Regisztráció Blogot indítok
Adatok
maniakus

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Budapest Tv-be, a többi kis adóhoz hasonlatosan könnyű belerúgni, mert ugye tévé ez is, csak éppen nem olyan, olyan vásárian alpári és ócska. Van nekik is nyeremény műsoruk, a műsorvezető szőke hölgy (aki lehet, hogy x-el írja a nevét) kissé megilletődött viselkedésénél…..
comment:com Egy korszak lezárul 2006.12.29 10:04:00
Van aki azért nézi a Helyszínelőket, mert szeretné látni, hogyan roncsolja egy pisztolygolyó szarrá az áldozat agyát színesben, sokkolóan hiteles hangokkal aláfestve (nekik javasoljuk az Apocalypto című Mel Gibson ótvart is), és van aki odáig van Will Petersen visszafogott, mégis…..
maniakus 2006.12.29 10:52:43
A ma esti műsor az ismert szomorú okokból részben módosul a Dunán és az m1-n (az emlékműsorokról bővebben itt). De azért ajánlanék néhány dolgot, még ha feleslegesen is, hiszen valószínűleg a többség az emlékműsorokat fogja nézni. Kedvenc dokumentumsorozatom a Hitler…..
Nagy fába vágta a fejszéjét a TV 2, amikor úgy döntött, hogy Magyarországon elsőként elkészíti egy amerikai sorozat remake-jét, ráadásul nem is valami szappanoperát választottak ki erre a célra – ebben azért már van rutinunk – hanem egy szituációs komédiát, a…..
Ma elsősorban a sorozatokért érdemes hazamenni a munkából Homer (magyar utónévként Hümér!) végeérhetetlen rajongásunk tárgya: igazi férfi, példás családapa és kicsit sem unalmas mellette az élet (Viasat3, 18:30). Egy gyors átkapcsolás és jön a Jóbarátok Joey-ja (TV2,…..
maniakus 2006.08.02 18:08:56
Utolsó nekifutás ezen a nyáron, és ha így alakul akkor még jó ideig: az RTL Klub ugyanis szeptembertől nem közvetít magyar bajnokikat, így a Léderer féle üvöltözést és Kovács "halottlátó" Kálmánt szerető mazochistáknak más elfoglaltság után kell nézni vasárnap…..
maniakus 2006.07.10 08:38:45
Az RTL Klub sportközvetítéseit szidni már lassan olyan, mint belerúgni a földön fetrengő Thürmer Gyulába, és közben az hajtogatni röhögve, hogy csak fél százalék baszd meg, csak fél százalék! De azért azt még sem hagyhatjuk szó nélkül, hogy tegnap a Forma-1 montreali…..