ...
 Na, kedves mirko vosátka és akik hiányoltak némi mozgóképes anyagot, itt van akkor néhány alkonyati sakál felvétel, egyenesen nyersen a kamerából, megvágatlanul – sajnos jó hang nélkül volt kiírva a laptopomra, de a filmben persze hallani lehet majd a…..
Eula 2009.09.28 12:13:49
Minden interneten eltöltött év után jár az tapasztalat az átlagembernek, amitől úgy érezheti magát, hogy ő itten most már mindent tud. A kezdő, hanyag és felkészületlen internetezők gyakran esnek abba a hibába, hogy nem gondolkoznak túl sokat mielőtt össze-kibaszott-vissza…..